GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Romania, Serbia, Austria – sau o cina reusita intr-un restaurant sarbesc in Austria
Ce combinatie nu-i asa? Dar de unde ne-a venit de acest restaurant, pai am stabilit cu colegele romance proaspat cunoscute (am fost aici prin ianuarie) sa iesim la un restaurant sa ne cunoastem ceva mai bine si cum una dintre ele (cea care era deja aici de 2 ani) cunostea acest restaurant ni l-a recomandat ca fiind unul foarte nimerit.
Asadar am plecat impreuna de la serviciu si ne-am oprit in Worgl (un orasel aflat la 15 km de Kufstein), la restaurantul Cevabdzinica, strada Salzburger 42, si de fapt adresa nu stiu daca este importanta, este situat pe singura strada importanta din oras si peste drum se afla un magazine Lidl (singurul din oras) asa ca nu este greu.
Masa noastra frumos aranjata avea semnul de rezervat (de altfel la ora aceea, nici pranz dar nici seara inca nu era aglomerat) si de altfel toate mesele erau frumos aranjate.
Nu am apucat sa ne asezam bine ca a veni un tanar sa ne aduca meniurile si ne-a lasat cateva minute sa ne hotaram. Problema mea cea mai mare o am la restaurantele unde oferta este generoasa, nu stiu ce sa aleg, in fine, in final am ales, si acum cand ma uit la poze inghit in sec.
Am luat o frigaruie si 5 mici (cevapcici) cu cartofi prajiti, maioneza, ceapa tocata usor grosier, ketchup si am facut pe din doua cu una dintre fete o portie de ardei copt umplut cu branza.
Ce sa comentez, carnea suculenta, ceapa grozava (si cu ceva lipie parca nici nu-ti mai trebuia altceva), ardeii umpluti cu branza se topeau in gura, iar cartofii prajiti… … curcubeu pe cerul gurii.
Ca sa nu ca lungesc supliciul si mai mult nu am sa va descriu ce au luat colegele mele, e suficient ca voi pune poze. :). De baut s-au baut diverse, de la aperol sprit si pana la bere si vin (eu m-am multumit cu berea) dar ce am apreciat a fost rabdarea ospatarului in a suporta sucelile noastra in comanda, dar pana la urma cam trebuia deoarece de aici traieste. Restaurantul este o afacere de familie si cel care ne-a servit pe noi a fost fiul.
Cand a venit si tatal a tinut sa vina la noi si sa se asigure ca totul este in regula. In ceea ce priveste comenzile noastre una dintre fete m-a intrecut, a comandat dupa pofta si nu dupa putere, asa ca jumatate a luat acasa (pe langa ce mai comandase deja pentru acasa).
La final primesti si o mica tratatie din partea casei, un paharel de tarie (buna, dar pentru acasa nu poti primi, nu au si la vanzare).
Cat despre costuri, asta imi place mie aici, poti cere plata separat, e ceva obisnuit si nu se mira sau supara nimeni.
Partea fiecareia a fost cam la 20-25 euro (unele preturi pot fi vazute in poze) dar pot spune ca portiile au fost excelente.
Ce mi-a mai placut a fost ca la plecare esti asteptat la usa de gazda care da mana cu tine multumindu-ti ca i-ai trecut pragul.
Acum deja cu impresii si mai frumoase despre acest loc am plecat usor spre gara de unde cu trenul nu am facut mai mult de 7 minute pana in Kufstein (o singura statie), mai mult am facut apoi pana la hotel care era la 30 de minute de gara, acum sunt la doar 10 minute de gara.
Spre norocul vostru multe poze nu am, dar sper sa fie sugestive chiar si acestea si daca treceti vreodata prin Worgl nu ezitati sa treceti pragul acestui restaurant.
Trimis de mishu in 24.05.18 23:40:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
10 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
10 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în zona Kuffstein? , KUFSTEIN" (deja existentă pe sait)
@mishu: super util review-ul tău și sincer citesc tot ceea ce scrii vis-a-vis de Kufstein și împrejurimi, chiar și despre Germania deoarece în toamnă (șșșt să nu ne audă cineva) avem de gând să dăm o fugă în acea zonă. Așa că te rog scrie cât mai mult despre tot, dar oricum am de gând să te deranjez și la telefon pentru amănunte
Votat cu drag
@Dan&Ema: Multumesc frumos, chiar a fost bine si de fapt si ce urmeaza chiar a fost si mai bine .
Multumesc frumos pentru vizita si urari
@diana2015: Sunt multe de tot de spus si daca dati doar o fuga va fi greu de prins toata frumusetea pentru ca aici orice este frumos. Am sa continui cu povestile, dar azi tot despre un restaurant voi vorbi, insa unul mai aparte din mai multe puncte de vedere.
Am sa ma straduiesc in cazul acesta ca sa punctez si alte obiective de vazut, poate mai curand decat speram.
Cat despre trecutul prin zona, de abia astept sa ma suni.
Multumesc de vizita si aprecieri.
@mishu: Ce bine arată tot p-acolo! Și restaurantul, și bucatele! Câtă grijă pentru detalii! Se vede că-i afacere de familie. Le pasă!
Știi ce pap eu citind articolul tău? Cireșeeee!
@Zoazore: , iar eu capsune, ar trebui sa facem schimb. Acum imi cer scuze, dar pregatesc tot un restaurant, cel mai scump la care am mers insa nu am regretat nici o secunda, asa cum n-am regretat ca am luat si desertul o sa-l vezi in poza.
Dar sa depasim momentul . ma bucur ca localul ti-a fost pe plac, si am remarcat ca exista multe mici localuri, afacere de familie, si unde ai parte de atentie din partea gazdelor, o sa mai povestesc despre aceste mici amanunte, dar care fac diferenta.
Multumesc pentru vizita si aprecieri.
@mishu:
Totul arată foarte bine și frumos prezentat.
Cum eu am mâncat și cireșe și căpșuni, pe lângă multe altele, desigur, am citit relaxata articolul, am privit și pozele atașate și meniul și mi-a plăcut. Și nu am suferit
Am totuși o curiozitate: cum au fost micii ca și compoziție comparativ cu cei românești? Am mâncat și eu mici de Paști la Kladovo și mi s-au părut foarte buni, dar și foarte diferiți de ai noștri
Felicitări pentru articol și sa recidivezi!
@nicole33: Acum nu vreau sa fiu carcotasa, dar micii nostri sunt mai buni, sunt mai suculenti, astia sunt putin mai uscati, nu ma dau pregatita in pregatirea lor ci mai degraba in consumarea lor, dar in lipsa de altceva e un substituent bun.
Uneori imi mai cumpar si eu de la supermarket si imi fac acasa.
Multumesc frumos de vizita si aprecieri.
@mishu:
” Acum nu vreau sa fiu carcotasa, dar micii nostri sunt mai buni, sunt mai suculenti, astia sunt putin mai uscati, nu ma dau pregatita in pregatirea lor ci mai degraba in consumarea lor, dar in lipsa de altceva e un substituent bun.
Stai liniștita, ca nu este deloc cârcoteală. Și eu am avut aceeași senzație. Micii sârbești par a avea mai multă carne decât ai noștri, dar nu sunt la fel de gustoși sau poate așa ne-am obișnuit noi și din acest motiv ne plac mai mult cei de acasă ????
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2022 Kufstein – mancatorii si nu numai — scris în 24.10.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Restaurant Cavos] Soarele Greciei intr-un pahar cu vin – Restaurant Cavos, Kufstein — scris în 11.06.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Josef's Restaurant [Kundl]] Cu sefu’ la restaurant – Josef’s Restaurant, Kundl — scris în 07.06.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2020 Lo-Ca – 20+, o solutie de variatie, buna dispozitie si o iesire cu prietenii — scris în 18.10.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 [Werkstatt Kufstein, restaurant] Restaurant Werkstatt, cu recidiva - inainte si dupa Covid — scris în 20.05.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2019 [Restaurant Malerwinkel [Rattenberg]] O cana de vin fiert, o vizita in targ si o cina festiva la restaurant – Restaurantul Malerwinkel, Rattenberg — scris în 17.12.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2019 [Restaurant Auracher Lochl] Un nume transformat in istorie – Restaurantul Auracher Löchl — scris în 11.10.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ