- RUBRICĂ UndeMâncăm?
Unde mâncăm în Preveza? / PREVEZA
- CLASIF. OFICIALĂ:
- TOTAL REVIEW(s): 2
- MEDIA NOTELOR acordate de TURIȘTI: 9.67
- GRAD RECOMANDARE: N/A (prea puține revs)
- Localurile PE HARTĂ
Unde mâncăm în Preveza? / PREVEZA - impresii și recomandări
[2] Impresii de la turiști
[ordonate după data sejurului;
ptr ordonare după data încărcării: click aici]
Ai fost și tu acolo?
SCRIE IMPRESII /
ÎNCARCĂ FOTO
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: AUGUST, 2021
- trimis de: crismis POSEIDON, din [Galați] — în 06.10.21
Daruri ale mării la Preveza
Deși ne cam pălise foamea de multișor, am tras totuși tare, să ajungem în Preveza, să mâncăm acolo. Ne imaginam deja: prima masă la țărm de mare, adulmecând aerul sărat, în timp ce briza caldă ne mângâie obrajii... Preveza e poarta de intrare în insula Lefkada, numai bună de făcut popas; un orășel micuț și tare drăguț, după cum aveam să ne dăm seama. Am ținut drumul drept către mare și, odată ajunși pe faleză, am virat dreapta (la întâmplare), iar după [...] — vezi review [+20 poze]Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: SEPTEMBRIE, 2019
- trimis de: Carmen Ion TITAN, din [București] — în 20.12.19
Pescărie-meserie și alte cele de-ale gurii în Preveza
Înconjurată pe trei sferturi de ape, Preveza nu poate fi decât raiul amatorilor de pește și fructe de mare, iar pe lângă barbuni și dorade, sardine, calamari și creveți, vedeta incontestabilă a gastronomiei locale este avgotaraho, adică icre uscate de chefal de mare sau laban (grey mullet în limba engleză), o delicatesă cunoscută în bazinul mediteranean și care în Italia poartă numele de bottarga. Rețeta, foarte sofisticată, se pare că provine din Egiptul antic și [...] — vezi review [+30 poze]
AmFostAcolo fără reclame?
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
- Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub
Vrei să vezi cum arată AFA cu mult mai puține reclame? LOGHEAZĂ-TE sau crează CONT NOU
După ce ți-ai creat și activat contul, poți accesa AFA fără reclame devenind membru afaFanClub