ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.09.2012
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 18.06.11
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2012
DURATA: 7 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.33%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

Sub soarele zeilor...

Ilustrație video-muzicală
Alexx Antaeus - Kyrie


TIPĂREȘTE

Corfu a fost genul de locatie la care visam inca de mica, doar cand auzeam ca mentiona cineva de astfel de locuri, deja ma vedeam acolo. Nu ne-am decis greu, era luna noastra de miere si vroiam sa facem plaja si sa inotam in cele mai limpezi ape. E insula verde ionica, cu chiparosi la tot pasul, cu maslini, lamai, portocali, smochini, cactusi. Ca o gradina plutitoare, Corfu iti incanta privirea cu o multitudine de flori, in diverse culori. La fiecare terasa, vila sau simpla casuta, florile sunt primele pe care le vezi. Marea Ionica inconjoara Insula Corfu, si in fiecare coltisor isi schimba culoarea, dand astfel impresia ca a aruncat cineva o calimara cu cerneala in apa. Insula e destul de mare si greu de strabatut dintr-un colt in altul din cauza soselelor foarte inguste, ale serpentinelor si a relaxarii grecilor la volan.

Grecii sunt niste persoane pentru care stresul nu exista, nu se enerveaza, ai impresia ca nu au nici o problema, sau cel putin stiu sa si-o ascunda foarte bine. Nu prea semnalizeaza, se opresc in mijlocul soselei sa povesteasca cu cineva sau se dau jos din masina si o lasa in drum, tu trebuind sa astepti, pentru ca nu ai loc sa treci. Dar cu toate astea mie imi plac grecii, pentru ca sunt un popor petrecaret, dotat cu voie buna si stiu foarte bine sa faca turism. Noi am fost cazati in Agios Gordios, statiune de vis, despre care am scris mai multe detalii intr-un alt review. (''O alegere inspirata'').

Avand 7 zile la dispozitie nu stiam cum sa le impartim ca sa vedem ce e mai frumos pe insula. Dar am vrut totusi sa ne si odihnim, asa ca in prima si a doua zi am stat in Agios Gordios, pentru ca veneam dupa un drum de 26 ore cu autocarul din Timisoara (ultima data cu autocarul, ne-am promis), si in ultima zi la fel, ca sa ne pregatim iar pentru obositorul traseu.

Am fost cu agentia locala de turism "Sinadares Travel", din Agios Gordios, in doua excursii optionale, la Laguna Albastra si la Paxos si Antipaxos. Am fost multumiti de agentie, prima excursie ne-a costat 33 de euro/pers, a doua 32 euro/persoana.

Am plecat la 8:10 din statiune, din statia de autobuz pana in Portul Benitses de unde am urcat pe un vaporas si am plecat spre ape turcoaz. Excursia la Paxos si Antpaxos nu o recomand, nu am ramas incantata de ea. Ar zice unii ca sunt oarba, nu contest frumusetile apelor de acolo doar ca mie traseul nostru nu mi-a placut, vedeam totul din vapor, degeaba eram acolo daca nu puteam sa ne bucuram de ele. Vaporul a incetinit cand am ajuns la Pesterile Albastre, trei la numar, una langa alta. Ne-am bagat in cea mai mare din ele, am stat in total vreo 5 min, dupa aceea am plecat pentru ca marea era agitata si nu mai putea sta in pestera. Am plecat din port la ora 9 si am ajuns inapoi la ora 19. Imaginati-va ca in toate orele astea ne-am oprit sa facem baie o jumatate de ora intr-un loc superb intradevar langa micuta Insula Antipaxos, vaporul aruncand ancora departe de plaja si neputand sa te bucuri de ea, nu aveai cum sa inoti pana acolo. In larg cat puteai sa stai? Vedeai cativa pestisori, apa era foarte albastra, nu pot explica culoarea, o sa vedeti in poze, dar nu bine ai intrat in apa ca trebuia sa si iesi. Am tot mers, vaporasul se clatina ba din stanga in dreapta, ba din fata in spate, de mai un pic si se rasturna, erau valuri foarte mari, spre bucuria mea, adoram sentimentul ca esti atat de aproape sa cazi, si spre ghinionul altora carora le era rau de mare.

Mai departe, am tot mers si in final am ajuns la orasul Gaios, capitala Paxosului, unde aveam 2 ore libere. Pana ne-am cautat unde sa mancam, pana una alta au trecut si cele 2 ore, urmand sa ne imbarcam si sa mergem iar vreo 3 ore pe mare pana sa ajungem in Benitses. Si asta a fost tot. Marea avea culoarea ei normala pe tot traseul si pe Paxos, doar plajele gemene din Antipaxos aveau apa aia turcoaz pentru care platisem de fapt si in care am inotat jumatate de ora, poate nici atat. Din punctul meu de vedere excursia e foarte obositoare si in toate orele astea esti mereu pe vaporas.

La Laguna albastra a fost foarte frumos. Traseul mai scurt, se afla mai aproape de Corfu, pe coasta Greciei. Am avut o oprire la o plaja superba prima data, loc unde se aflau multi turisti, cu barcute mai mici sau mai mari, se practica si snorkelingul pentru ca aveai ce vedea, era vegetatie pe fundul marii. A oprit aproape de plaja si am inotat pana acolo, luand din cand in cand cate o pauza pana acolo, pentru ca erau si stanci. E si o limba de nisip in apa, care parca imparte mare in doua parti, de departe aratand ca un pod. Acolo am stat o ora, apucand sa ne bucuram de apa aceea superba, sa urcam inapoi pe vapor si iar sa coboram pentru ca am avut timp. Ghidul ne a anuntat ca e timpul sa plecam si cu parere de rau am urcat sus.

Mai departe am ajuns la Pestera Mourtos, unde s-a ascuns flota greceasca in cel de-al 2-lea razboi mondial, am intrat aproape cu totul in pestera, inghesuindu-ne pentru a captura cu aparatele cele mai frumoase poze. Mai departe am observat ca marea si-a schimbat culoarea si am stiut ca ne apropiem de laguna albastra, eram fermecati de culoarea marii si toata lumea era cumva atarnata cu capul in jos. Ne intrebam oare cat de adanca e apa, pentru ca observai tot din vaporas. Am oprit sa facem baie, o ora jumatate, timp in care capitanul si ghidul a pregatit pranzul, inclus in pret, pulpe de pui la gratar, cu sos tzattziki si salata asortata, paine, si ca bauturi suc si vin alb. Cand a anuntat ca e gata masa, am uitat toti de apa si am urcat repede sus pentru ca ne era foame :) Plaja la fel, a proape de locul unde am oprit, si puteai lejer inota pana acolo sa faci plaja. E fals zvonul ca acolo s-a filmat acel film, daca va amintiti in film ne era dat sa vedem o plaja exotica, cu bananieri si cocotieri, cu plaja intinsa si marginita de verdeata. Plaja de la laguna aceasta albastra era foarte mica, ingusta, si in spatele ei era o stanca inalta de tot. Dar apa... apa aceea pe care nu pot sa o uit, era poate si mai frumoasa ca cea din film. Dupa ce am plecat de la plaja, am oprit in superbul port din Sivota, pe strazille careia ne-am plimbat vreo 2 ore, avand program liber.

La intoarcere, inainte cu vreo jumatate de ora sa ajungem in port, toata lumea era adormita si dintr-o data am vazut ca a venit personalul vaporasul, 3 la numar si a a inceput sa ne danseze, spre incantarea noastra care eram toti numai un zambet. Dupa ce au terminat ne-au luat pe noi, fetele sa facem trenuletul de la etaj prin cabina vaporasului, apoi la parter si apoi urmand sa ne arate cum sa dansam noi ce au facut ei mai devreme. Distractie totala, a fost o zi relaxanta, nu ne-am plictisit deloc si am fost foarte multumiti de intreaga zi, de aceea am si lasat bacsis pentru personal, care au agatat stragetic o galetusa rosie pentru banuti la iesirea din vapor indemandu-ne asa: "Dont be shy! '' :))

Recomand excursia aceasta, cu ape la fel de turcoaz ca cele de la Antipaxos si mult mai mult timp pentru balaceala. Agentia de turism cu care am venit nu mai avea excursia de la Laguna Albastra, dar de la agentiile locale o gasiti.

Intr-o alta zi am ales sa mergem la Paleokastritsa, despre care am scris un alt review pentru ca am ramas impresionati la maxim. ("Poezia culorilor")

Despre Sidari, am citit lucruri frumoase dar nu eram sigura daca sa mergem acolo o zi sau stam in capitala, nu era timp pentru ambele. Am decis sa mergem tot cu autobuzul local pana in Sidari. De fapt prima data din Agios Gordios pana in capitala (2,2 euro pers) si de acolo se ia un alt autobuz spre Sidari (3,4 euro pers). Am ajuns in jur de ora 12, am facut o ora cu autobuzul din cauza drumului dificil de parcurs, pentru ca distantele sunt mici intre statiuni.

E mai muntoasa zona de nord a insulei, mai inalta.

Cand am ajuns l-am intrebat pe sofer pe unde sa o luam spre Peroulades (sat mic, aproape pustiu, cu cladiri abandonate) la renumita plaja Logas Beach, pentru ca era pacat sa mergem pana acolo fara sa vedem si plaja aceasta. Am avut noi impresia ca e aproape si am zis ca mergem pe jos, dar am facut aproape o ora pana acolo, timp pierdut aiurea pentru ca erau multe de facut in Sidari, dar nu am regretat ca am obosit atata drum prin soare pentru ca Logas Beach, e cea mai frumoasa plaja pe care am vazut-o in viata mea.

Pacat ca nu am putut face baie, pentru ca nu stiu din ce cauza apa a inghitit micuteel plaje dintre stanca si mare. Am coborat totusi pe niste trepte macar sa ne bagam picioarele in apa, dar au avut grija valurile mari sa ne ude si mai mult, cand faceam poze. Pe buza prapastiei se afla o terasa foarte frumoasa care iti ofera o panorama splendida asupra Logas Beach-ului. Stateam pur si simplu si admram din toate unghiurie posibile maretia acelui peisaj, nu stiut cat de mult poate reda o poza ceea ce simteam noi in momentul ala, dar amintirile ne vor ramane mereu. Am incercat sa imortalizam cat mai multe imagini pentru ca din pacate senzatiile nu se pot imortaliza. Am plecat cu parere de rau si din acest loc, unde natura ne lasa din nou fara cuvinte. E incredibil de frumoasa plaja.

Ajungand din nou in Sidari, am descoperit un orasel, cu strazi mai late ca in celelalte statiuni, cu mai multe taverne si magazine si cu sosele mai bune. Am oprit la o taverna sa mancam, Mediteraneo Restaurant, unde am servit un sofrito si un stifado exceptionale, alturi de un Mythos rece si un Pepsi. Mancarea exceptionala, fara repros, portia mare si pretul doar 7 euro portia. am observat ca in Sidari preturile sunt mai mici ca peste tot. La magazinele alimentare la fel am obsevat ca totul era cu 2-3 euro mai ieftin. Am luat si suvenirurile de aici, si excursiile optionala la Paxos-Antiapxos si Laguna Albastra pe care noi am dat 32-33 euro aici era 20 euro.

Predomina englezii in statiune, nu am putut sa trec cu vederea faptul ca restaurantele aveau expuse afara meniurile doar in limba engleza, in greaca deloc, si erau fel si fel de oferte de english breakfast.

Canalul Iubirii (Canal D Amour) constituie un sirag de stanci care se extind in mare, creand mici tuneluri care pot fi traversate. Pietrele care il formeaza au o compozitie destul de fragila, ce a permis apei si vantului sa le modeleze.

Frumusetea lor nu este atat de impresionanta la suprafata apei, cat dedesubt. Iubitorii de scufundari se vor bucura de privelisti foarte frumoase, de pesteri, tuneluri si sculpturi naturale. Numele de Canalul Iubirii vine de la o poveste conform careia perechile de indragostiti care inoata de la un capat la celalalt al Canalului se vor iubi pentru totdeauna. Am inotat si noi impreuna in el, sperand ca povestea e adevarata :)

La Sidari natura se da pur si simplu in specatcol. Imaginea cu galbenul rocilor fragile care sunt unele mai inalte, altele mai joase, pe turcoazul Marii Ionice te lasa cu gura cascata. Sunt mai multe canale formate altele mai inguste, altele mai late. Unul din ele arata ca un adevarat parc de distractii, pentru ca din cauza curentilor si a stramturii canalului se formau valuri foarte mari, spre distractia si bucuria turistilor care steau acolo in mijloc si se aruncau in ele, sau incercau sa sara fara succes peste ele. Toata lumea era in extaz, si noi pe langa ei, pentru ca asa bine nu ne-am simtit niciunde, nu am ras atat demult, valurile te doborau acolo chiar si aproape de mal, atat erau de mari.

Pe langa frumoasele canale si tunele, Sidari se bucura si de o plaja frumoasa si foarte intinsa cu nisip, in continuarea canalelor. Apa are intrarea foarte lina, plaja e curata, e aglomerata, si apa e turcoaz dar neclara la mal, ca si in canale de altfel, datorita stancilor prfoase care nu permit claritatea apei ca in zonele pietroase din alte statiuni.

Sidari e alegerea perfecta in Corfu, nu are concurenta, e si distractie, si peisaj frumos si nu in ultimul rand nisip. Noi nu am ramas si noaptea, unde distractia incepe dupa miezul noptii in cluburi, si se termina dimineata. In Corfu distractia se gaseste la extreme, in sud, in Kavos, si in nord, in Sidari.

Capitala nu am avut cand sa o mai vizitam, dar totusi intre programul autobuzelor ne-a mai ramas cate o ora, timp in care am profitat si am vizitat centrul Kerkirei, de unde am luat si suveniruri, produse din fructul de quom quoat, care creste doar in Corfu si Sicilia. Ne-am plimbat pe strazile inguste, in stil venetian, cu balconase si rufe agatate. Am trecut in drum spre statia de autobuz si pe langa Noua Fortareata, arata fermecator inca de la intrare, dar nu am avut timp sa intram din pacate. Sunt multe locuri de vizitat in Kerkira, ne a parut foarte rau ca nu am apucat sa o vedem.

Am vazut si statiunea Ipsos, la venire din autocarul agentiei, unde am stat ceva timp pana i-au cazat pe cativa turisti. E animata, multa agitatie, strazi destul de late, mule magazine si taverne. Plaja de un albastrul frumos insa ingusta si cu pietricele. Era lunga, si peisajul era frumos, marginita in dreapta de munti. E alegerea multor turisti Ipsos-ul pentru ca e plin de viata, dar mie nu imi plac plaje cu nisip.

Am vazut si mai multe sate in munti calatorind cu autobuzul local. Te intrebi oare din ce traiesc toti acesti oameni, locuind in satele acea izolate. Inafara de cei care au afaceri personale, nu stiu cum se descurca ceilalti, pentru ca desi intinse, plantatiile de maslini, nu cred ca acopera toate nevoile lor. Dar asta e o intrebare la care poate cineva, vreodata imi va da un raspuns. Sunt parca uitate de lume, sus, acolo, mici de tot. Dar cand le traversezi te cuprinde emotia si te trezesti zambind fara sa vrei, pentru ca sunt romantice cu masutele lor si scaunelele in fata caselor, cu greci autentici, care stau si privesc spre sosea.

Cam atat am reusit sa vedem din Corfu, sunt atat de multe locuri care asteapta sa fie vizitate incat nu iti ajung zilele oricat de lungi ar fi ele. Raman totusi cu o amintire intr-un colt al mintii, despre un loc magic, prin care ne-am trezit si noi sa trecem...


[fb]
---
Trimis de noi doi in 13.09.12 00:41:59
Validat / Publicat: 13.09.12 05:57:15
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5939 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (noi doi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Pe ferryboat, in dreapta se pot obseva muntii de pe coasta Albaniei
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 30350 PMA (din 32 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

17 ecouri scrise, până acum

Admin
[13.09.12 05:56:25]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru aceasta destinatie.

dorgo
[13.09.12 07:37:06]
»

Felicitari pentru review si "casa de piatra"!

webmaster13
[13.09.12 09:19:27]
»

Articolul a "primit" o ilustratie muzicala sau video-muzicala - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul prefera o alta melodie, este rugat sa ne scrie (aci, ca ecou, ori pe PM)

nickro
[13.09.12 09:24:20]
»

Foarte frumoase poze. Ce aparat folosiţi?

georgiana
[13.09.12 10:16:24]
»

Am citit pe nerasuflate pentru ca imi place cum scrii si mai ales ma incanta subiectul!

Foarte frumoasa povestea voastra de vacanta, inedita alegerea username-ului si a titlurilor review-urilor... totul este incantator. Am remarcat obiectivitatea ta, chiar daca ai privit cu ochi de om indragostit, ai punctat destul de bine si micile minusuri.

Excursiile care aduna turistii din toate statiunile si ii transporta cu autobuzul pana in portul de unde se face imbarcarea, este evident ca sunt un pic mai scumpe, decat cele pe care le cumperi din port, deoarece este inclus si transferul cu autobuzul pana acolo si inapoi.

Eu am ales anul trecut alta excursie, Paxos-Parga, care pe mine nu m-a plictisit .Si cand esti pe mare iti poti gasi ce face, te poti bronza, poti servi un frape sau un coktail de la bar, sau pur si simpul sa te bucuri de peisaj, de briza, de aerul nepoluat din larg si de ce nu si de companie!

Imi pare rau ca marea ''a furat ''bucata de plaja de la Logas Beach. Si eu am ramas foarte incantata in vacanta din anul trecut cand am descoperit aceasta plaja.

V-ati descurcat destul de bine fara masina proprie, pentru ca ati reusit sa atingeti multe puncte importante din insula si din vecinatatea ei.

A fost prima vacanta in Grecia?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
sandu.53 CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[13.09.12 12:55:24]
»

e o placere sa-ti citesc impresiile... asa cum mi-am propus si eu, trebuie sa te reintorci candva in Corfu... sunt multe locuri de vizitat si trebuie musai sa vezi Kerkyra in tihna, o zi intreaga... si eu citind ce au scris ceilalti despre locuri frumoase din Corfu am zis ca trebuie sa ma reintorc acolo... 7 zile sunt prea putine...

noi doiAUTOR REVIEW
[13.09.12 21:02:32]
»

@dorgo: Multumesc frumos!

noi doiAUTOR REVIEW
[13.09.12 21:07:36]
»

@georgiana: Multumesc frumos, a fost a doua vacanta, anul trecut am fost in frumoasa Insula Thassos, unde ne-am simtit ca acasa. E o diferenta totusi intre cele doua, din punctul meu de vedere. Thassos ne-a oferit liniste si relaxare, dar cand am ajuns pe Corfu, ne-au mancat talpile si nu ne-am odihnit mai deloc

noi doiAUTOR REVIEW
[13.09.12 21:11:52]
»

@sandu. 53: Multumesc mult! Cand scriu un review il scriu cu toata sinceritatea si scriu exact ce simt despre locul respectiv, cu plusuri si minusuri Kerkyra vreau sa o vad fara sa ma grabesc, vreau sa merg si sa vad cum decoleaza avioanele de la Manastirea Vlaherna, Fortaretele, Biserica Sfantul Spiridon si fiecare coltisor al romanticului oras corfiot... 7 zile nu ajung din pacate...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
noi doiAUTOR REVIEW
[13.09.12 21:18:52]
»

@nickro: Primele patru poze incarcate la review-ul meu sunt facute de un prieten, cu care ne-am intalnit acolo si ne-a dat si noua pozele, e fotograf de profesie, nu stiu ce aparat foloseste dar sunt atat de clare incat cand te uiti la ele, te simti din nou acolo. Restul pozelor sunt facute de mine cu camera noastra digitala, Nikon L21,8 megapixeli. Se vede clar diferenta intre pozele mele si cele de la el

noi doiAUTOR REVIEW
[13.09.12 21:34:04]
»

@webmaster13: Imi plac toate melodiile pe care le atasati review-uri-lor mele, multumesc!

turist_calatorescu*
[11.06.13 22:22:35]
»

superb review

noi doiAUTOR REVIEW
[18.06.13 21:57:52]
»

@aurora_popescu: Multumesc!

saxonul
[29.07.13 10:59:17]
»

Buna,

Voi ajunge si eu in Agios Gordios in august.

Pretul pentru autobuze mentionat in articol este dus-intors?

("din Agios Gordios pana in capitala (2,2 euro pers) si de acolo se ia un alt autobuz spre Sidari (3,4 euro pers) ").

Multumesc.

noi doiAUTOR REVIEW
[29.07.13 21:11:09]
»

@saxonul: Buna! Pretul precizat este doar dus/pers. La cate drumuri am facut cu autobuzele locale pot spune ca am cheltuit ceva, dar a meritat si va recomand Sidari si Logas Beach, e un must see al insulei.

saxonul
[31.07.13 09:30:06]
»

@noi doi: Multumesc. Am facut si eu o mica analiza de costuri si cred ca voi inchiria o masina pentru cateva zile, fiind 3 persoane care ne vom plimba pe acolo. Dezavantajul ar fi ca soferul nu poate bea bere!

noi doiAUTOR REVIEW
[31.07.13 22:51:02]
»

@saxonul: Da, e un mic dezavantaj avand in vedere cat e de buna berea lor locala, Mythos, dar recupereaza soferul in alta zi cand nu conduce. Concediu placut si conduceti cu atentie, sunt multe serpentine si vizibilitate redusa.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
dorgo, georgiana, nickro, noi doi, sandu.53, saxonul, turist_calatorescu*
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Corfu:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.25096702575684 sec
    ecranul dvs: 1 x 1