ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.09.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 27.07.14
STATUS: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 7 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 10 MIN

Prima vacanță pe cont propriu – la Atena

TIPĂREȘTE URM de aici

În sfârșit a venit vacanța mult așteptată, la Atena cu avionul!

Nerăbdare, emoții, curiozitate și mai ales bucurie! Eram fericită că am reușit să organizez vacanța astfel încât să îmbinăm plimbarea cu relaxarea. Nu ne-am propus să vedem toată Atena, nici nu aveam cum, dar să vedem obiectivele principale, să ne bălăcim un pic și să ajungem și într-o insulă.

Avem la Atena un prieten Bogdan, fost coleg de serviciu, care ne-a recomandat să ne luăm cazare pe Rivieră și de aici este mai ușor să facem ce ne-am propus.

Pe la sfârșitul lui martie am achiziționat biletele de avion cu bagaj de cală, 276 euro/dus-întors/2 persoane, după care am început căutările pentru cazare. Eiii... am avut de căutat, până ne-am hotărât la un hotel în Alimos, despre care voi scrie separat un articol. Așa că plimbările noastre au fost cu plecare din Alimos.

Și de aici am început documentarea raportându-mă la Alimos, cu ce vom circula spre centrul orașului sau spre Pireu.

Am citit toate articolele de pe AFA despre Atena de unde mi-am notat câteva idei, am avut și un ghid turistic și bineînțeles pe google pentru informații la fața locului.

Zborul cu avionul a decurs bine și după ce ne-am recuperat bagajele am ieșit în fața aeroportului.

În partea dreaptă este stația autobuzelor expres și tot aici este și chioșcul de bilete.

X96 este autobuzul pe care l-am luat spre Alimos, pentru care am luat tichet de 6 euro/persoană.

Autobuzul este foarte confortabil, are spațiu pentru bagaje, ecran cu traseul și stații, stațiile fiind anunțate și în limba engleză.

Câteva detalii despre transportul public prin Atena:

- Cardul electronic de 9 euro/5 zile, valabil pe toate mijloacele de transport – este cel mai convenabil pentru turiști – se validează la fiecare urcare (la metrou se validează și la ieșire). Odată cu validarea vezi și până când are valabilitate;

- O călătorie costă 1,40 euro indiferent de mijlocul de transport;

- În stație trebuie să faci cu mâna pentru a opri autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul, altfel nu oprește;

- Pentru coborâre trebuie să apeși butonul Stop altfel nu oprește în stație, mai ales dacă nu sunt călători în stație;

- În stații sunt afișaje cu timpii de așteptare a mijloacelor de transport, cât și harta traseelor.

- În ziua plecării a fost grevă a transportatorilor de autobuze, așa că am fost nevoiți să luăm un taxi până la aeroport, neavând alt mijloc de transport de la hotel, ne-a costat 32 euro!!!

Dacă veniți cu mașina trebuie să știți că în Atena prima bandă este destinată autobuzelor și nu ai voie să circuli sau blochezi circulația, amenda fiind destul de mare;

Parcarea este o mare problemă, cel puțin în centru sunt locuri de parcare amenajate cu plată, prețurile încep de la 5 euro/oră, în rest pe străduțe dar mai pe la periferie.

Pentru noi a fost o aventură achiziția cardurilor. Pe Rivieră sunt doar automate, dar nu funcționau decât cele pentru reîncărcare, dar noi nu aveam card, așa că ne-am plimbat pe jos vreo 4 stații până am găsit la un chioșc și deabia de aici a început plimbarea noastră.

Noi am folosit cel mai mult tramvaiul, în Atena fiind doar 3 linii de tramvai ce fac legătura între centrul orașului-Rivieră-Pireu.

- T5 = Voula – Kasomuli = adică din Glyfada până aproape de Syntagma;

- T4 = STF – Kasomuli = adică de la Stadionul Păcii și Prieteniei (lângă stația de metrou Falirio) spre centru;

- T3 = Voula - STF

Acestea fiind date în folosință cu ocazia Olimpiadei de vară din 2004.

Cunosc multe detalii privind efectuarea acestor linii de tramvai deoarece firma unde lucrez a fost parteneră în consorțiul de construcție a acestor linii. Inițial un tramvai ajungea până la Piața Syntagma, acum nu mai circulă din motive tehnice. Dar se v-a da în folosință o linie de tramvai până în Portul Pireu.

Cu toate că Atena este un oraș aglomerat m-a surprins cât de bine este organizat transportul public.

Câteva detalii despre ce am reușit noi să facem în cele 7 zile de vacanță:

Venind pe jos de la tramvai primele obiective văzute au fost Arcul Lui Adrian și Templul lui Zeus.

Ne-am plimbat pe aleile Grădinii Naționale până am ajuns în Piața Syntagma sau mai exact în fața clădirii Parlamentului.

Piața Syntagma – aici am stat în fața Clădirii Parlamentului și am admirat împrejurimile, gărzile din fața Mormântului Soldatului Necunoscut și forfota din scuarul pieței. Aici erau tot felul de evenimente de câte ori am trecut noi pe acolo.

Acropole – pe drumul pietonal Dionisiou Areopagitiou am mers către Acropole, dar mai întăi am stat la o terasă la o cafea, urmărind totodată forfota străzii...

Am făcut o scurtă plimbare pe această stradă admirând ”Stânca” Acropolei, care în primă fază pe mine m-a speriat puțin la cât am de urcat... dar m-am liniștit când am văzut persoane în baston urcând... și mi-am zis că trebuie să pot și eu indiferent cât de greu mi-ar fi.

Se spune că dacă ai ajuns la Atena și nu ai urcat pe Acropole, înseamnă că nu ai văzut nimic...

Am achitat 20 euro/persoană și am intrat... alei betonate... băncuțe din loc în loc... și încet încet am ajuns sus. Aleea de urcare trece pe lângă Teatrul lui Dionysos. Teatrul Herodes Atticus l-am văzut de sus (aici era în desfășurare un festival de muzică clasică) și urcând am ajuns la intrarea principală Propylaia, prin care treci pentru a ajunge la temple... Erehteion și Partenonul... wow... aici sus totul este spectaculos... istoria locului... panorama orașului.

Trebuie să știți că sus pe stâncă se alunecă foarte tare, deci atenție la încălțări. Și tot aici sus există toaletă și o cișmea cu apă potabilă.

În zona de alei am întâlnit o pisică ce stătea ca un fotomodel la poze și o broască țestoasă.

Și vremea a ținut cu noi, a fost înnorat, numai bine pentru plimbarea pe Acropole.

Plaka – la coborâre de pe Acropole ne-am rătăcit pe străduțele înguste și aglomerate, pline de magazine și taverne, în căutarea unui loc să mâncăm.

Cât am stat noi la o tavernă să mâncăm a plouat torențial... am trăit o experiență inedită. Reprizele de ploaie au golit străduțele... după care, parcă de nicăieri... puhoi de lume... doar trenulețul turistic se plimba prin ploaie.

Riviera ateniană – ne-am plimbat cu tramvaiul de la un capăt la altul și așa am putut admira Riviera.

Imaginați-vă, de o parte litoralul cu mici golfulețe amenajate, alei de promenadă cu bănci și foișoare, parcuri cu locuri de joacă pentru copii și bineînțeles taverne, restaurante de lux și cluburi.

Iar pe partea cealaltă clădiri de blocuri cu 4,5 maxim 8 etaje cu balcoane mari protejate de copertine. Tot pe aici sunt multe hoteluri cu diferite steluțe pe frontispiciu.

Acestea fiind despărțite de marele bulevard cu trei benzi pe sens, sensurile fiind despărțite de palmieri și leandrii. Acest bulevard este ca o linie de centură, face legătura între aeroport și Pireu, intrând și ieșind pe autostrăzi și trece prin toate stațiunile de pe litoral.

Plaja – este în mare parte cu pietricele mici, viu colorate dar plăcute la tălpi... pe alocuri sunt și zone cu nisip dar nu atât de fin ca-n insulele grecești. Marea se adâncește treptat.

Ai de unde alege dacă vrei să stai la plajă. Sunt zone publice, la liber unde poți să stai pe prosop la soare sau la umbra copacilor ce mărginesc plaja. Sau poți alege să stai pe șezlong contra-cost la plajele amenajate.

Practic, aproape la fiecare stație de tramvai există și plajă, numele lor fiind comune.

Noi am fost la Plaja Edem unde pentru 2 șezlonguri cu umbrelă am plătit 10 euro și am primit și 2 sticle de ½ l de apă și la Plaja Kalamaki unde pentru 2 șezlonguri am plătit 8 euro. Aici la plaja Kalamaki am văzut amenajată o zonă din plajă cu alee, cabină și toaletă, umbrele și se termină cu o rampă electrică specială cu intrare în apă pentru persoanele cu dizabilități. Era o tânără ce se ocupa de tot ce însemna utilizarea rampei.

Sunt și zone mai de lux cu taxă de intrare pe plajă și separat costul șezlongului, acestea fiind super amenajate, cu baruri, restaurante și cluburi.

Ne-am plimbat și noi în ultima dimineață pe una din plajele de lux din Alimos, fiind în zona noastră de cazare. Am intrat direct pe plajă pe lângă un salon de evenimente și după plimbarea pe plajă am ieșit printr-o zonă amenajată cu taxă de intrare. Așa am văzut prețurile, diferențiate pe zile, în funcție de vârstă dar și de loialitate. Iar prețurile la bar sau restaurant sunt mult peste medie.

Ne-am plimbat și prin Marina Flisvos – este ca un mic orășel de iahturi de lux (interzis fotografiatul), unde sunt magazine și restaurante, locuri de joacă și un parc... să te tot plimbi până ajungi la malul mării, pe promenadă până ajungi la o tavernă.

Plimbându-ne pe malul mării, dimineața sau seara, am văzut cum își petrec timpul pensionarii greci, dimineața la plaja publică, după aceea la terasă la cafea și un pahar de apă iar seara plimbare pe faleză, au această șansă de a trăi într-un oraș la malul mării.

Glyfada – ne-am plimbat prin această stațiune extrem de modernă, magazine de lux... cafenele scumpe... restaurante și cluburi de noapte... într-un cuvânt mai de fițe.

Aici am înțeles ce înseamnă fițe... dar din cele românești!!! Plimbare... atmosferă plăcută... muzică în surdină... și liniștea a fost spartă de ”urletul” unei mașini cu mulți caii putere sub capotă... bineînțeles cu numere de București... fițe de fițe!!!

Atena fiind un oraș turistic, peste tot pe unde ne-am plimbat atmosfera este de vacanță, mulți turiști cu aparate foto în mâni să surprindă cât mai mult din obiectivele văzute.

În general pe unde ne-am plimbat nu am avut nici un moment de nesiguranță, greci au fost amabili de câte ori am abordat pe cineva pentru o informație. N-aș putea spune că m-a deranjat ceva în vacanța asta, chiar nu am avut nici un fel de probleme, am văzut partea frumoasă a lucrurilor.

Bineînțeles că fiecare plimbare sau fiecare zi o încheiam la o tavernă, pentru masa de prânz sau seară.

Dar despre mâncătorii sau experiențele noastre gastronomice voi scrie separat un articol și în mod special despre o tavernă unde am fost invitați de prietenul nostru Bogdan.

O zi am fost la plimbare în insula Aegina și o zi ne-a plimbat Bogdan prin Peloponez până pe insula Poros. Dar despre aceste plimbări voi scrie separat câte un articol.

Am văzut Atena și noaptea, de sus de pe Colina Lykavittos... aici am încheiat plimbarea cu Bogdan.

A fost spectaculos tot spectacolul nocturn al orașului văzut de sus.

Sorin a fost foarte sceptic cu vacanța asta pe cont propriu, avea el așa o reținere... dar eu am insistat... vei fi ghidul meu, mi-a spus înainte de plecare!!!

Iar acum pot spune că după cele 7 zile de vacanță chiar ne-a plăcut, am fost calmi, relaxați, curioși, nu am avut nici un moment de nervi sau contrazicere, ne-am plimbat prin oraș sau pe faleză cât ne-au ținut picioarele, am stat la o terasă pentru cafea sau să mâncăm ceva, am fost la plajă... a fost inedit.

Atât cât am reușit să vedem din Atena ne-a plăcut și vă recomand cu plăcere că mergeți cu avionul sau cu mașina, să vizitați și să vă plimbați prin oraș. Merită!

Toate cele bune.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de ANILU in 29.09.19 17:44:38
Validat / Publicat: 29.09.19 19:51:01
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 7426 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P15 Atena - Acropole
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 54200 PMA (din 58 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

16 ecouri scrise, până acum

maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.09.19 20:02:07]
»

Mă bucur pentru vacanța frumoasă și reușită!

Se poate foarte bine și pe cont propriu, este într-adevăr mai multă muncă de căutare, potrivire, dar odată realizat, ești liber pentru organizarea timpului.

Astfel vacanța a cuprins multe vizite, relaxare, plajă.

Abia aștept să citesc și restul poveștii, m-am bucurat să vă văd în poze, ca și pe motanul-fotomodel.

Vă pup cu drag!

Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[29.09.19 21:21:32]
»

@ANILU: Minunat! Mă bucur enorm ca ați ajuns în Atena si cred că ați luat o decizie bună căzându-va pe Rivieră.

Constat că am parcurs aproximativ aceleași trasee și abia aștept să-ti citesc reviewurile. Deocamdată remarc că ai tras același concluzii generale cu privire la capitala elenă ca și mine.

Multă sănătate și toate cele bune!

doinafil
[29.09.19 22:22:17]
»

@ANILU: Mi-am amintit, citindu-ți articolul, despre excursia mea făcută în 2015, cu două prietene, la Atena.

Văzând poza P16 observ că de atunci s-a mai lucrat ceva la restaurarea coloanelor de pe Acropole.

Am făcut și noi o excursie de o zi cu feryboat-ul și-am vizitat insulele Aegina, Poros și Hydra. Am plătit 100 euro/pers., cu prânzul inclus.

Din păcate la plajă nu am ajuns!

În cartierul Plaka - cel mai aglomerat loc - unde, zice-se, mâncarea este foarte bună, tot după ce am coborât de pe Acropole și chiar în timp ce mâncam, a început o ploaie cum demult n-am mai văzut, din aia cu bulbuci! Picioarele meselor de pe terasa în pantă, erau în apă, iar pe ale noastre a trebuit să le ridicăm și să le sprijinim de scândurile ce ce făceau legătura între ele. N-am să uit ploaia aia niciodată!

Felicitări pentru excursie! Aștept continuările!

RoxanaGRS
[30.09.19 12:30:34]
»

Felicitări pentru excursia reușită! Ei, acum că ați spart gheața n-o să mai vreți altfel decât pe cont propriu . Poate ți-ai dat deja seama că e mult mai ușor să organizezi o excursie pe cont propriu într-o țară civilizată, decât una în România.

Mi-aduc aminte de prima noastră excursie pe cont propriu. A fost la Roma. Ne tremurau picioarele (și nu numai) la propriu, când ne gândeam cum o să ne descurcăm noi singuri într-una din cele mai mari capitale europene. Ne era frică de tot: de transport, de hoți, să nu ne rătăcim, cum o să ne înțelegem cu ei etc. Când am văzut cât de strună a mers totul... și era Italia, nu Germania sau Austria, ne-a trecut orice frică. Acum pun cap la cap și câte 12-15 cazări una după alta în Europa, cu obiective, transport, mâncare etc., fără să se întâmple nici cea mai mică neplăcere. În România nu pot să pun 3 cap la cap, că sigur la una dau chix cu ceva.

La cât mai multe excursii frumoase !

robert
[30.09.19 15:32:21]
»

@ANILU: super tare! Felicitări atât pentru articol, cat si pentru organizarea excursiei si convingerii lui Sorin.

Mă bucur tare mult că v-ati simtit bine!

Cand voi vrea să vizitez Atena, la tine apelez pentru sfaturi. Toate bune!

P.S. cum spunea si Roxana, gata ați spart gheața si de-acum totul va fi mai ușor!

ANILUAUTOR REVIEW
[30.09.19 16:26:12]
»

@maryka: Recunosc că am avut puțini fluturi in stomac... dar a fost frumos și chiar ne-am simțit bine.

Mulțumesc pentru vizită și ecou!

Și eu te îmbrățișez cu drag!

ANILUAUTOR REVIEW
[30.09.19 16:35:05]
»

@Carmen Ion: Carmen, articolele tale despre Atena au fost ghid pentru mine.

Sorin nu știa decât hotelul și când am scos carnețelul cu notițe... apropo tot de la tine am învățat să am carnețel în vacanță, lui Sorin nu-i venea să creadă. În autobuz până la hotel i-am arătat, ce și cum...

Da, ne-a plăcut Atena și trebuie să recunosc că am avut noroc cu prietenul nostru care ne-a plimbat pe unde nici nu ne gândeam.

Mulțumesc pentru vizită și ecou.

Toate cele bune.

ANILUAUTOR REVIEW
[30.09.19 16:40:33]
»

@doinafil: Nici noi n-o să uităm ploaia cât am stat la tavernă în Plaka după ce am coborât de la Acropole!!!

A plouat în reprize torential... dar după aceea atmosfera era la fel de aglomerată... de parcă nu plouase.

Am rămas cu amintiri frumoase din vacanța asta... prima pe cont propriu, organizată de mine.

Mulțumesc pentru vizită și ecou.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ANILUAUTOR REVIEW
[30.09.19 18:47:08]
»

@RoxanaGRS: Mulțumesc pentru aprecieri și ecou.

Și noi am avut emoții, sunt inerente, singuri într-o țară străină...

Singura noastră problemă... să zic așa, era dacă ne descurcăm cu limba engleză... începători amândoi ????... dar mai cu google translate... mai cu gimnastica mâinilor... ne-am descurcat.

Chiar ne felicitam la sfârșitul fiecărei zile!

Eu mai am planuri și de alte vacanțe, tot așa singurei, dar trebuie să-l conving pe soț...

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ANILUAUTOR REVIEW
[30.09.19 18:53:45]
»

@robert: Robert, pentru noi tu ești modelul vacanțelor pe cont propriu, și ce vacanțe... Lui Sorin îi fac rezumatul vacanțelor voastre (nu are răbdare sa-i citesc cap-coadă)

Acum, după vacanța asta s-a convins și el că se poate, că totul este posibil... Și trebuie să recunoaștem că ne ajută mult și tehnologia și informațiile de pe net...

Mulțumesc pentru aprecieri și ecou.

Toate cele bune.

krisstinna
[30.09.19 21:02:31]
»

@ANILU: Felicitări pentru vacanță și pentru articol!

Ai văzut ca nu e greu? Te chinui un pic la o planificare dar merită, ești liberă sa faci ce vrei, când vrei și cum vrei.

Ți se pare greu in fața calculatorului când îți storci creierii, dar când ajungi acolo înțelegi mai bine totul, se conturează fiecare idee așternută pe hârtie, fiecare detaliu la care ai muncit e mult mai simplu de înțeles la fața locului

Și nu in ultimul rând... banii, costurile sunt mai mici când îți alegi tu vacanța și ți-o planifici după placul inimii.

Bravo! Și la mai multe asemenea reușite!

ANILUAUTOR REVIEW
[30.09.19 22:08:14]
»

@krisstinna: Mulțumesc pentru aprecieri și ecou Kristina.

Așa este după ce am schițat cât de cât, pe unde ce și cum, a fost mult mai ușor la fața locului.

Știam ce avem de făcut, aveam senzația că știu zona... urma doar să o văd eu.

A fost frumos dar și obositor un pic și trebuie să recunosc că nu am alergat să " bifăm" obiective, efectiv am fost la plimbare... relaxați... atenți la detaliile ateniene.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Alex_Macedo
[01.10.19 00:32:07]
»

Mult entuziasm, multă inimă pusă pe masă şi o adâncă dorinţă de, Vreau să văd totul cu ochi curioşi de copil.

Se simte în text efervescenţa şi plăcerea de a povesti...

Poţi număra pe degete, acei câţiva, care fac dintr-un simplu text, o savoare adolescentină.

Dragă colegă, vreau să te feli... să complim... să... nu mai ştiu...

Ştii tu!!

Yolanda
[01.10.19 07:53:27]
»

@ANILU: Atena e frumoasa si interesanta. Am fost de 4 ori in Grecia si de doua ori am vizitat Acropole (ultima oara în 2010). Stiu ca e munca de Sisif sa potrivesti ramasitele de la blocurile vechi si sa completezi ceea ce lipseste, echipa care lucra atunci folosea programe pe calculator pentru a schita forma cu ce trebuia sa completeze blocurile vechi de marmura... a venit criza, se vede lipsa de fonduri prin ritmul de melc al lucrarilor... credeam ca au terminat partea din fata.

Pe vremea aia am facut un pariu, cine termina mai repede: spaniolii Sagrada Familia sau grecii Acropole...

ANILUAUTOR REVIEW
[01.10.19 08:37:54]
»

@Alex_Macedo: Hei, mă bucur că ai trecut pe la mine, așa te mai vede omul...

Chiar așa am făcut în plimbările noastre prin oraș... eram curioși la oameni pe stradă, în tramvai... până și la gurile de canal de pe trotuare... la Atena NU există capace de canal pe stradă... ???? ne-a explicat prietenul nostru multe detalii despre viața la Atena...

Te mai aștept pe la mine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ANILUAUTOR REVIEW
[01.10.19 10:11:33]
»

@Yolanda: Mulțumesc pentru vizită și ecou.

Da, și acum se lucrează la Acropole și probabil va mai trece mult timp până la finalizare.

Ne-a plăcut la Atena... au greci un stil al lor... un farmec... știu să facă din orice " piatra" un obiectiv turistic... pentru că trebuie să recunoaștem au și multă istorie în spate...

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alex_Macedo, ANILU, doinafil, maryka, robert, RoxanaGRS, Yolanda
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Atena:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.070734977722168 sec
    ecranul dvs: 1 x 1