GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
[Four Seasons Hotel] Clientul nostru, fraierul nostru...
Nu am fost cazat la acest hotel, doar am mancat aici, avand in vedere ca in Vartop nu prea ai alternative...
Marea surpriza, NEPLACUTA, a fost faptul ca, desi mancarea e relativ buna, portiile se fac in functie de dispozitia patronului sau a bucatarului!
Intr-o zi am comandat doar orez fiert cu unt si am primit o portie normala in pretul de 7lei, iar in ziua urmatoare, comandand din nou o portie de orez fiert cu unt si o portie de cartofi natur, am constatat ca portia de orez era la jumatate fata de ziua precedenta, dar tot la pretul de 7 lei! Cerand explicatii, personalul hotelului se facea ca nu intelege despre ce-i vorba...
Atentie mare la notele de plata!
Se pare ca shmekerii isi fac bani de vile si masini luxoase pe spinarea noastra!
Oricum, de evitat restaurantul, sau daca totusi nu aveti solutie, fiti cu ochii-n patru!!!
Trimis de genugeo85 in 07.08.17 00:17:01
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (genugeo85); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Cu ocazia primului set de impresii scris de unul dintre cei mai vechi membri ai comunității (înscris în 2008!), să-i spunem lui @genugeo85: bun-venit *cu adevărat* în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
--
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Vârtop? , VÂRTOP [AB / BH]" (deja existentă pe sait)
--
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X (sau similare) "
--
Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile "Q&A" (întrebări şi răspunsuri), de multe ori foarte utile, în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
@genugeo85:
” Se pare ca shmekerii isi fac bani de vile si masini luxoase pe spinarea noastra!
Chiar aşa? Să se preteze un proprietar de hotel sa fure un client cu o jumatate de portie de orez fiert? Mai trebuie sa angreneze în, operaţiune" şi bucătarul, ospătarul şi cine-o mai fi făcând parte din personalul la care vă referiţi.
” personalul hotelului se facea ca nu intelege despre ce-i vorba...
In plus, să-şi asume şi riscul unui circ din partea clientului, şi mai grav, riscul unei recenzii negative pe amfostacolo!
Oare să merite tot acest deranj doar pentru economisirea unui pumn de orez, care are o valoare economică infimă?!
Din pacate, parerea mea este ca gainarii de genul acesteia se intampla in multe locuri. Dupa cum am mai spus si in alt ecou, oamenii se simt bine cand stiu ei ca au pacalit clientul, de la ospatar pana la proprietar, toti se simt mai bine daca au tras o teapa cat de mica.
Sau poate ca in ziua nr. 2, ala era tot orezul pregatit care le mai ramasese si de lene nu au mai pus la fiert alt orez. Deci cum o dai, tot lipsa de respect se cheama.
Bineinteles ca nu cred ca toti sunt la fel, exista fel si fel de oameni...
In Constanta mancam intr-un impinge-tava la pranz (care ulterior a primit amenzi pentru mizerie si a dat faliment) si in functie de cine punea mancarea in farfurie, portia era cand prea mare, cand prea mica. Proprietara localului statea la servire impreuna cu alte doua fete si sa zic sincer nu mai stiu exact care punea portia la sfert fata de ziua precedenta, insa era deranjant sa platesti aceeasi bani de fiecare data, dar gramajul sa difere atat de mult de la o zi la alta.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Oct.2022 [Restaurant Pensiune Skipass] Restaurantul Pensiunii Skipass 3* un loc în care se mănâncă foarte bine — scris în 04.11.22 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2018 [Restaurant hotel Four Seasons] Restaurant Four seasons Vartop — scris în 14.08.18 de AdriC din MUNDARE
- Feb.2015 [Restaurant cabana Vârtop] La botul calului! - restaurant Cabana Vârtop — scris în 03.03.15 de luciaoradea din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jan.2015 [Restaurant hotel Four Seasons] Four Seasons Hotel - nu mai calc la voi — scris în 10.01.15 de rocha din BACăU - nu recomandă
- Jan.2015 [Restaurant hotel Four Seasons] Penibili - Restaurantul H. Four Seasons din Vârtop [BH] — scris în 02.01.15 de sergiu.frandes din ARAD - nu recomandă
- Jan.2011 [Restaurant cabana Vârtop] Cabana Vartop- Mancare buna daca ai rabdare — scris în 08.03.11 de luciaoradea din ORADEA - RECOMANDĂ