ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.01.2013
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bistriţa
ÎNSCRIS: 07.09.10
STATUS: SILVER
LUNA
JAN-2013
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
CADRUL NATURAL:
70.00%
Satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
37.50%
Mai degraba nemulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
48.75%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Pasul Tihuta / La masa la Hotel Castel Dracula -2-

TIPĂREȘTE

Am mâncat în restaurantul acestui hotel de mai multe ori.

În mai multe rânduri am fost nemulţumiţi.

O critică generală este că nu au reuşit să scape de gustul acela ˝comunist˝ de cantină, de mânacare ˝la fel (de proastă) peste tot˝.

O critică punctuală este că poţi primi mâncare veche, congelată şi apoi încălzită/regătită... cartofi prăjiţi făcuţi în ulei vechi... etc. Nu uitaţi, sunt angajaţi nişte localnici de la ţară... Locaţia este destul de izolată, cu siguranţă că nu se face aprovizionare zilnică.

Sunt nişte poze mai sus. Am să le comentez.

Platoul rece. Nimic deosebit. Şuncă din supermarket, o slănină oarecare, ridichi ceapă...

Fasole cu cârnaţi. O fasole comună, nimic deosebit + cârnaţi din supermarket.

Pături de mămăligă. Este o reţetă locală foarte bună. Se face cu caş frământat şi cârnaţi de casă. Din păcate acolo o fac cu slănină şi iese cam greţoasă... adică... noroc de castraveţii muraţi că-i mai taie gustul. Apoi e pusă pe fundul acela de lemn care pute a alte mâncări ce au mai fost pe el, inclusiv a usuroi... (Nu uitaţi, sunt angajaţi nişte localnici de la ţară...)

Eu am luat nişte creier pane... groaznic. 4 găluşti date prin pesmet, tari, vechi, probabil congelate şi încălzite. Mi-au venit pe gât toată ziua. Am întrebat chelnerul dacă sunt ok şi a zis că da.

Cartofii prăjiţi răi, îmbâcsiţi, probail făcuţi în ulei vechi.

Supă de perişoare: supa bună dar perişoarele tot aşa cu un gust de... cantină... (congelator?)

Chelner cam indolent.

Şi în final e şi scump.

Tip: întrebaţi chelnerul ce recomandă, ce e proaspăt. Poate aşa vă salvaţi masa luată acolo...


[fb]
---
Trimis de dan315904 in 20.01.13 22:36:32
Validat / Publicat: 20.01.13 23:38:50

VIZUALIZĂRI: 1865 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

3 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dan315904); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 900 PMA (din 2 voturi)

ECOURI la acest articol

3 ecouri scrise, până acum

webmaster
[20.01.13 23:37:35]
»

Mutat la rubrica "Restaurante din jud. Bistrita-Nasaud" (deja existentă pe sait).

dan315904AUTOR REVIEW
[21.01.13 08:09:32]
»

Aaa, papanaşi cu smântână.

-Aceeaşi problemă cu prăjeala.

-Apoi făcuţi cu magiun de prune (?!?!)

-O smântână cu cocoloaşe (?!?!)

webmasterX
[09.09.17 13:50:50]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica «Unde mâncăm în pasul Tihuța?» (nou-creată, între timp, pe sait)

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
dan315904
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în pasul Tihuța?:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.049102067947388 sec
    ecranul dvs: 1 x 1