GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Aproape de foarte bine...
Asa cum am mai spus, pensiunea Laguna Albastra m-a impresionat in mod placut, in opinia mea la capitolul cazare, utilitati si amenajare meritandu-si cele patru stele. Nici restaurantul nu lasa de dorit in privinta varietatilor cuprinse in meniu sau a calitatii preparatelor pregatite si al amenajarilor, dar nici din punct de vedere al preturilor practicate! :)
Restaurantul este frumos amenajat insa in perioada aceasta nimeni nu a luat masa in interior, toata lumea dorind sa stea afara la mesele mari si rotunde din lemn care erau asezate pe toata terasa. Totalul pensiunii insumeaza 27 de camere, la momentul vizitei noastre au fost doua grupuri care au ocupat in intregime locatia dar nu s-a simtit lipsa locurilor in exterior, in pofida faptului ca seara, unele mese erau ocupate de persoane venite din exterior.
Prima oara am luat masa vineri dupa intoarcerea din excursia de la Perisor, pe care o voi descrie ulterior. Am comandat pentru mine un salau prajit cu mamaliguta si mujdei, Nina a vrut o portie de crap prajit, pentru fiica-mea si prietenul ei inca doi salai. Am avut timp sa beau si doua beri pana a venit comanda, care a venit totusi destul de repede.
Salaul a fost extraordinar, gatit perfect cu un gust deosebit, mujdeiul bine preparat, la fel si mamaliguta. Crapul am inteles ca a avut aceleasi aprecieri de foarte bine. Asadar un pranz intarziat foarte gustos pentru care am platit 154 de lei. Seara nu am mai ajuns la restaurant pentru ca am avut seara de ceaun si gratar ‘in grup’ cu Adi expertul si Clau70 pe post de ‘primadone’ :)
Micul dejun l-am luat in camera, pentru ca ne-am trezit foarte tarziu dupa petrecerea care a tinut pana pe la ora 2, in conditiile in care la 9; 30 eram asteptati sa urcam in barci pentru a doua excursie, asa ca nu va pot spune in ce consta acesta.
Cand ne-am intors din excursie era undeva in jur de ora 13:30, am ramas un pic la o cafea si un schimb de impresii cu prietenii care fusesera si ei in aceleasi locuri cu noi, dar cu o alta barca, si pana am urcat sa facem si un dus, a inceput meciul Simonei. Nu am mai iesit pana la 18:40 cand s-a incheiat finala de la Roland Garros apoi am coborat la masa. Fiica-mea deja mancase, luasera doua portii de piept de pui cu cartofi taranesti si o salata de varza alba. Nota mi-a venit mie (:) ) — 84 lei. Apoi s-a intamplat un fenomen: s-au intalnit cele doua grupuri si s-au cam ocupat mesele …
Noi am comandat o ciorba de storceag pentru ca Nina nu mancase niciodata si fusese foarte laudata de cineva, iar eu am cerut un snitel de pui cu cartofi prajiti si salata de varza alba. Am baut doua beri pana cand, dupa ani mult de 45 de minute, a venit si comanda … Problema a fost insa alta: cand Nina a cerut ciorba respectiva a intrebat daca are smantana (daca nu mancase niciodata e de inteles) iar raspunsul a fost negativ. Doar ca ciorba avea smantana! Pentru ca suntem oameni cu bun simt, i-am sput fetei care ne-a adus mancarea si care era chiar cea care ne spusese ca ciorba nu are smantana sa lase portia adusa si sa mai aduca un bors de peste. Vazusem cum arata si stiam sigur ca va fi ok. Insa desi stia ca gresise, si ca aveam deja o ora de cand ne asezasem, fata nu mai venea… Am mancat storceagul, am mancat si mai mult de jumatate de snitel si cand ma gandeam sa ii cedez neveste-mii jumatatea de snitel a venit si borsul! Am intrebat ospatarita de ce a trebuit sa mai asteptam inca aproape o ora dupa bors, si a motivat ca are 54 de persoane la masa (de fapt mai erau 3 ospatari), asa ca e normal (!!!) Dar ce sa te faci ca dupa ce a plecat am realizat ca lingura nu adusese!!! Si uite asa, nu am mai asteptat si m-am dus eu sa obtin una din restaurant. Dupa ce am terminat de mancat am stat cu ochii’ca pe butelie ‘ dupa tipa ca sa grabesc sosirea notei de plata: 107 lei (minus 14 lei cele doua beri).
Concluziile mele dupa ce am luat masa doua zile aici: mancarea este buna si foarte buna, berea draft a fost foarte ok, ospatarii foarte amabili si zambareti insa pana la momentul in care se aglomereaza. Atunci sunt foarte stresati, stangaci, neatenti, lucru normal pentru niste tineri debutanti in meseria asta. Din pacate, in afara de d-ra Mariana, cea despre care va spuneam ca a fost deosebit de draguta cand ne-am cazat, si care in acele momente venea si servea cot la cot cu ospatarii, insa ii mai si organiza (altfel nu stiu c ear fi iesit) niciunul dintre cei implicate nu dadea randament. Preturile sunt destul de mari spre foarte mari, comparativ cu alte locatii similare de 4*, insa probabil ca amplasarea acestei pensiuni mai adauga ceva la nota de plata.
Avand in vedere toti acesti factori, raman totusi la opinia ca este un restaurant bun, unde mancarea este gatita foarte corect si are un gust foarte bun. Il recomand asadar, avand in vedere ca oricum nu prea aveti de ales! :)))
Am sa urc si niste poze cu meniul ca sa va faceti o idée…
Ca fapt divers, vis a vis de pensiune se afla barul “lebada” care are si un mic magazin de unde ati putea cumpara mai ieftin produse alimentare, sucuri, apa, si unde puteti manca si mici! Noi am mancat in fuga 10 mici si am platit 30 de lei intr-o zi …
Trimis de iulian68 in 12.06.18 16:36:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL.
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulian68); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Salut, am citit si votat cu mare placere. La cat imi place mie pestele pozele tale nu mai au nevoie de nici un comentariu. Cred ca ati avut parte de o minivacanta frumoasa alaturi de un grup frumos.
@sebigeanina: A fost una dintre cele mai reusite! Am sa scriu curand un review despre o plimbare cu barca si cu pescuit inclus! Aia mi s-a parut cea mai tare! Deasemenea am anuns la concluzia ca am nevoie de cel putin 7 zile acolo. Vreau sa cutreier canalele, să pozez păsările, natura... In articolul ce va urma am sa urc niste poze facute... La unele nici mie nu mi-a venit sa cred ce a iesit... ????
@iulian68: Iaca, SB-ul meu a ajuns mai repede decât lingura ta!
După ce-au încurcat la greu comenzile și notele de plata, @roth s-a dus să vorbească cu administratora, doamna Mariana.
I s-a răspuns că sunt elevi în practică. Ea-i formează și ei pleacă apoi afară!
Sâmbătă dimineață ne doream stringent câte o cafea. Cum doar eu doream să văd un chelner, ei nu voiau să mă vadă, m-am dus la barul din interior să-m comand. Elevii ăia, în loc să fie cu ochii pe terasă, se zbenguiau înăuntru! Cer două cafele și sunt expediată afară cu ”v-aducem noi! ” ”Neah, zic, în trei sferturi de oră trebuie să plecăm și mi-aș dori s-o beau! ” Așa c-am câștigat. Eu. Barmanul nu! Nema șpaga!
Păcat! Dacă nu găsește personal pentru servire la mese, pierde pe servicii și-i păcat de frumusețea de pensiune și bunătatea bucatelor!
@iulian68: Da rapid ai fost omule. Sa o luam incet si cu rabdare.
Pensiune/restaurant apreciat in zona/pe saituri de specialitate/de noi, asta e clar. Mariana (cred ca) este sotia lui Florin si ei impreuna se ocupa alaturi de parinti (primarul si sotia lui) de pensiune. Tipa de la receptie si de peste tot cu care am vb eu este administratora. Am stat asa ca doi oameni si am dezbatut putin problema angajatilor/tinerii ospatari.
Este drept ca sunt elevi in practica/formare, au scapari majore fiindca sunt inca copii dar daca am vb cu unul dintre ei (dupa ce a adus nota cu tot cu bonul de casa pt plata cash), l-am tot auzit intreband ulterior cand cineva cerea nota daca doreste plata card sau cash. Eu i-am spus simplu ca de el depinde daca las sau nu ceva (am lasat pt incurajare mai mult decat traditionalul 10%) dar asta se pare ca nu le e de ajuns. Sunt scoliti si apoi iau drumul spre tulcea sau Litoral... asta este.
Una peste alta se vede care e personal mai cu vechime, se misca bine, stie ce e de facut... sper sa gasesc toate aste la timpul trecut daca pasii ma mai duc in zona. Am sa aleg cu siguranta pensiune fiindca m-am simtit tare bine.
@roth: Am spus cam acelasi lucru, doar ca au fost depasiti uneori. Nu a fost mare deranj, totusi. Mariana era sotia lui 'soțul'??? (????)
Eu cu ea m-am intalnit si la receptie si pe la restaurant, cam peste tot era in 'pol position'Spirt si foarte, foarte amabilă!!
@iulian68: Si mi-a reparat si mie dusul! E iute si operativa. Dac-ar mai fi macar una ca ea, ar avea doar de castigat!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2021 [Restaurant pensiunea Bianca] O masă bună și bogată! — scris în 08.08.21 de KSV din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant Manu B&B] Mancare dementiala la Manu BBQ, serviciile nu prea — scris în 05.08.21 de ux121596 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant Manu B&B] Când spui MANU BBQ, spui preparate la jar și cea mai gustoasă mâncare. — scris în 19.07.21 de Ricard din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Manu B&B] Experiență gastronomică inedită. — scris în 24.06.21 de ux120382 din BOLDESTO SCAIENI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Punct gastronomic La Vrânceanu] La Vranceanu ' - mancare traditionala la localnici - experienta de neratat! — scris în 23.06.21 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Restaurant pensiune Blue House] Experiența culinara de neuitat, cu adevarat — scris în 21.06.20 de Mike2020 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Restaurant pensiune Blue House] Blue House Murighiol - experiența culinara de neuitat — scris în 07.06.20 de Mary00 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ