GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Cam scump pentru noi
În timp ce ne plimbam prin Ljubljana a început ploaia și fiind și foarte frig, ajungând în apropierea Podului Triplu am intrat în primul restaurant care ne-a ieșit în cale. De obicei studiez cu mult înainte localul unde vrem să mâncăm și chiar știm cam ce am avea poftă să gustăm din meniu. Acum cum spuneam, a fost inopinat și mi-am amintit brusc de ce studiez înainte localurile.
Restaurantul se numește Zlata Ribica și este situat pe malul râului Ljubljanica în apropierea Podului Triplu. Adresa este: Cankarjevo nabrežje 7,1000 Ljubljana, Slovenia.
Înăuntru era cald și ăsta a fost un lucru definitoriu la acel moment. După ce am studiat meniul am cam vrut să o luăm din loc dar prin ploaia aia și prin frig nu am mai avut chef să căutăm un alt restaurant. Plus că era duminica Paștelui și majoritatea localurilor erau închise. Și, sincer, ne e cam rușine să ne ridicăm și să plecăm după ce primim meniurile, cu toate că peste două zile, în Ungaria, am făcut lucrul acesta.
Dacă tot erau prețurile cam mari și porțiile cam mici am hotărât ca măcar să o facem lată și am comandat unele dintre cele mai scumpe feluri de mâncare. Am mers pe ideea: dacă-i chef, chef să fie.
Fiind Paștele, soția a hotărât să ia o porție de carne de miel cu cartofi și ceapă verde iar eu am luat o porție de ciolan de porc cu varză. De băut am luat un pahar de sambuca și o bere la halbă pentru mine și un aperol spritz pentru soție.
Mâncarea a venit destul de repede și a fost excelentă, iar porțiile au fost decente spre mici.
Localul nu are un interior mare dar compensează cu terasa de pe malul râului. Acum aceasta era închisă, dar la alte restaurante am văzut oameni care mâncau pe terasă.
Spațiul fiind mic și îngust în interior, majoritatea meselor erau de două persoane. Era și o sală unde erau, bineînțeles și mese mai mari. Masa noastră era așezată lângă fereastră și avea și o băncuță cu perne la baza ferestrei.
Pentru mulți oameni poate că acest restaurant este ceva normal dar pentru noi a fost doar o experiență puțin cam scumpă. Sunt sigur că data viitoare când ajungem aici o să alegem alt local și nu din cauza mâncării, care repet a fost foarte bună.
Trimis de ungureanica in 22.09.19 14:47:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLOVENIA.
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Ljublijana?, LJUBLJANA" (nou-creată pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
@ungureanica: Să va fie de bine!
Eu n-am întâlnit turiști mai nesi decât slovenii, am scris in rw despre excursia la Veneția.
Cu toate astea, am vrut sa dau o șansa Sloveniei și am căutat și studiat o luna de zile o cazare decentă in Portoroz, nu te poți apropia de nimic, prețurile sunt la fel ca in Italia.
Și mie mi se pare mult prețul plătit de voi, dar era Sărbătoare și v-ați răsfățat, ați mâncat intr-un loc frumos și curat
Vă salutam cu drag!
@krisstinna: Da ai dreptate. Mulțumim pentru ecou. Vă salutăm cu drag și noi!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Mar.2023 [Restaurant Most] Restaurant Most - tradiție și bun gust (la propriu și la figurat) — scris în 24.06.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ