ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.02.2015
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 03.05.11
STATUS: GOLD
LUNA
JAN-2015
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
60.00%
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
60.00%
Către satisfăcător
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
72.50%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
  • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
  • TIMP CITIRE: 2 MIN

    Ristorante La Lampara

    TIPĂREȘTE URM de aici

    Mancarea nu foarte grozava si cam scump - 15% taxa de servicii! Pe bune?? Iar vreti sa intram in criza?

    Berea avea un aer imbacsit (sa fi fost halba nespalata de vina?), iar painea – ce-o fi fost cu painea? Era cam tare, venita sigur din anul ce de-abia murise, dar totusi! Sa nu fi ramas de la serbarile toamnei din septembrie! Verificati, va rog, daca era o mostra de décor.

    Si avea inca coca nedospita inauntru. Daca era facuta in casa, va rog sa renuntati la obiceiul asta crud, nesanatos si antic. Sau faceti un update la bucatar... De dragul nostru, al turistilor cu portofel si chef de povestit la altii.

    Am luat un Osso Bucco pe care recunosc ca l-am apreciat la intreaga valoare – chiar daca nu seamana ce ce-am gasit pe Google Images. La naiba, parca stiu americanii ce e aia Osso Bucco?

    Pe final de cina, am luat si un Creme Brulee, servit a la Flambe (neaparat cu accent fratuzesc). Recunosc, am fost placut impresionat, insa, luat pe nepregatite, m-am grabit sa sting incendiul inainte sa arda tot alcoolul. Gafa fatala pentru gust! Oricum, trebuia sa fi facut o poza de-aducere aminte si pentru invidia colegilor de acasa, toti incadrati ambitios la categoria Master Chef. Las' ca sunt bun la suflet si nu ma dau mai-mare in tocuri.

    Din pacate, cele mai savuroase momente gastronomice erau racite in mod obscen de valuri subtile de curent care maturau restaurantul la intrarea fiecarui nou musteriu. Te luau si pe dedesubt, si prin surprindere, si prin haine... Cred ca era cine-stie-ce sistem informatic de atentionare, extrem de avansat, bazat pe simturi acute de clienti naivi dar bine intentionati. Laser, frate!

    Si totusi... aveau clienti localnici in ristorante. Ma gandeam ca italienii sunt mai pretentiosi...

    Maxim 3 stele din 5, si asta fiindca nu ma pricep! Daca-mi aduc aminte iar de taxa de servicii, mai imi iau o stea inapoi...

    ## end review sc

    [fb]
    ---
    Trimis de korifeus in 08.02.15 11:59:35
    Validat / Publicat: 08.02.15 13:07:27
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.

    VIZUALIZĂRI: 2301 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    1 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (korifeus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 6750 PMA (din 9 voturi)

    ECOURI la acest articol

    1 ecouri scrise, până acum

    Carmen Ion
    [08.02.15 13:37:50]
    »

    @korifeus - Trebuie să recunosc, cu maximă simpatie, că în toate cele 7 zile cât am stat la Florenţa nu am reuşit să mănânc bine nicăieri, nici în restaurantele din centrul istoric, nici în trattoria de lângă "casă" (la o staţie de Porta Romana). Ghinion?

    De preţuri prefer să nu-mi amintesc.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Carmen Ion
    Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Florența? :

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.038152933120728 sec
    ecranul dvs: 1 x 1