BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Zaitoone - Gustul Libanului pe malul lacului Herastrau
Cum acum o saptamana sau deja chiar doua au trecut deja ????, am avut un eveniment in familie, l-am aniversat pe flacaul cel mare si mi-am adus aminte ca nu am povestit restaurantul unde ne-a dus anul trecut, asa ca am sa incep cu acesta. Am mers pe specific libanez, asa ca alegerea lui a fost Restaurantul Zaitoone, Nicolae Caranfil nr 2, pagina oficiala Zaitoone – Best Lebanese Restaurant.
De obicei cand stiu localul unde voi merge incerc sa aflu mai multe despre locul respective, sa ma uit pe recenzii, era clar, stiam ca este un restaurant de top (de lux asa cum se prezinta chiar ei), insa cam atat.
Ma uit totodata si pe meniu pentru inspiratie, nu ca as cunoaste prea bine mancara libaneza, insa de cateva feluri tot m-am lovit, asa ca am putut recunoaste ceva ceva, insa cu alesul mai greu, ne-am spus insa ca inspiratia ne va veni sigur la restaurant.
Cat despre a lasa masina la restaurant in parcare sau in imediata apropiere, cam greu, asa ca am lasat-o pe o straduta nu chiar departe de restaurant. Puteti gasi ceva locuri de parcare (putine) si in curtea restaurantului, dar lasati deja contravaloarea unui meniu la “valet” pentru parcare, si ar fi bine sa aveti si o masina fatoasa ????.
Asa cum este amplasat restaurantul, nu iti spune cine stie ce, si as putea ca expresia “In afara-i vopsit gardu’ inauntru leopardu’!” exact pe dos, daca afara nu vezi si nu te astepti la cine stie ce, inauntru se schimba treaba, sa stiti insa ca nu am facut prea multe poze, nu este genul de restaurant unde lumea sa se bucure ca apare in poze aratand astfel ca sunt la restaurant ????si era si destul de aglomerat, asa ca daca vedeti doar tavanul in poze, cam asta am putut fotografia din local, am facut insa cateva poze la bucate.
Si au venit meniurile, le-am rasfoit pe toate partile, insa flacaul ne-a linistit: “Eu comand!” , as fi raspuns: Sa crezi tu! Generalul (adica mama) comanda! Dar mi-am dat seama ca era vorba de mancare ????.
Si a inceput sa recite din meniu pana cand i-am spus sa se opreasca ca deja era cam mult. Am luat mai intai niste aperitive reci si calde: labne, humus cu carne si muguri de pin, baba ganoush, ras asfour vita, si nu mai stiu daca a mai fost ceva la aperitive, apoi la felul principal imi aduc aminte de kafta si coaste de berbecut, in poze parca am mai vazut si altele, in fine, au fost destule. Si pentru ca trebuia sa fie si ceva dulce, macar sa gustam putin pentru ca deja eram umflati precum lipiile lor… … corect, de ele uitasem, as fi mancat numai lipii, atat erau de bune, … re revenim, am luat kunefe ????.
Daca vi se pare ceva dubios in ceea ce am luat, sau pozele nu sunt suggestive, va invit sa intrati in pagina oficiala si sa studiati meniul pe indelete, avand alaturi o felie de paine si ceva apa ????.
Despre nota de plata nu stiu prea multe pentru ca nu a vrut sa ne-o arate, a platit cu cardul, dar am vazut ca a lasat 50 de lei “bonus” .
Am plecat de acolo multumiti, fusese o iesire pe cinste, mancarea este grozava si nu numai ca ne-a placut noua, dar restaurantul era plin, am recunoscut si niste persoane publice (nu le spun vedete, sunt doar persoane publice, pentru mine o vedeta este de exemplu Tina Turner ????… prietenii stiu de ce ????).
Sper ca v-a placut experienta noastra libaneza… … am uitat sa spun de bautura, simplu, bere si sucuri ???? si va invit sa vedeti pozele. Asa cum va spuneam, experienta libaneza nu s-a incheiat, anul acesta tot la libanez, dar despre povestea aceasta data viitoare.
Trimis de mishu in 11.08.22 20:07:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Interesant restaurantul, am trecut in plimbare pe langa el; foarte aratoase si preparatele ???? Cum ma nimeresc eu sa citesc despre răsfățuri culinare noaptea?!? ????????
Lipiile aratau intr-adevar extraordinar, la fel si antreurile- cel putin astea mi-au facut cu ochiul de mi-au ghiorțăit si mațele! Si in loc sa trec repede prin poze, le-am mai si marit - si parca le-am simtit si mirosul si gustul. Eh... am inghitit in sec. ????
L-am notat, il pastrez pentru un eveniment deosebit care vine prin toamna.
N-are băiatul gusturi rele! La multi ani sarbatoritului si multa sanatate!
Seara buna!
????????
Să-ți trăiască feciorul! (feciorii) și să vă fie de bine!
Mâncarea libaneză este foarte apreciată la noi și nu fără motiv, atât în restaurante cât și în „Mall”-uri! Am fost și eu mai demult la un restaurant cu specific libanez, prin 2002 - parcă- dar în alt loc, undeva pe la piața „1 Mai”, în cartierul Grivița. N-am cum să uit mâncarea, locul și servirea de atunci.
Lipiile de-atunci nu seamănă, deloc, cu cele pe care le-ai pozat tu. Erau ca niște gogoși imense, rumene și calde, care ne-au fost aduse pe niște platouri mari, atunci scoase din cuptor. Când rupeai o bucată din ele, se dezumflau imediat, fâsâind, spre amuzamentul nostru, dar și pentru bucuria papilelor noaste gustative!
N-am cum să uit, de asemenea, prăjitura „specialitatea casei”, care nu mai știu cum se numea, dar pe care n-am mai întâlnit-o nicăieri în experiențele noaste culinare! Parcă, parcă semăna cu desertul pe care l-ai pozat tu, kunefe adică, dar nu sunt sigură!
Felicitări pentru articol, pentru familia ta frumoasă și.....salutări mamei! („generalului”, deh!)
@mishu: Mancarea libaneză este excelentă; îmi place la nebunie simplitatea ei, combinația de ingrediente și arome... un deliciu ce poate să devină supliciu... sunt așa de multe bunătăți la un restaurant cu specific libanez, că nu știi ce să vrei mai întâi... le-ai încerca pe toate.
”… am uitat sa spun de bautura, simplu, bere si sucuri
Dacă mă uit în meniu, văd că se servesc și vinuri (presupun că sunt cu alcool ) cred că este printre puținele restaurante cu specific arăbesc în care poți bea băuturi alcoolice... la cele pe la care am mai fost eu, nu am întâlnit așa ceva...
Kunefe-ul ăla este de încercat , dar parcă l-aș încerca totuși la Dristor Doner Kebap de pe Dimitrie Cantemir (din Tineretului), că este la jumătate de preț, dar super-super bun!
Să vă fie de bine!
@mishu: Siii... SB! Revin si cu ecoul, ca azi e zi scurta! ????
@mishu: Am revenit! Poate si dau "Trimite ecou" sa nu fac ca la cascade!
Intai sa pup frumusete de flacau. Multi ani fericiti sa traiasca. Sa va traiasca amandoi!
Cat despre Generalul familiei, tare ma bucur cand o mai vad...
”Daca vi se pare ceva dubios in ceea ce am luat, sau pozele nu sunt suggestive, va invit sa intrati in pagina oficiala si sa studiati meniul pe indelete, avand alaturi o felie de paine si ceva apa
la mine nu e cu paine si apa, e cu iaurt! S-a comutat renoverea in septembrie! Aia e!
”pentru mine o vedeta este de exemplu Tina Turner ????… prietenii stiu de ce ????).
Pe Demiss Roussos l-ai uitat deja? Aceeasi prieteni poate-si amintesc!
Bucatele... Nu-nu! Nu le vad, nu le privesc, au gust de iaurt toate!
Sa va fie de bine!
@doinafil: Ai uitat de Nassar vezi impresii?
@k-lator: Ba da! Vezi mai sus, la Nassar. Bere vin, cocktailui non si alcoolice...
@Zoazore: Ahhh... n-am mai fost la Nassar de 100 de ani ???? dar acum ca mi-ai amintit, îmi fac timp să calc pe acolo. Când îl aveam pe Nassar 2 la scară (aia de la birou) și mergeam acolo - ne mai luam mâncare la pachet și mâncam la birou - nu aveau băuturi alcoolice, dar în schimb, nu trebuia să ne mirăm de două ori de mâncărurile expuse la galantar (că cum or fi, ce gust au, or fi bune?)... că imediat primeam la pachet ceva să degustăm cu colegii, sau un mic desert, ceva... ehhh, foarte frumos obicei ????.
P. S. Dar de duetul asta, ce ziceți??
@silvia tudoran: Mie imi place tare mult mancarea libaneza si daca mi se iveste ocazia nu zic nu. A fost un local unde mancarea este buna dar si preturile bune. Mie imi pare rau ca nu cunosc mai bine mancarea libaneza insa mi-ar placea sa incer cat mai multe feluri, dar stii cum e, cand ai gustat ceva si iti place, mai greu sa risti data viitoare, insa incet, incet o sa mai testez din produsele lor. Cat despre gusturile flacaului, mie imi spui , e selectiv rau de tot .
Ma bucur ca ti-a atras atentia articolul meu dar si localul, multumesc frumos si de urarile de "La Multi Ani! " si iti doresc alegeri inspirate.
@doinafil:
”Să-ți trăiască feciorul! (feciorii) și să vă fie de bine!
multumesc frumos numai bucurii si voua. Lipiile libaneze arata intr-un mare fel, dar pot arata diferit si in functie de local (o sa vezi in articolul urmator). Insa la gust si la fel de bune peste tot incat nu prea ti-ar mai trebui ceva pe langa ele.
Si in Bucuresti sunt multe locuri unde se mananca mancare libaneza si in majoritatea locurilor mancarea este buna.
Si de asemenea deserturile lor sunt bune, sunt altfel decat cele cu care suntem obisnuiti si asta este bine, mancam ceva diferit.
Am sa ii transmit salutari generalului, iar eu multumesc de vizita si aprecieri. ????????????
@k-lator:
”Mancarea libaneză este excelentă; îmi place la nebunie simplitatea ei, combinația de ingrediente și arome... un deliciu ce poate să devină supliciu... sunt așa de multe bunătăți la un restaurant cu specific libanez, că nu știi ce să vrei mai întâi... le-ai încerca pe toate.
ai mare dreptate, au niste combinatii pe care nu le-ai crede ca se potrivesc insa geniale cand dai de ele.
”Dacă mă uit în meniu, văd că se servesc și vinuri (presupun că sunt cu alcool
s-au adaptat pietei , o sa vezi in articolul urmator ce am luat eu la cel de-al doilea libanez .
As incerca si eu kunefe si in alta parte sa vd cum este, mi-ai facut o recomandare buna si probabil ca as mai incerca si altele .
Multumesc de vizita si aprecieri.
@Zoazore: Avand in vedere ca citesc ecoul e clar ca i-ai dat trimite . Multumesc de gandurile bune fata de familia mea si sa fie sanatosi cu totii, la fel si tu. In fine, o trece si varianta "iaurt" insa dupa cum stii a fost si benefica pentru tine, esti miss ????.
”Pe Demiss Roussos l-ai uitat deja? Aceeasi prieteni poate-si amintesc!
cum sa nu imi aduc aminte de Demiss, doar am impartit impreuna scena si am incantat audienta.
Multumesc de vizita si aprecieri, sa ne auzim de bine.
@k-lator: Ce sa zic? Eu sunt fan declarat al celor doi! E superb!
@Zoazore: N-am uitat de Nassar, dar despre mâncarea de-acolo, cu părere de rău mu-mi mai amintesc nimic! Probabil că de-aceea nici n-am pomenit de el în ecoul trimis lui @mishu! S-a „rupt filmul” cu mâncarea, dar despre prietenii de-acolo îmi amintesc cu drag! Ce bine ar fi dacă ne-am putea revedea mai des toți AFA-iștii! Oare întâlnirea anuală va mai avea loc vreodată?!
@mishu:
”Cum acum o saptamana sau deja chiar doua au trecut deja, am avut un eveniment in familie, l-am aniversat pe flacaul cel mare si mi-am adus aminte ca nu am povestit restaurantul unde ne-a dus anul trecut, asa ca am sa incep cu acesta
Să-ţi trăiască şi sărbătoritul şi întreaga familie!
Flăcăul cel mare nu are gusturi rele chiar deloc Mi-a plăcut alegerea lui de anul trecut şi bănuiesc că şi anul acesta a fost la fel de "orientat".
Deşi sunt fan restaurante arăbeşti, spre ruşinea mea, de acesta doar am auzit, fără să fi ajuns să-i calc pragul.
”Si au venit meniurile, le-am rasfoit pe toate partile, insa flacaul ne-a linistit: “Eu comand!”
Tot de la băiat ţi-a venit şi salvarea Era clar că ŞTIE ce şi cum.
”Daca vi se pare ceva dubios in ceea ce am luat, sau pozele nu sunt suggestive, va invit sa intrati in pagina oficiala si sa studiati meniul pe indelete, avand alaturi o felie de paine si ceva apa
Sigur că da... Puteai tu să nu fii sadică din nou... pentru a nu ştiu câta oară?
”pentru mine o vedeta este de exemplu Tina Turner … prietenii stiu de ce).
Ştiu, ştiu...
Astea da vedete şi Tina, dar şi Demis, chiar dacă acum ace (a) sta este de nerecunoscut
La restaurante de genul ăsta mâncarea este de bază, iar băutura mai mult fudulie
=
Aştept, resemnată , şi experienţa recentă 2022
@nicole33:
”Să-ţi trăiască şi sărbătoritul şi întreaga familie!
multumesc frumos de urari, la fel si tie.
”Mi-a plăcut alegerea lui de anul trecut şi bănuiesc că şi anul acesta a fost la fel de "orientat".
ca sa glumesc as spune ca a fost "orientat" si "oriental" , norocul meu.
”Sigur că da... Puteai tu să nu fii sadică din nou... pentru a nu ştiu câta oară?
nu ma mai fac bine nici cu medicamente straine
”Astea da vedete şi Tina, dar şi Demis, chiar dacă acum ace (a) sta este de nerecunoscut
stiu ca Demis nu se supara, acum poate fi cu brio Cher si imi place de ea.
”La restaurante de genul ăsta mâncarea este de bază, iar băutura mai mult fudulie
corect, insa la urmatorul pot spune ca m-am rasfatat (cu mici comentarii insa)
”Aştept, resemnată, şi experienţa recentă 2022
cat de curand, lucrez in paralel la mai multe proiecte (unul este chiar urgent) asa ca printre picaturi tricotez si la articole.
Multumesc petru vizita si aprecieri si ecoul savuros.
@doinafil:
”Am fost și eu mai demult la un restaurant cu specific libanez, prin 2002 - parcă- dar în alt loc, undeva pe la piața „1 Mai” , în cartierul Grivița. N-am cum să uit mâncarea, locul și servirea de atunci.
Cred că la Piccolo Mondo, pe strada Clucerului, ai fost atunci, ani la rând acesta fiind cel mai renumit "libanez" din Bucureşti, frecventat şi de mine cu mare insistenţă într-o anumită perioadă demult apusă.
”Lipiile de-atunci nu seamănă, deloc, cu cele pe care le-ai pozat tu. Erau ca niște gogoși imense, rumene și calde, care ne-au fost aduse pe niște platouri mari, atunci scoase din cuptor. Când rupeai o bucată din ele, se dezumflau imediat, fâsâind, spre amuzamentul nostru, dar și pentru bucuria papilelor noaste gustative!
Deşi arată diferit, ambele variante sunt la fel de gustoase. Cele gen balon, mă amuză şi pe mine când le "atac".
Kunefe este un desert "clasic" pe care l-am întâlnit frecvent în Turcia, chiar şi variaţiuni pe aceeaşi temă. Nu m-a dezamăgit niciodată.
”N-am uitat de Nassar, dar despre mâncarea de-acolo, cu părere de rău mu-mi mai amintesc nimic!... S-a „rupt filmul” cu mâncarea, dar despre prietenii de-acolo îmi amintesc cu drag!
Nassar-ul la care ne-a invitat Tiza este un "libanez" mai puţin pretenţios şi mult mai accesibil "simplilor muritori", cu preţuri mult mai prietenoase. Eu îmi amintesc doar că am fost 13 şi a fost o întâlnire reuşită, ceea ce a contat cel mai mult, că berea a fost rece şi bună, cafeaua mea cu hel a fost excelentă, iar frigăruile mele de berbecuţ au fost bune, dar nici pe departe atât de fragede cât ar fi trebuit să fie, noroc că am un dentist bun .
”Ce bine ar fi dacă ne-am putea revedea mai des toți AFA-iștii!
Adevăr grăieşti! Poate te aude cine trebuie
@Zoazore:
”la mine nu e cu paine si apa, e cu iaurt! S-a comutat renoverea in septembrie! Aia e!
Pe Demiss Roussos l-ai uitat deja? Aceeasi prieteni poate-si amintesc!
Bucatele... Nu-nu! Nu le vad, nu le privesc, au gust de iaurt toate!
Ştiu reţeta ta cu iaurt, chiar dacă la mine nu funcţionează
Mai bine mai târziu decât niciodată, chiar dacă ştiu că ţi-a fost foarte greu în toată această perioadă de aşteptare, dar o ciorbă de burtă tot am mâncat împreună şi exemplele ar putea continua.
Pe Demis sigur nu l-am uitat, nici eu nici ceilalţi, aşa cum nu am uitat niciuna din surprizele de atunci, însă, mă repet, Demis este de nerecunoscut acum şi poate se reinventează conform sugestiei lui Mishu, în Cher, de exemplu, o bună ocazie să vedem şi ce progrese ai făcut cu engleza
@k-lator:
”Dacă mă uit în meniu, văd că se servesc și vinuri (presupun că sunt cu alcool) cred că este printre puținele restaurante cu specific arăbesc în care poți bea băuturi alcoolice... la cele pe la care am mai fost eu, nu am întâlnit așa ceva...
Experienţele sunt diferite, lucrurile evoluează în timp, toţi trebuie să ne adaptăm.
Din experienţa proprie, eu aş spune că la mine a fost exact invers: cu o singură excepţie, un restaurant arăbesc vizitat în urmă cu aproape 20 de ani şi demult desfiinţat, la care am băut doar ayran, în rest, la TOATE celelalte vizitate de mine se comercializau şi băuturi alcoolice, mai mult sau mai puţin tradiţionale
La un libanez celebru din Bucureşti am băut raki pentru prima dată în viaţă, înainte de a ajunge în Turcia, în urmă cu muuulţi ani şi tot acolo am băut bere sau vin la felul principal, cam de fiecare dată când nu mergeam cu maşina proprie ca să mă împiedice religia Codului rutier
La întâlnirea de la Nassar am băut bere, la sugestia colegilor, şi a fost ok.
@nicole33: Ai dreptate, „Piccolo Mondo” se numea și cred că mai este și acum! Lucram, încă, și patronul ne-a oferit fetelor din firmă, de ziua noastră - 8 Martie - un prânz acolo, altfel nu cred că mi-aș fi permis (la vremea aceea) să calc pragul unui atât de renumit restaurant, cum bine spui.
”Deşi arată diferit, ambele variante sunt la fel de gustoase. Cele gen balon, mă amuză şi pe mine când le "atac".
Cred că-i așa, chiar și @mishu spune că sunt foarte gustoase! Spre rușinea mea, nu-mi amintesc deloc dacă și cum erau cele de la Nassar
”... noroc că am un dentist bun.
și... (în răspunsul pentru @k-lător spui):
”... cam de fiecare dată când nu mergeam cu maşina proprie ca să mă împiedice religia Codului rutier
Ai un umor fin, inconfundabil aici, pe Afa, care de fiecare dată mă binedispune!
Îți mulțumesc că mi-ai citit și votat ecoul și... ca întotdeauna, în gând,
@doinafil:
”Ai dreptate, „Piccolo Mondo” se numea și cred că mai este și acum! Lucram, încă, și patronul ne-a oferit fetelor din firmă, de ziua noastră - 8 Martie - un prânz acolo, altfel nu cred că mi-aș fi permis (la vremea aceea) să calc pragul unui atât de renumit restaurant, cum bine spui.
Eram convinsă că despre acesta este vorba şi cu atât mai de apreciat este gestul fostului tău patron. Restaurantul a fost mereu foarte bun, dar scump. Sinceră să fiu, de cele mai multe ori am mers acolo fiind invitaţi şi nu am plătit nimic, pentru că, pe banii mei, aş fi mers, dar... mai rar.
Cel mai recent am savurat preparatele lor inconfundabile cu ocazia unui... parastas. Pe bune. Am mers la înmormântare pentru că era o obligaţie mai ales morală, dar fără mari speranţe în legătură cu pomana care urma, fiind în plin post. Surpriza mea a fost maximă şi extrem de plăcută datorită platourilor cu aperitive libaneze. Totul era de post, dar atât de gustos.
Colega K-lator a frecventat restaurante mai tradiţionale, unde era respectată interdicţia privind consumul de alcool şi de aici mirarea ei. Surprize din astea am avut şi noi prin Turcia, în zone mai puţin turistice, spre dezamăgirea soţului meu care nu accepta să bea ceai în loc de bere, dar nu avea de ales.
”Ai un umor fin, inconfundabil aici, pe Afa, care de fiecare dată mă binedispune!
Eşti tu prea drăguţă şi amabilă când spui că te binedispune, însă pe cei mai mulţi pare să-i enerveze
”Eram convinsă că despre acesta este vorba şi cu atât mai de apreciat este gestul fostului tău patron.
Slavă Domnului, am avut noroc de 2 patroni buni după revoluție, dar și eu am fost un lucrător bun! La primul am lucrat 10 ani și-a regretat mult că am plecat, a plusat mult la salariu când a auzit că plec pentru un venit mai bun, chiar echivalent cu cel pe care urma să-l primesc, dar promisesem celui de-al 2-lea patron că vin la el, și n-aveam cum să-mi iau cuvântul înapoi. Și al 2-lea a fost foarte generos cu noi toți, dar prin „criza” din 2007-2012 nu s-a mai descurcat, și-a intrat în insolvență. Le păstrez amândurora o amintire frumoasă!
”Eşti tu prea drăguţă şi amabilă când spui că te binedispune, însă pe cei mai mulţi pare să-i enerveze
Lasă-i în treaba lor, au o problemă cu ei înșiși, trebuie s-o rezolve singuri, repliându-se în gândire și înțelegere! Și-apoi... ce-am face dacă am fi toți la fel?! Ar fi un plictis de zile mari, părerea mea!
Mulțumesc pentru tot!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Bellini Garden] Un nou și același restaurant „Bellini” — scris în 28.11.24 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ