BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Ma-ntorc la tine iar, si iar… … la Cuptorul cu lemne!
Da, cam asa este, am mai povestit despre acest restaurant, este un loc care imi este drag, este aproape de casa si se mananca bine. In ultimele luni am ajuns acolo de cateva ori chiar, si am fost multumita de fiecare data, asa ca trebuie sa va povestec din nou despre el. Asadar, adresa este Bdul Pache Protopopescu nr 63, pagina oficiala cuptorulculemne.com.
Localul a luat fiinta in 2001 si a pornit ca o pizzeria, dezvoltandu-se ulterior atat de frumos. Chiar de la incept am frecventat acest loc si nu am fost dezamagita asa ca felicitari celor ce administreaza localul.
Ce ofera ei acum? De toate plecand de la aperitive, gustari reci sau calde, platori, supe, preparate din porc, pui, vita, berbecut, peste si fructe de mare, burger, paste, pizza, desert, asadar, cam tot.
Exista si multe oferte speciale, asadar sapati pe pagina lor si in mod sigur veti gasi ceva pe placul vostru si daca nu ajungeti acolo puteti comanda cu livrare la domiciliu.
Nu am facut poze la toate ultimele vizite de acolo, dar la doua dintre ele am facut, asa ca va voi povesti ce am luat. Am iesit cu o prietena si pustiul ei de un an si jumatate, si stiti cum e cu un copil mic, trebuie sa ii gasesti ceva care sa il distraga. Localul are si scaune pentru copii, asa ca in prima parte a intalnirii l-am obosit cu tot felul de accesorii de pe masa pana a venit mancarea, si cum acesta este obiectul articolului am sa va spun ce am luat.
Prietena mea pentru ca este stabilita in Elvetia si-a dorit sa ia peste cu mamaliguta si mujdei, asa ca a fost o portie de file de crap pane, cu o jumatate de lamaie pusa in staniol ca sa nu te murdaresti cand o storci, o mica salata, mamaliga dar si mujdei. Totul arata super, si asa cum ma stiti, deja inghit in sec amintindu-mi cum arata. Eu am comandat o sabie haiduceasca care continea piept de pui, file de porc, antricot vita, cartofi chips, si trei sosuri (picant, barbecue, sos de coaste…. asa se numea, nu mai stiu exact ce era, dar toate au fost bune) si o mica salatica. Portia a fost foarte mare si cam mult pentru o persoana, noroc ca intre timp aparuse si sotul care trebuia sa imi aduca un cadou pentru prietena asa ca m-a ajutat sa finalizez portia mea si apoi ne-a lasat singure sa vorbim asa ca fetele. Ne cunoastem de 40 de ani, asa ca avem multe amintiri impreuna.
De baut comandasem limonada, foarte buna dar foarte dulce asa ca am mai luat si niste apa sa mai amortizam dulceata ????.
Si cum intre timp pustiul adormise in carucior, am zis ca ducem rasfatul mai departe, asa ca am comandat si ceva dulce, dar si cafea. La dulciuri sunt isteti foc, exista un sortiment bogat in meniu, dar au si o vitrina frigorifica rotativa in care sunt prezentate niste torturi (cu accentul pe litera t ????) si care oricat ai vrea sa o ignori nu poti, asa ca am luat tort de ciocolata cu visine si o prajitura pe baza de bezea si ciocolata, pe care binenteles ca le-am impartit, si am pus capac cu o cafea. Cum a fost ziua? Minunata.
Cum a fost urmatoarea vizita pe acolo? Planuita … … adica, veneam de la la drum, afara era cald, si stiam ca nu am chef sa pregatesc ceva de mancare, asa ca restaurantul fiind in drumul nostru era perfect. Si are un sistem de ventilatie excelent asa ca poti sta si vara pe terasa lor.
Ce am luat acum? Sotul, o ciorbita de vacuta la care am cerut paine si smantana. Mare greseala, painea era de fapt o lipie facuta de ei, calda, tocmai buna de mancat cu smantana, asa ca in ciorba au ajuns urme de smantana ????, apoi s-a mai luat snitel gigant de porc cu ou pane si hrean, din nou o sabie haiduceasca, iar la final ca sa ne “simtem” bine, am luat cate un frappe.
Asa cum a spuneam, pana la finalul anului am mai ajuns de vreo doua ori (insa nu am mai facut poze din cate am constatat ????), si am luat fie pizza, sau ceva dulce si cafea.
Este acel loc unde te simti bine, cu personal amabil, cu clientela fidela dupa cum am observat, un loc pe care vi-l recomand cu incredere si cu mare drag.
Si cum mi se pare confortabil sa poti petrece timp frumos in compania prietenilor si sa te bucuri si tu de o masa pe care sa o savurezi dar sa nu pierzi tu timp sa o pregatesti… …. dupa amiaza voi ajunge…. inca o data… la Caru cu Bere, asa ca vor mai fi povesti ????
despre SERVICII
Intotdeauna personalul a fost amabil si de ajutor, si daca am vrut sa schimbam masa dupa ce deja ne instalasem nu au fost comentarii, ne-au rezolvat doleanta cu zambet.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Raportul pret-calitate mi se pare unul corect, preturile sunt cele de pe site si sunt in regula, iar restaurantul arata ingrijit, oricand pregatit pentru clienti. Cum se elibera o masa era curatat locul imediat.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Find langa casa (fac 10 minute pe jos) este perfect, poate fi usor incomod pentru cei ce vin cu masina mica si cauta loc de parcare.
Trimis de mishu in 19.02.22 09:59:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
25 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
25 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@mishu:
Dacă tot am ratat start votul , să apuc să scriu măcar primul ecou
”Nu am facut poze la toate ultimele vizite de acolo, dar la doua dintre ele am facut, asa ca va voi povesti ce am luat.
Norocul nostru , dar şi al tău , pentru că intenţionam să-i propun Adminului introducerea unui nou buton doar pentru pozele de la review-urile de tip "Unde mâncăm? ", care să permită votarea cu minus a pozelor "periculoase", ceva gen hate, opusul lui like
”La dulciuri sunt isteti foc, exista un sortiment bogat in meniu, dar au si o vitrina frigorifica rotativa in care sunt prezentate niste torturi (cu accentul pe litera t ????) si care oricat ai vrea sa o ignori nu poti, asa ca am luat tort de ciocolata cu visine si o prajitura pe baza de bezea si ciocolata, pe care binenteles ca le-am impartit, si am pus capac cu o cafea.
Se pare că devine o modă genul ăsta de vitrină rotativă cu toturi (cu accent pe litera U!), deşi, după mine, ar trebui interzise , ispitele fiind prea mari.
”Portia a fost foarte mare si cam mult pentru o persoana, noroc ca intre timp aparuse si sotul care trebuia sa imi aduca un cadou pentru prietena asa ca m-a ajutat sa finalizez portia mea
Sabia haiducească pare a fi pe gustul meu, porţia este generoasă, dar şi eu am antrenament şi suficientă experienţă pentru a o dovedi fără ajutor din afară . Nici şniţelul de porc nu este o alegere rea, hreanul amplificând aromele. Ou pane nu cred să fi mâncat. Sună interesant.
Hai să vă fie de bine şi să ne mai povesteşti! Oricum nu avem şanse să scăpăm de pozele postate cu mult sadism. Pentru că doar ce am terminat de mâncat, acum am curaj că mă uit şi la fotografii
@nicole33: Ce sa spun! merg la ei mereu cu drag pentru ca atat produsele cat si preturile sunt ok, cm ma uit la un alt restaurant mai aproape de mine, insa cu preturi ceva mai mari si fara o variatie prea mare, insa vreau sa ma vad cu o prieena si e interesata de acest local, asa ca o sa iti spun despre variatie
Cat despre oul pane, a fost interesant, nu spectaculos, dar cu hrean chiar era interesant.
Iar in ceea ce priveste lucruri noi, pot spune ca am mancat zilele trecute niste chestii chiar dragute, suntem intr-o inspectie si comandam pranzul de la un restaurant. Prima zi am avut produse pe baza de pui, dar si pastramioara de berbecut - bestiala, as fi mancat non stop, iar ieri a fost ceva branza cu condimente la gratar, legume la cuptor foarte bune, insa din punctul meu de vedere, cireasa de pe tort au fost masline (masline) pane. Le-as fi mancat ca pe seminte. Si tinand cont ca inspectoarele mai stau si luni si marti (si sper ca doar atat), sa vedem ce va mai fi interesant.
Multmesc pentru vizita si aprecieri, dar si pentru ecoul savuros, si sunt de acord cu tine cu butonul rosu , aceeasi senzatie o am si eu de mule ori.
Eu am mâncat la Templul Soarelui dacă știi unde e... Chestii... Cipsuri de ciuperci ????
@Mioritik????????: Da, stiu unde e Templul Soarelui, inca nu am ajuns pe la ei pentru ca am in zona (aproape de Templul Soarelui) un restaurant chinezesc la care am ajuns de cateva ori si mereu amfost multumita. Am cateva feluri care imi plac mult de tot, si uite cum sunt eu acum la Caru cu bere si inghit in sec la asiatic ????. Dar o sa ajung si la Templul Soarelui. Multumesc de vizita si aprecieri.
@mishu:
”Am cateva feluri care imi plac mult de tot, si uite cum sunt eu acum la Caru cu bere si inghit in sec la asiatic
Lasă poftele de chinezesc şi bagă poze la mâncarea de la Car, ca să ai cu ce să mă enervezi în seara asta sau mâine dimineaţă
Norocul meu că nu mă pasionează mâncarea asiatică, astfel că nu mă voi stresa chiar deloc când îţi voi citi impresiile de la Templul Soarelui sau similar
Sa stii ca tocmai m-am intors de la Caru cu bere, si a fost ok, insa exista mari minusuri. O sa povesesc insa si despre asta zilele urmatoare.
@mishu: Nu jeli după Templul Soarelui! Ambientul și gastronomia sunt minunate dar e plin de cocalari. Am recapitulat serios colecția de înjurături pe principiul "repetiția e mama învățăturii". Nici măcar nu erau diversificate, să mă minunez de lingvistică. Cred că era parastas că morții erau pomeniți des dar și familia. Nu-ș ce-aveau cu ea. Aveau o masă de 10 pregătită. Gazdele ziceau că sunt chinezi și gălăgioși. Gălăgioși erau dar nu știu de unde știu chinezii ăia așa bine românește și cum - la mutră - seamănă așa bine cu românii. Astfel, strică tot Feng șuiu, cu toți buzii din hol și cu toată ospitalitatea gazdelor cu bluze asiatice înflorate și pantaloni de la Decatlon... ????
Nu-ș ce-i cu populația asta... Începuse așa bine...
@Mioritik????????: Restaurantul la care am mancat de cateva ori se numeste Chong Qing, aflat la intersectia dintre Bdul Pache Protopopescu si strada Traian (pese drum de liceul Xenopol), pagina oficiala restaurantulchinezesc.ro/ ... g-qing-528.html si mi-a fost recomandat de un coleg de la cursul de chineza . Sa nu razi, am facut un curs de cateva luni de limba chineza, normal ca acum nu mai stiu nimic, dar mai am notitele si uneori ma mai uit pe ele. Acest coleg care era pasionat cu adevarat de limba chineza, ne-a recomandt acest restaurant ca fiind un loc unde vin si chinezi de la ambasada. Recunosc cinstit ca nu sunt o cunoscatoare a bucatariei chineze, insa tot ce am luat a fost delicios si cu oricine am ajuns pe acolo a fost incantat. Asa ca ti-l recomand. Ce-i drept nu am mai fost de vreo 2 ani, si cand voi ajunge din nou iti voi povesti cum mai e acum.
@Mioritik????????:
”Am recapitulat serios colecția de înjurături pe principiul "repetiția e mama învățăturii". Nici măcar nu erau diversificate, să mă minunez de lingvistică. Cred că era parastas că morții erau pomeniți des dar și familia. Nu-ș ce-aveau cu ea.
M-am amuzat copios citind despre cetăţenii de la mesele vecine.
Ai descris atât de plastic atmosfera de acolo încât m-ai convins că nu este cazul să-mi diversific vocabularul şi aşa suficient de stufos.
@mishu: Dacă vrei să mă crezi că pur și simplu, treceam pe la Foișor, am văzut poarta aia roșie mult colorată și pur și simplu am vrut să văd cum e... Habar n-aveam ce e acolo deși am trecut deseori pe la Foișor. La ambasadă - cum spui - presupun, trebuie rezervare și nici nu cred că au parastas deși este select și Templul. Dar numai până vin mușterii. Am aflat, în schimb, chestii: vând cartofi cruzi felii, ciuperci la fel și carne crudă și o tavă cu un sos și la mijloc, ulei care fierbe. Îți prepari singur carnea de pui sau legumele sau vine bucătarul și le pune în fața ta în uleiul care fierbe. Asta chiar n-am mai văzut deși am auzit de tot felul de trăznăi cu un bolovan încins pe care ți-l pune pe masă și-ți pui singur carnea la sfârâit sau unii chiar acceptă să vii cu produse de acasă. Asta nu la templu dar similar. La templu au un meniu de zeci de pagini colorate și gros bine, adevărat roman. N-am chef sa scriu acum rw că m-am plictisit de scris.
Poate merg odată și pe Pache. Dar cred că știu locul. Este și hotel acolo și mereu mi-a fost lene să intru. Cred că din cauza hotelului despre care am gândit: complică mult lucrurile, poate e restaurant doar pentru cei cazați, chestii. Mi-era lene să întreb. E pe colț, așa? Lângă tramvai.
@nicole33: Da, nu știu zău, eu n-am mai văzut așa. Am intrat - pustiu. Suaaav totul... Muzică fină, băuturi selecte, statui, suav, ce mai... Și vine hoarda... Bu Hu hu
Pe numărate, 20 de repetiții. Și chestii așa... Nu-ș ce să fac cu fiica mea, nevasta nu-ș cui e nu-ș cum... N-am mai văzut ever. Numai bărbați, evident.
Amu, ei plătesc, ce să le faci? Gazdele îi știau. ????♀️
@mishu:
”Sa stii ca tocmai m-am intors de la Caru cu bere, si a fost ok, insa exista mari minusuri.
Să vă fie de bine!
Îmi pare rău că nu a fost totul perfect. Nu am mai ajuns acolo dinainte de pandemie. Mereu mi-a plăcut berea de acolo şi uneori programul artistic.
”mi-a fost recomandat de un coleg de la cursul de chineza. Sa nu razi, am facut un curs de cateva luni de limba chineza, normal ca acum nu mai stiu nimic, dar mai am notitele si uneori ma mai uit pe ele.
Curiozitatea mea este dacă germana o ştii acum mai bine decât chineza, limbă grea care oricum se învaţă în ani, nu luni
@Mioritik????????: Corect, asa este, langa tramvai.
@nicole33: Ca sa fiu concisa:
- limba germana o stiu de cel putin 10 ori mai bine decat limba chineza pe care o stiu 0.1 .
- aud perfect limba germana, pot citi foarte bine cam 95%, inteleg si pot comunica putin sub nivelul marii . Asta e, dar nu imi displace limba germana, acum chiar imi place cand o aud, imi aduce aminte de momente frumoase din viata mea, insa atat am putut.
Cred ca fiecare limba are frumusetea ei, iar acum daca m-ar lua cineva la bani marunti, di limba chineza mai stiu sa numar pana la 10, stiu sa spun coltunasi si aeroport .
Sa ne auzim de bine.
@mishu: În spate, pe Popa Nan, avea Para bodegă. Se chema Back Yard. A cumpărat locul prin 2013. Avea grădină cu copaci în spate și organiza concerte. Iarna, avea clădirea cu parter și etaj și tot cu concerte și work shopuri. După o vreme, însă, a vândut afacerea. Și n-am fost decât de 2 ori: mă invitase la deschidere, în vară apoi am fost iarna, cu gașca, o dată. Apoi a vândut afacerea dar restaurantul există, în continuare, acolo. E un loc cozy, prietenos. Mă gândesc să mai merg.
@Mioritik????????: Da, acum se numeste Nonna, inca nu am ajuns pe acolo, insa ar trebui sa o fac, prea e la 5 minute pe jos de mine . Multumesc pentru pont.
Felicitări pentru articolul scris în aceeași manieră frumoasa cu care ne-ai obișnuit!
Despre mâncare ce sa zic, BELEA, mie cel mai tare mi-a făcut cu ochiul prăjitura cu bezea și felia de tort!
Parese ca fizicul meu are nevoie de ceva dulce!
Felicitări și pentru talentul de a cunoaște atâtea limbi!
Eu știu ceva română și mai putina engleză... ????????
Votat cu drag!
@elenaadina: Esti o draguta, ai o parere foarte buna despre mine, stiu engleza cel mai bine (si cred ca la un nivel destul de bun), in rest... le ametesc
Si mie imi plac dulciurile lor, si mai am cateva pe care vreau sa le incerc, printre care clatita Brasoveana, tortul Kranz, fistic cake si altele, am spus ca au un soriment bogat de dulciuri. Insa nu-i bai, mai ajung eu pe acolo.
Multumesc pentru vizita si aprecieri.
@mishu: Acum patru ani călcam și eu pragul acestui local vezi impresii. Parcă a trecut o veșnicie!
Dar îmi amintesc ce frumos a fost atunci și cât am fost de încântată de bucate, dar în deosebi de tarta cu fructe de pădure.
Atunci nu m-au lăsat să fac poze în interior și n-am înțeles de ce. Acum permit?
M-aș reîntoarce cu drag aici, fiindcă văd ca nu au lăsat ștacheta.
@Zoazore: Din cate ai vazut, nu am pus poze din interior, cred ca bucatele si interlocutorii au fost mai importanti .
Multumesc pentru vizita si aprecieri.
Ultimele doua dati cand am fost sa mananc la Cuptorul cu lemne au fost dezamagitoare. Crapul prajit avea gust de congelat untro crusts prea groasa de pesmet, iar pasyrama de porc era un gratar uscat presarat cu ierburi. O decadere vizibila, a ajuns mai degraba o cantina de cartier decat un rrstaurant. Eu am fost o cluenta fidela pana am patit-o. Si ce sa vezi, nu au nici mici, dar au 1000 pizze. Pacat
@ux123885: Imi pare rau ca ai patit-o, mie pana in prezent nu mi s-a intamplat si am fost in ocazii diferite si in grupuri diferite. Si cum de obicei mai arunc cate un ochi si pe la vecini, sau mai trag si cu urechea, nu am vazut/ auzit comentarii rau voitoare. Pana nu o sa o patesc si eu am sa imi mentin buna parere despre loc.
Insa iti inteleg punctul de vedere, ideea este ca un client se castiga greu si se pierde repede. Ma bucur insa ca ti-ai rupt din timp sa citesti articolul.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Bellini Garden] Un nou și același restaurant „Bellini” — scris în 28.11.24 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ