ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.08.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 22.04.12
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 1 zile
prieteni
5 AD. + 3 COPII -- v: 12; 6; 6

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Initiere in dragoste (I) - Cheile Zănoagei

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Fuga de coduri rosii, porticalii si galbene de canicula… ne conduce…... fuga - fuga …. Unde? La munte! La racoare! La 20 de grade…. Unde? Unde au mai fost si altii, in Cheile Zanoagei si de unde ne-a venit recent o cronica valoroasa scrisa cu pasiune de la @Crazy_Mouse aici vezi impresii.

Acces

Este vara. Accesul auto recomandat in Bucegi catre Valea Ialomitei se face pe succesiunea de drumuri DJ713, DJ713A, DJ714.

DJ713 se formeaza din DN71 Targoviste – Sinaia, la cateva sute de metri dupa Cota 1000, punctul de altitudine maxima de pe aceasta sosea, in dreapta stânga, si este marcat cu indicatoare. Trece pe langa Cabana Cuibul Dorului, strabate apoi peisaje inaltatoare, soseaua pe alocuri ingusta, serpuind la gol alpin, pe marginea prapastiei pana in Saua Dichiu si Cabana Dichiu, la circa 1600 m altitudine, dupa care coboara pe DJ713A prin padure pana in intalneste DJ714 care vine dinspre Moroieni (drumul de iarna) si pe care continua apoi catre Valea Ialomitei la Zanoaga, Bolboci, Turbaria Laptici vezi impresii, Cheile Tatarului, Cheile Coteanu, Padina, Pestera Ialomitei, Hotel Pestera. Noi vom opri masina la Campingul Zanoaga.

Drumul de vara urmat de noi este asfaltat, calitatea lui fiind in general net superioara DN-ului (!), dar de curand totusi partial deteriorat motiv pentru care va intra in curand in lucrari de reamenjare, in care se afla in prezent drumul de iarna.

Un articol amplu referitor la caile de acces auto si nu numai in aceasta zona gasiti aici vezi impresii.

Traseul nostru: Camping Zanoaga (1400 m alt.) – Cheile Zanoagei - Cabana Scropoasa (1200 m alt.) – Cascada Sapte Izvoare – Lacul si Cabana Scropoasa – Camping Zanoaga

Date tehnice pentru tronsonul principal Camping Zanoaga – Cabana Scropoasa

Durata: 1,5 ore

Marcaj: cruce albastra, foarte bun si des intalnit, de altfel nici nu ai cum sa greseseti drumul

Dificultate scazuta, practicabil si iarna

Sa pornim la drum!

Orele 11:33. Pornim. In cateva minute numai poteca ne conduce la intrarea in Cheile Zanoagei. Acestea au o lungime de 2 km si sunt sapate de apele raului Ialomita Intre muntii Zanoaga si Dichiu. “Sapaturile” au inceput inca din perioada glaciara. Acest obiectiv este clasificat drept monument al naturii de importanta geomorfologica. In total sunt 46 astfel de arii in Muntii Bucegi. Un alt exemplu este Turbaria Laptici prezentat mai demult aici vezi impresii.

In Cheile Zanoagei peretii in care Ialomita a sapat drum spectaculos sunt din roci cristaline si sedimetare dezvoltate pe calcare jurasice, combinatie care favorizeaza formarea cheilor. In aceasta zona traieste si ceva flora mai speciala, intre care va numesc specia endemic de stanajenel si alta foarte rara: scorusul sau crinul de padure, despre care vom putrea citi pe panouri informative intalnite de-a lungul traseului nostru marcat. Scorusul de munte este un arbust cu fructe rosii si portocalii asemanatoare maceselor, dar mai rotunde, avand dimensiuni de 1 -2 cm. Pe poteca noastra vom putea identifica mai multi asemenea arbusti. De frumusetea florilor de crin de padure nu ne-am putut bucura, nefiind in perioada lui de inflorire,

Drumul prin chei este usor si agreabil. Incet–incet apar tot mai multi bolovani mari de stanca in albia raului si vegetatie specifica padurilor de munte din zona temperata. Asta se traduce prin umbra si mult verde, poteca de pamant si partial stanca.

La putin timp de la intrarea in chei o punte amenajata ne trece de pe malul drept pe cel stang al Ialomitei. Este o punte solida din lemn construita in structura metalica, care are amenajata si o balustrada de siguranta caci se inalta la circa 5 metri deasupra firului apei.

Ajungem la o a doua punte, care insa era distrusa de o viitura. De nevoie, s-a creat o punte alternative improvizata din busteni, pentru a traversa raul la nivelul firului apei. Aceasta solutie nu cred ca poate fi folosita daca raul vine foarte umflat si involburat de ploi. Din acest punct si pana la iesirea din chei vom ramane numai pe maulul drept al Ialomitei.

In albia raului intalnim stanci tot mai mari, ceea ce face cursul Ialomitei mai involburat, oferind un spectacol de mici cascade. Cateva blocuri de stanca avem si noi de depasit din cand in cand, poteca punandu-ne la cateva mici incercari. Din cand in cand se ramifica drumeaguri secundare spre firul vaii care ofera puncte de belvedere asupra caderilor de apa si stancilor, abateri ce merita facute de dragul imortalizarii imaginilor in fotografii si filme.

Desi nu abunda in aceasta zona, fotografiez cateva flori si ciuperci. Daca la intrarea in traseu padurea era mixta, predominant de brazi si molizi, cu cat avansam, ceea ce inseamna ca scade altitudinea, intalnim cu precadere fagi.

Orele 12:53. Cabana Scropoasa. Vechea cabana din lemn, cu etaj, cu brau de piatra, la care in trecut, serveam o ciorba sau cumparam o conserva, este acum inchisa. O gasim in aceeasi poiana de la iesirea din Cheile Zanoagei, dar trista si parasita. In schimb in zona au aparut alte cateva constrcutii cu gospodarii. Sa precizez ca in acest capat al cheilor ajunge un drum forestier circulabil cu grija si pentru turisme cu garda mai inalta, drum ce se formeaza din DJ714, drumul de iarna.

Urmam drumul forestier pe care tocmai am intrat si care va coti catre stanga si va traversa pe un pod de beton firul vaii exact inainte ca acesta sa isi stranga apele in Lacul Scropoasa. Facem doua poze si continuam pe forestier pentru ca vom reveni la lac nu peste mult timp. Dupa alte circa 15 minute de la Cabana Scropoasa, ajungem in fata unui tablou superb.

Orele 13:07. Suntem la baza Cascadei Sapte Izvoare. Exista si o ramificatie care urca deasupra cascadei unde este o casuta. Numerosii turisti cauta sa traverseze firul paraului si sa se apropie cat mai mult de baza cascadei pentru a obtine unghiuri cat mai bune de fotografiat. Cadrul cel mai spectaculos in care puteti cuprinde cascada in toata splendoarea ei si in intregime, nu este la baza acesteia, ci pe drumul forestier.

Cascada Sapte izvoare este una pentru mine mai nou descoperita, de care nu am stiut pe vremea cand bateam saptamanal cararile muntilor. Are si o poveste interesanta. Se spune ca apa acesteia este cea mai pura din Europa. Sau poate ca nu este poveste…

””Legenda spune că de acolo a băut Zalmoxe prima oară apă. Iar pentru preoţii daci era un loc sfânt. [... ] oamenii de ştiinţă au confirmat natura miraculoasă a apei de aici. Studiile arată că este cea mai pură nu doar din România, ci din întreaga Europă. ””, se relata intr-un reportaj TV.

Revenim la Lacul Scropoasa. Lacul Scropoasa este un lac de acumulare, artificial, construit pentru producerea de curent electric la hidrocentrala de la Dobresti (DB). Este destul de mic ca si suprafata avand mai putin de 6 ha, iar adancimea sa maxima masoara 15 m. Din pacate apa lacului erau destul de murdara. Pe luciul apei am vazut la un moment data o cursa de urmarire. O familie de rate era urmarita inot de un caine.

Cum intre timp o parte a grupului nostru alesese un loc de picnic pentru usurarea rucsacilor de slana cu ceapa, sandwich-uri, croissante si ciocolate, ne-am retras catre locul vizat pentru popas. Nu ne-am pin-nic-it prea mult ca a inceput … sa ploua.

Aceasta, impreuna cu oboseala acumulata de cele mai june reprezentate din grup, ne-a determinat sa renuntam la ultimul obiectiv ce mai merita bifat aici, Cheile Orzei. Cheile Orzei se formeaza imediat in aval de lacul Scropoasa si sunt spune-se mai spectcauloase decat Cheile Zanoagei. In trecut atunci cand am cunoscut aceste meleaguri de basm, Cheile Orzei erau impracticabile, peretii celor doi versanti fiind foarte aproapiati, iar intre ei nu era fir de poteca, doar raul strans in menghina in acest canion. Astazi exista o poteca ce inainteaza spre aceste chei si mai multe podete si pasarele din lemn pe care se poate avansa pana la un punct deasupra canionului format in Cheile Orzei.

Noi vom reveni de la Cabana Scropoasa la Campingul Zanoaga, pe acelasi drum prin Cheile zanoagei, marcat cu cruce albastra. In padure aproape ca nu am simtit ploicica binevenita. De altfel pana la capatul traseului a aparut din nou soarele. Cand am povestit la Bucuresti ca ne-a si plouat, nu am fost credibili.

Durata traseului de intoarcere a fost comaparabila cu aceea a celui de dus, poate pana la 10 – 15 minute in plus.

Invitatie

Daca v-a placut aceasta plimbarea virtuala, si doriti sa o transformati in una reala, depinde doar de domniile voastre.

Alte informatii

Zona Zanoaga este frecventata de ursi, prin urmare nu va aventurati solitar si sa aveti la purtator un fluier. Nu o luati ca o informatie de speriat, este insa bine sa fiti avizati.

Pe drum am intalnit sute (!) de turisti care au ales acelasi traseu cu noi, intre care am admirat de la copilasi de 5 – 6 ani pana la cetateni aflati la varsta a treia, niste campioni cu totii, care merita felicitati pentru cura de sanatate aleasa.

Initiere in dragoste

De ce initiere in dragoste? V-am scris nu de mult despre cucerire si dragoste aici vezi impresii. Atunci ce este cu intierea? Sau pentru cine? Acest traseu ca si altele ce vor urma sunt destinate initierii in dragostea de munte, de natura, pentru Emi, care pana la acest traseu nu realizase nicio drumetie mai lunga de o ora si aceea fusese banala Cascada Urlatoarea vezi impresii in anul 2014. Si pentru ca i-a placut tura de initiere in dragoste, vom continua, dar vom schimba de la peisajul de chei la cel de platou, creste, caldari glaciare si vai adanci. Va urma!

Rog inserare videoclip

https://www.youtube.com/watch?v=srJyKgvLqFs. Multumesc.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Dan&Ema in 16.08.17 08:18:45
Validat / Publicat: 16.08.17 10:48:23

VIZUALIZĂRI: 2740 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P15 pentru fete in dar din Cheile Zanoagei
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 40250 PMA (din 43 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

23 ecouri scrise, până acum

webmaster
[16.08.17 08:48:35]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

mishu
[16.08.17 11:05:21]
»

@Dan&Ema: O frumoasa initiere cred ca pentru oricine doreste asta, o initiere in frumos si in drag de natura.

Iar pozele atasate sunt destinate a te imbia fara drept de apel de a ajunge pe acolo, pentru a trage aer curat in piept, pentru a te bucura de aerul curat din padure sau de frumusetea florilor. Iar ciupercile, otravitoare sau nu ne incanta si ele privirea.

Felicitari, votat cu mare drag.

Carmen Ion
[16.08.17 11:42:24]
»

@Dan&Ema: Supertrasee, superpoze!

Așa cum ți-am spus atunci când ne-am cunoscut, admir faptul că îi inițiați pe copii în drumeții și în cunoașterea frumuseților patriei. Bravo!

Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 12:08:25]
»

@webmaster: multumesc!

Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 12:15:11]
»

@mishu:

Multumesc, @mishu!

Atenta intotdeauna la ecouri insirui cuvinte frumoase autorului. Multumesc!

Invitatia este adresata tuturor care doresc sa respire aer curat, sa caute un pic de racoare in zilele caniculare si sa faca miscare.

Traseul este usor si foarte placut!

Drumuri frumoase si numai de bine! Si daca vrei ceva mai greut putin, gasim !

Exista trasee pentru toate posibilitatile. Si statul la iarba verde, la munte este o optiune pentru cei ce nu vor sa faca drumetii. E doar o alegere de facut!

Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 12:23:41]
»

@Carmen Ion:

Si eu am trecut prin aceasat initiere. Parintii, mamaia, profesorii de la scoala (mama mama ce tabere!), ghizi montani mi-au inoculat aceasta pasiune. Asaa am ajuns sa fiu ghid la randul meu, iar acum dupa o oarecare pauza de drumetit, am gasit interes la Emi, asa ca aleg trasee din perspectiva captivarii lui.

Acest traseu a fost potrivit scopului ales si m-as bucura sa ii deschid apetitul pentru petrecerea timpului la munte (sunt multe optiuni, nu numia drumetiile). Important este sa iubim natura, sa invatam regulile muntelui, sa intelegem ca Mama Natura este suprema, sa cunoastem fauna si flora si sa ne comportam corect si preventiv.

Hai ca mai scriu ceva!

Multumesc de vorbele frumoase!

Floryn81 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[16.08.17 12:24:41]
»

@Dan&Ema: Foarte frumoasă drumeția voastră, mai ales că ați mers într-o echipă mai mare decât a noastră! Cheile Zănoagei formează într-adevăr un traseu excelent de iniţiere pentru cei care nu au prea avut de-a face înainte cu potecile montane. Drumeţia aceasta este suficient de scurtă încât să nu te descurajeze de la început, dar şi spectaculoasă prin zona pe care poteca o străbate! Referitor la Cascada 7 Izvoare, eu am crezut că ar fi ceva mai departe de lacul de acumulare Scropoasa, aşa că atunci am renunţat să mergem acolo; data viitoare o vom vizita şi noi!

Felicitări pentru drumeţie, pentru articol şi ţineţi-o tot aşa! Toate cele bune!

Zoazore
[16.08.17 12:36:42]
»

@Dan&Ema: Sa-nteleg c-aici ati fost doar voi, baieteii? Ema si Denisa nu v-au insotit?

Laudabila initiativa ta de initiere. Bravo!

Sper ca votul meu nr 13 sa-ti poarte noroc!

Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[16.08.17 13:53:16]
»

@Dan&Ema:

Accesul auto recomandat in Bucegi catre Valea Ialomitei se face pe succesiunea de drumuri DJ713, DJ713A, DJ714.

DJ713 se formeaza din DN71 Targoviste – Sinaia, la cateva sute de metri dupa Cota 1000, punctul de altitudine maxima de pe aceasta sosea, in dreapta, si este marcat cu indicatoare. Trece pe langa Cabana Cuibul Dorului, strabate apoi peisaje inaltatoare, soseaua pe alocuri ingusta, serpuind la gol alpin, pe marginea prapastiei pana in Saua Dichiu si Cabana Dichiu

Câteva observații cred că se impun:

- DJ 713 începe într-adevăr pe partea dreaptă a DN 71, dar nu DUPĂ, ci înainte de cota 1000.

- așa cum am spus deja nu de mult,

- acum, drumul e închis circulației publice chiar de la începutul său, de la intersecția cu șoseaua Sinaia - Târgoviște. Sunt montate panouri mari indicatoare în această privință. Evident, 99% dintre șoferi le ignoră.

Sincer să fiu, aș încuraja oamenii mai degrabă să aleagă urcarea cu telecabina la Babe sau la Cota 2000, apoi mersul pe jos. Cu echipament corespunzător, desigur!

În rest - ce să spun? felicitări pentru tură și poveste!

tata123 🔱
[16.08.17 14:18:39]
»

@Dan&Ema: Felicitări! O drumeție în zona montană/submontană încarcă întotdeauna bateriile călătorului. Iar zona aleasă acum de voi este presărată cu multe minunății naturale.

Corectă și afirmația ta: Asa am ajuns sa fiu ghid la randul meu, iar acum dupa o oarecare pauza de drumetit, am gasit interes la Emi, asa ca aleg trasee din perspectiva captivarii lui. - trebuie observat interesul copilului pentru munte și nu dorința/impunerea părintelui.

P. S. Cascada Șapte Izvoare generează fotografii deosebite.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 14:31:06]
»

@Crazy_Mouse:

Acum trebuie sa ne felicitam reciproc! Ba chiar eu trebuie sa o fac mai des caci ai dovedit ca esti mai activ in initieri de acest gen.

Intr-adevar am ales traseul ca sa fie ceva de mers, dar nu foarte mult, si mai ales sa strabata locuri spectaculoase ca sa atrag interesul si sa dezvolt pasiunea lui Emi.

Intre timp am mai facut o tura, trebuei sa imi mai fac putin timp sa scriu de ea. Am ales complet alte atractii si peisaje pentru a doua tura, si am crescut si durata traseului.

Acum strang alte idei (de la tine, de pe AFA si din alte surse) si bineinteles din experientele mele trecute.

Multumesc de aprecieri. Excursii faine sa aveti peste tot!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 14:40:32]
»

@Dragos:

Multumesc de completari si corecturi.

Succesiunea de drumuri amintita incepe cum vii de la Targoviste spre Sinaia dupa depasirea cotei 1000, in stanga, nu dreapta; voi da spre corectare.

Referitor la accesul interzis, acesta a fost ridicat de Consiliul Judetean Dambovita cu cateva zile inaintea turei noastre si s-a inchis in schimb drumul "de iarna" pentru lucrari de modernizare. La un moment dat se va reinchide insa "si varianta de vara" pe care am descris-o aici, tot pentru lucrari si apoi din cauza apropierii sezonului cu zapada. In weekend-ul respectiv s-ar fi anuntat intr-un reportaj ca au urcat pe Transbucegi peste 2000 (!) masini.

Iti multumesc pentru aprecieri si completari!

Numai de bine!

Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 14:45:33]
»

@Zoazore:

Da, doar noi, baietii - cu alte fete! ) ! Si baieti - ca sa nu crezi altceva!

Denisa si Ema au ramas acasa, dar o saptamana mai tarziu le-am scos si pe ele la munte. Asa in felul lor, caci noi baietii... dar ai rabdare ca va urma! De aceea am spus ca asta este partea I, inseamna ca va fi si a doua.

Multumesc de lectura si de ecou!

Numai de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 14:49:34]
»

@tata123:

Este important sa aleg trasee care sa motiveze, nu sa demotiveze. Este chiar esential, caci altfel... Iar in aceasta tura am vazut ce ar fi de evitat, astfel ca in a doua care urmat o saptamana mai tarziu am tinut cont. Doar luand in considerare sensul circuitului pe care il voi povesti curand, am rezolvat acest detaliu care poate face diferenta intre motivare si renuntare.

Cascada Sapte Izvoare mi-a fost necunoscuta pana de curand, si ma mir ca nu am stiut de o asemenea minunatie, in Bucegi, pana la uram de departe cei mai batuti munti de mine.

Multumesc de ecou si de comentariul valoros. Numai de bine!

PS: Ieri am selectat multe informatii dintr-un articol scris de tine despre o zona putin cunoscuta in general unde voi ajunge in cateva zile. Multumesc anticipat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Rodel
[16.08.17 15:31:09]
»

M-am „răcorit” doar citindu-ți review-ul! Frumoasă inițiere într-ale muntelui frumuseți!

webmaster
[16.08.17 15:43:44]
»

Împreună cu continuările sale, articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 17:09:16]
»

@Rodel:

Multumesc pentru parcurgerea articolului si aprecierea acestuia.

In zilele acestea de vara de multe ori toride, presupun ca "racorirea" a fost binevenita.

Pentru noi a fost una la propriu cu temperaturi foarte placute in padure, in chei. Iar ploicica a fost o binecuvantare, A fost genul acela de ploaie atat de slaba de parca nici nu te uda!

Imi propun sa mai racoresc cititorii dornici de asemenea articole. Poate chiar mai mult, la altitudini mai mari.

Numai ganduri de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dan&EmaAUTOR REVIEW
[16.08.17 17:22:19]
»

@webmaster: multumesc de apreciere!

liviu49
[19.08.17 11:03:04]
»

@Dan&Ema: Multumiri pentru poze!

Voi reveni.

Numai bine si calatorii placute!

Dan&EmaAUTOR REVIEW
[19.08.17 16:11:28]
»

@liviu49:

Cu drag!

Multumesc de lectura. Cand articole citite provoaca amintiri sunt de doua ori mai interesante. Cel putin asa mi se intampla mie si presupun ca e valbil pentru multi.

Pozele sunt putine fata de ce ataseaza altii dar incerc tot mai multvsa selectez imagini relevante pentru articol sau speciale si dragi mie. Ma bazez pe experienta celor sustin ca scade interesul rasfoirii pozelor pana la capat cu cat sunt mai multe, asa ca selectez cat pot.

Numai de bine! ????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Aurici
[04.09.17 15:49:53]
»

@Dan&Ema: Am fost pe același traseu cu o săptămână înainte. În sâmbăta aceea a fost ruptă puntea nr. 2 (P10), după o ploaie torențială. Noi am fost duminică și din cauza ploii cascada a fost mai bogată. Scrisesem și eu un articol înainte să plec în CO dar n-am mai gasit timpul necesar să-l încarc.

Felicitări pentru prima drumeție serioasă pentru Emi și la mai multe!

Dan&EmaAUTOR REVIEW
[04.09.17 20:10:28]
»

@Aurici:

Deci puntea aia era rupta de curand! Trebuie sa fi fost puternica viitura caci puntea parea fixata pe doua picioare zdravene si era si inalta. In asemenea situatii vezi forta dezlantuita a naturii.

Cu niste ani in urma am gasit maturate 2 din. Ele 4 punti marti betonate din Cheile Turzii de pe Hasdate.

Bravo si voua pentru drumetie si astept articolul tau!

Prevad ca ne vom intalni pe munte organizat sau ne.

Noi avem in plan Tara Luanei peste cateva saptamani...

Aurici
[04.09.17 20:58:15]
»

@Dan&Ema: Da, puntea 2 a fost ruptă atunci. Cu o saptamana înaintea noastră fusese o prietena la sugestia căreia ne-am dus si noi si podetul era la locul lui. Apoi am vazut si articolul colegului Crazy... O sa recitesc ce am scris si daca nu o mai fi ceva de cosmetizat il încarc, altfel sunt vai de capul meu cu timpul.

Cine stie... ne vom intalni vreodată pe munte ca si noi suntem in niste crize cu drumetiile. Ne-a revenit cheful mai ceva ca in tinerete. Toata ziua facem planuri dar sa vedem si ce iese pentru ca avem o perioada foarte aglomerata.

Bravo si ptr Emi. Nu-l lasa, acum ca s-a incalzit. Tine-l in priza, mi se pare extraordinar.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, Dan&Ema, liviu49, mishu, Rodel, tata123 🔱, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂRedescoperă Masivul Bucegi:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10625004768372 sec
    ecranul dvs: 1 x 1