ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.03.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: UM01065
ÎNSCRIS: 18.11.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2013
DURATA: 10 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 8 MIN

La plimbare prin Pelion

TIPĂREȘTE URM de aici

Recunosc, sunt lipsit de patriotism turistic in ceea ce priveste litoralul. Nu merg pe litoralul romanesc nici platit, d-apoi sa mai platesc eu. Pana cand prestatorii de servicii turistice de pe litoralul romanesc nu vor intelege cum se face turism, eu n-am ce cauta acolo. Or fi si exceptii, nu zic nu, insa n-am timp sa le caut si nici nu vreau sa experimentez.

Noi suntem adeptii concediilor tip circuit, insa atunci cand dorim sejur mergem in Grecia. Nu mi-am propus in acest review sa fac comparatii intre litoralul romanesc si cel grecesc, insa, din punctul meu de vedere nu prea exista termeni de comparatie. Cand am inceput eu sa descopar cu ce se “mananca“ Grecia, am hotarat sa incepem cu insulele. Insa, la recomandarea unui prieten am lasat insulele de-o parte si am ales in 2013 Pelionul. Dati-i Pelionului zece zile din viata voastra si Pelionul va va rasplati pe masura.

Va spuneam mai sus putin ca noua de plac circuitele. Insa, din cand in cand mai simtim nevoia de a merge in vacanta pentru odihna aceea … stiti voi … sa stai cu burta-n sus si sa nu faci nimic. Insa niciodata nu ne iese :). Chiar de-i sejur, m-apuca strechea daca nu ies, macar la 2-3 zile la o plimbare de-o zi prin imprejurimi. Mi se pare ideal sa stam 2 zile doar cu plaja, somn de frumusete dupa-amiaza si o sticla de vin bun, seara, pe o terasa sau chiar pe terasa aferenta locului de cazare ales, apoi sa urmeze o zi cu plimbari prin imprejurimi, maximum 150 de km, eventual cu o baie in mare, pe alte plaje decat cea din apropierea hogeacului ales pentru “crosetat apa minerala intr-un tub de neon “ (a se citi, pe scurt – pentru lenevit).

Eeeeee, usor-usor incep sa intru in subiect. Nu ma-njurati prea tare, mai bat si eu campii putin, dar pana la urma spun si ce-am de spus. Despre asta vreau sa vorbesc, despre ce va poate oferi Pelionul, intr-o combinata de zece zile de sejur cu niscai plimbari prin peninsula. In zece zile petrecute acolo am dedicat trei zile si jumatate vizitarii imprejurimilor.

Una dintre zile am dedicat-o vizitarii Meteorelor. De la Lefokastro pana la Meteora sunt vreo 170 de km, adica vreo doua ore si jumatate de condus.

Plecat la 7 dimineata de la Lefokastro, pe la 9.30 am ajuns acolo si am luat-o de sus in jos cu vizitarea manastirilor. La acea ora inca e liber, asa ca e placut de vizitat. Marea masa a turistilor incepe sa ajunga in jurul orei 11.00, asa ca ai doua ore avans si in plus esti tot timpul in fata, pentru ca am observat ca toti incep cu Meteora cea Mare, adica tot de sus in jos.

Despre Meteore au povestit colegi intr-ale calatoritului mult mai bine decat as putea eu s-o fac, asa ca dam pe repede inainte si va spun ca am stat la Meteore (Great Meteora, Manastirea lui Varlaam, Manastirea Rousanou si cele doua puncte de observatie) vreo cinci ore. Ne-am oprit putin si in Kalambaka, am mancat ceva si am plecat inapoi la Lefokastro unde am ajuns la timp pentru a mai prinde o baie-n mare, inainte sa apuna soarele.

O alta zi am dedicat-o vizitarii insulei Skiatos. Am coborat vreo 40 de kilometri in sudul peninsulei, pana la Platanias, de unde am luat vaporasul “Africana” :). Se pleaca la noua dimineata, iar intoarcerea se face pe la 17.00-17.30 si costa (sau cel putin in 2013 a costat) 25 de euro de persoana. Prima oprire am facut-o chiar in portul-oras Skiatos, unde am fost lasati trei ore sa bananaim prin oras. Apoi vaporasul face turul insulei in sens invers acelor de ceasornic si a mai facut o oprire de 90 de minute pe plaja Koukounaries, considerata (nu stiu de ce) una dintre cele mai frumoase 10 plaje ale Europei. Cel putin asa a laudat-o capitanul Africanei. Nu zic, are un nisip foarte, foarte fin, plaja este marginita de o padure de pini, apa … de un turcoaz perfect. Mi-a placut ca se poate manca foarte bine si la un pret acceptabil, zic eu, avand in vedere ca aceasta plaja este atat de celebra. Un platou cu fructe de mare pentru doua persoane, cu cartofi prajiti si tzatziki, o salata greceasca, doua beri si o cafea … 35 de euro.

A treia zi am dedicat-o unui tur al peninsulei. Am plecat din Lefokastro si am traversat muntele pe partea estica a Pelionului. Drumul este superb. Livezi de maslini, apoi pini si niscai brazi. Inainte de coborarea pe partea estica gasesti puncte de belvedere de unde vezi atat Golful Pagasetic spre vest cat si Marea Egee spre est. In Pelion se prelucreaza foarte multa piatra care se fasoneaza si se foloseste la placarea caselor si a aleilor in toata peninsula. M-am oprit de curiozitate la o mica fabricuta pe marginea drumului, chipurile eram interesat de preturi si n-am regretat. Am vazut tot procesul de fasonare al pietrei de la ditamai bolovanul, la placile de 1 pana la 3 centimetri grosime folosite la placari. Drept multumire pentru amabilitate si prezentare i-am lasat patronului o sticluta de palinca, de-aia cu tricolorul pe ea si cu “ made in Romania “ (nu plec niciodata in vacanta fara 5-6 sticlute de-astea la mine), iar el m-a mai tinut o jumatate de ora la o cafea si-o limonada :).

Coborand spre malul Marii Egee, ne-am oprit pret de cateva ore pe plaja Mylopotamos. Plaja e cu pietricele, iti intra piciorul pana la glezna, insa apa… apa e de pe alta planeta. Culoarea, stancile pravalite in apa, nisipul fin de pe fundul apei … toate astea te fac sa nu mai vrei sa pleci. Am stat vreo trei ore aici, din care vreo doua le-am stat in apa. Nu este deloc aglomerat, poate si pentru ca nu exista localitati in apropierea acestei plaje.

Pe plaja este o mica terasa unde am stat la o cafea si o inghetata pana ne-am uscat ca sa putem pleca mai departe. Desi nu are amenajari, nu sunt selzlonguri, nu este dus, nu cabine de schimb, eu unul prefer aceste plaje salbatice care iti ofera incantare pentru ochi. Pentru confort… exista alte plaje. La Mylopotamos nu este cazul si cu toate astea as reveni oricand aici cu cea mai mare placere.

Am plecat de-aici mai bogat sufleteste. Am mai descoperit o minune a naturii, una dintre acele minuni care-ti raman intiparite atat pe retina cat si intr-un colt al sufletului si de care sa-ti aduci aminte in momentele in care pici in butoiul cu melancolie.

Urmatoarea destinatie pe foaia de drum era Makrinitsa, un satuc aflat la poalele Muntelui Pelion. Un satuc cu toate casele de un alb ireal, “ aruncate “ parca de o mana nevazuta pe panta muntelui.

Pana sa ajungem la Makrinitsa am oprit in alt satuc cu cateva case, Chania, pentru pranz. N-am numarat, dar nu cred ca sunt 50 de case acolo. Insa exista un resort de patru stele cu spa si piscina, cu centru de schi, deschis tot timpul anului. Eram singuri acolo si cred ca i-am trezit din somnul de dupa-amiaza pe ospatari si pe bucatari. Insa oamenii s-au mobilizat si ne-au servit un pranz acceptabil la un pret super decent. Mancarea ca mancarea, dar peisajul de pe terasa restaurantului a facut toti banii.

Ajunsi in Makrinitsa ne-am oprit efectiv la marginea satului si am luat-o putin la picior prin idilica localitate. Toata lumea te saluta, toata lumea te intreaba ceva, insa noi cu greaca… pauza, ei cu engleza la fel ca noi cu greaca :), asa ca ne-am limitat la un milion de “kalispera” si ne-am aratat incantarea prin semne vis-à-vis de frumusetea localitatii.

Apoi, coborand spre Volos, chiar dupa iesirea din Makrinitsa ne-am mai oprit odata. Sa bem o cafea aproape de lasarea serii. Unde? La Aeriko, o cafenea-gelaterie-restaurant chiar pe marginea drumului, construita cumva in consola, pe panta Muntelui. Las la o parte faptul ca atat cafeaua cat si inghetata au fost bune. Peisajul e de poveste. Se vede Volosul, se vede aproape tot Golful Pagasetic, iar in spate se vede Makrinitsa. Am stat pana a apus soarele si apoi ne-am indreptat spre Lefokastro, trecand putin si prin Volos, aflat la ceas de seara, cand oamenii incepusera sa forfoteasca prin oras in cautarea unei taverne sau pur si simplu la o plimbare.

Si tot in periplul nostru de zece zile in Pelion am mai rezervat o jumatate de zi pentru o plimbare cu “ mocanita “ lor. Moutzouris se numeste acest tren care circula pe una dintre cele mai inguste sine din lume. Ecartamentul este de doar 60 de centimetri.

Trenul pleaca din Ano Lechonia si merge pana la Milies. Biletul a costat 15 euro de persoana, insa face toti banii. Are o locomotiva pe aburi si patru vagoane cu bancile de lemn dispuse pe lungimea vagonului. Face cei 15 kilometri in vreo 90 de minute, insa are o oprire de 20 de minute la Ano Gatzea, unde se poate vizita pe repede inainte un muzeu dedicat fabricarii uleiului de masline. Aproape de Milies, trenul traverseaza un pod metalic despre care se spune ca este unul din putinele poduri in lume care are linia ferata curbata chiar pe pod.

Ajuns in Milies iti raman vreo doua ore pentru a vizita micuta localitate, un sat de munte cu o piata in mijlocul lui, o biserica si o biblioteca. Ce mi-a placut mie foarte mult este faptul ca trenul merge practic pe coasta muntelui si pe masura ce urca de la Ano Lechonia spre Milies in fata ta se deschide tot Golful Pagasetic, iar privelistea este superba. Eu n-am stat deloc jos, am stat pe platforma dintre vagoane impreuna cu un neamt si ne-am minunat impreuna de peisaje, fiecare pe limba lui :).

Trenul nu circula in fiecare zi. Nu mai tin minte programul. Si e bine ca biletele sa fie cumparate cu cel putin o zi inainte din gara Ana Lechonia. Am plecat la 9.00 dimineata si la 14.00 am fost inapoi. Ne-am luat masina (apropos e parcare langa gara, fara plata) si am ajuns la Lefokastro pentru a ne petrece cealalta jumatate de zi la plaja.

In afara de cele de mai sus mai exista si alte posibilitati de “evadare “ de la locul de cazare. Imi pare rau ca n-am luat o barca cu motor de la hotel pentru o plimbare pe Golful Pagasetic. La vremea respectiva costa 50 de euro pentru toata ziua plus benzina. Aveau o barca de 9 CP parca, de sase persoane, cu umbrar. Ce stiu sigur este ca nu-ti trebuia permis pentru a o conduce.

Va doresc vacante cu zile linistite si nopti romantice.


[fb]
---
Trimis de Pușcașu Marin in 01.03.18 12:59:26
Validat / Publicat: 01.03.18 16:45:30
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 6805 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Pușcașu Marin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P18 Pe traseul mocanitei sunt multe poduri
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 43850 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

24 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[01.03.18 16:44:22]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Excursii opționale din/prin Pelion, PELION [peninsula]" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă peninsula Pelion]

adrianaglogo
[01.03.18 18:16:03]
»

@ghisor: Ce frumos! Am si eu Pelionul pe lista de vacanta. Asa ca am notat ca favorit acest articol.

PS: felicitari, ai devenit partener!

crismis
[01.03.18 19:15:44]
»

@ghisor: Superb! Mai vreau!

Am un prieten înnebunit după Pelion. La un moment dat, își făcea toate vacanțele acolo (cu bază în Tsagarada) și când îl luam peste picior despre asta, îmi răspundea: "Ce rost are să mai caut locul perfect de concediu dacă l-am găsit deja?" (Între timp a mai reconsiderat problema, în sensul că i-a revenit dorul de a explora pământuri "virgine".)

Influențată de el, acum vreo 2 ani am proiectat un circuit (că și nouă ne plac circuitele, ne mănâncă tălpile dacă stăm prea mult pe loc) Pelion plus insulele Sporade. Din motive super-obiective, a trebuit să-l amânăm (până la o dată pe care ne-o vom comunica ulterior, ha, ha). Anul ăsta e deja antamat (sau cel puțin sezonul cald), dar ceea ce ai scris tu aici mă face să mă gândesc serios la Pelion ca destinație pentru 2019! Hmm... vom trăi și vom vedea!

Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[01.03.18 20:07:03]
»

@adrianaglogo: Multumesc frumos. Dar sa stii ca parteneriatele astea (cel putin unul dintre ele) imi scot peri albi .

Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[01.03.18 20:12:05]
»

@crismis: Multumesc.

La cat de mult va place voua Grecia, sunt convins ca veti ajunge si in Pelion. Noua chiar ne-a placut. Am vazut si Ionicele (mai putin Kefalonia), dar nu pot sa fac un clasament. Fiecare particica din Grecia are frumusetea ei. Pelionul, spre deosebire de Ionice are avantajul ca e mai liber, mai salbatic. Am citit pe undeva ca sunt cateva sute de mii de maslini aici. Mi-ar place sa stau in Pelion cat sa pot sa-i numar pe toti .

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[01.03.18 20:21:51]
»

@ghisor: N-am fost până acum în Pelion, aveam peninsula undeva pe-o listă destul de în faţă, acum însă m-ai făcut s-o trec la priorităţi, mai cu seamă că e o bucată din Grecia cu mare potenţial (ca multe altele, de altfel).

Aţi avut o vacanţă aşa cum ne place şi nouă, în care să împleteşti multe locuri şi lucruri.

Şi de aici înainte să aveţi parte de vacanţele pe care vi le doriţi!

adrianaglogo
[01.03.18 21:14:07]
»

@ghisor: Asta de pe AFA nu!

Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[01.03.18 21:27:01]
»

@irinad: Multumesc.

Cand vad ce scrie acolo... mic cu verde, in dreptul tau, ma onoreaza ecoul tau.

Am asa... un "feeling", cum spune turcul , ca nu va trece mult timp si voi citi si impresiile tale despre Pelion.

Iti doresc si eu vacante de poveste, oriunde vor fi ele.

Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[01.03.18 21:29:25]
»

@adrianaglogo: Asa e, asta nu.

Eu ma refeream la parteneriatul ala care a-nceput cu un DA, din toti plamanii, la ofiterul starii civile .

Disclaimer: pentru cei care vor citi acest ecou si cred ca vorbesc serios... va inselati

adrianaglogo
[01.03.18 22:24:36]
»

@ghisor: Nici nu te lua nimeni in serios! Nu poti sa faci o vacanta ca aia cu care ne-ai fzcut praf pe toti daca nu esti cu partennerul potrivit!

Dana2008
[02.03.18 09:11:21]
»

Ce frumos ne-ai povestit!

Da, Grecia are și munte și mare cu apă frumoasă în nuanțe și culori uimitoare.

Pelion ar putea fi o viitoare destinație și pentru noi.

Am plătit avansul pentru Lefkada, poate facem reușim să sa facem o excursie de o zi în Kefalonia.

Am mai fost in Nei Pori cu vizita de rigoare la Meteore și în Thassos cu plăcerea de a sta în fiecare zi pe altă plajă... una mai frumoasă ca alta!

Grecia te cucerește și te recheamă la ea să îți dezvăluie noi frumuseți.

Alegeri inspirate și călătorii plăcute!

Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[02.03.18 10:04:07]
»

@Dana2008: Multumesc frumos pentru ecou.

Nu stiu cat timp stati in Lefkada, insa daca aveti timp si disponibilitate iti recomand si alta croaziera in afara de cea care te duce si in Kefalonia - doar portul Fiskardo (acolo se sta in jur de 90 de minute). Din Nidri poti lua o croaziera de o zi cu vasul Odysseia. Mie mi s-a parut mult mai interesanta decat cea clasica.

Si imi permit sa-ti mai recomand ceva, daca nu-i cu suparare. O cina la restaurantul Rachi din Exantia, dar sa prinzi apusul. Si sa bei un lichior de vin si trandafiri. E de senzatie.

Dana2008
[02.03.18 10:39:38]
»

@ghisor mulțumesc frumos pentru recomandare! nici un sfat nu e cu supărare!

Unde este Exantia?

În Kefalonia intenționez să trecem cu mașina și să ne plimbăm

o zi întreagă să vedem câteva plaje, să ne facem o idee despre insulă.

În Lefkada stăm 10 zile și vrem să o exploram la maxim... nouă ne place vacanța activă să vedem și descoperim în permanență peisaje noi... altfel ne plictisim!

Am văzut fotografiile făcute pe plaja din Pelion, cu stâncile în mare și pe plajă... e adâncă apa la țărm?

Călătorii plăcute!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
RoxanaGRS
[02.03.18 10:57:29]
»

Foarte faine locuri! Și foarte frumos ai povestit.

“crosetat apa minerala intr-un tub de neon “ (a se citi, pe scurt – pentru lenevit).

Tare expresia asta! Am reținut-o. Noi la sejururi de leneveală le spunem, foarte neelaborat, "papa, nani, caca". Chiar discutam cu soțul că deoarece am mai îmbătrânit și noi ar trebui din când în când să mai planificăm și din astea, nu doar circuite. La care el mi-a replicat: "pai tu reziști să stai o săptămână într-un loc? Că după două zile intri în joc de gleznă că te-ai plictisit. " Astă vară în Grecia dintr-un sejur de 7 zile am stat într-un loc doar două.

Plaja de la Koukounaries nici pe mine nu m-a dat pe spate. Mai faină mi se pare cea din poza ta P08, care înțeleg că e tot pe Skiatos. Și mie îmi plac plajele mai puțin amenajate, mai sălbatice și neaglomerate.

Insula Skiatos mi-a plăcut. Ne-am rupt de grup și ne-am plimbat pe străduțele înguste și albe.

Vacanțe frumoase îți doresc, indiferent sub ce formă, că sunt circuit, sejur sau mixte .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[02.03.18 11:26:37]
»

@Dana2008: Aaaa, asa da. Super in Kefalonia cu (tot cu) masina .

Exantia este pe partea vestica a Lefkadei, intre plajele Kathisma si Megali Petra, insa pe un drum mai sus putin, paralel cu drumul de coasta.

In Pelion, intrarea in apa este destul de lina, zic eu. La vreo 20-25 de metri apa are 1,5-1,6 metri.

Dana2008
[02.03.18 11:28:27]
»

@ghisor: Mulțumesc frumos!

Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[02.03.18 11:34:39]
»

@RoxanaGRS: Multumesc.

Plaja din P08 este Lalaria. Din pacate n-am oprit acolo, am vazut-o doar din mers. Dar nu era aglomerata.

Din pacate si noi simtim ca incet-incet vine vremea sa spunem stop la circuite si va trebui sa ne orientam spre sejururi si mai apoi... turism balnear, probabil .

Dar la fel ca voi, avem mancarimi in talpa si ne plictisim repede intr-un loc.

Vacante de poveste iti doresc si eu

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
ANILU
[02.03.18 12:57:28]
»

@ghisor: Superb. Nostalgie şi multe amintiri mi-ai trezit cu plimbarea asta.

În 2009 am fost la Meteore, era prima noastră ieşire în Grecia. Ce aventură a fost toată plimbarea aia cu autocarul dar ce frumos a fost.

În Skiathos am fost în 2015 şi am rămas cu regretul că nu am văzut şi Skopelos.

N-am ajuns în Pelion şi ca să-mi fie mai uşor, am deschis o hartă a peninsulei ca să urmăresc traseul mocăniţei.

Asta mi-a atras atenţia plimbarea cu mocăniţa, noi fiind mari amatori de asemenea plimbări.

Şi acum sincer nu te duci în Grecia un sejur ca să stai numai cu burta la soare, cel puţin noi aşa facem, alternăm zilele de plajă cu plimbări pentru a vedea tot ce se poate în zonă.

Felicitări pentru această relatare despre sejurul vostru în Pelion.

L-am notat la favorite că nu se ştie.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[02.03.18 14:54:02]
»

@ANILU: Multumesc.

Din Pelion se pot face excursii de doua zile si o noapte in care sa vezi si Skiatos si Skopelos. Daca mi-aduc bine aminte, e o noapte de cazare in Skiatos.

Mi-ar face mare placere daca pe viitor ti-ar fi de folos acest articol.

Vacante de poveste iti doresc.

mishu
[15.04.18 22:04:23]
»

@ghisor: O poveste minunata, felicitari, votat cu mare drag.

gavriliugm
[04.08.18 10:40:48]
»

@ghisor: Salutare. Multumim pentru review. Noi maine dimineata plecam catre Razi. Poti sa ne spui de unde se puteau inchiria barci. Caut de ceva timp si nu gasesc nici o informatie on line.

Pușcașu MarinAUTOR REVIEW
[04.08.18 10:53:02]
»

@gavriliugm: Salut.

La Razi Beach? Vorbeste cu Evaghelia. Te rezolva sigur.

Cand te-ntorci , daca nu-i cu suparare , zi-mi si mie ce s-a mai schimbat pe-acolo

Vacanta placuta.

gavriliugm
[04.08.18 17:06:58]
»

@ghisor:

Multumesc. Te tin la curent cu schimbarie. Am fost si in 2014 acolo

gavriliugm
[18.08.18 10:02:42]
»

@gavriliugm: Salutare, Aseara am ajuns acasa dupa doua saptamani superbe petrecute la Razi. Nu am identificat nimic care sa se fi schimbat. Totul arata la fel.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, ANILU, crismis, gavriliugm, irinad, mishu, Pușcașu Marin, RoxanaGRS
Alte impresii din această RUBRICĂExcursii opționale din/prin Pelion:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.080994844436646 sec
    ecranul dvs: 1 x 1