ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.11.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Constanţa
ÎNSCRIS: 16.09.18
STATUS: JUNIOR
DATE SEJUR
NOV-2018
DURATA: 3 zile
prieteni
4 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
  • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
  • TIMP CITIRE: 1 MIN

    Weekend in Palermo

    TIPĂREȘTE

    Am hotarat sa plecam in Palermo in noiembrie, cand la noi ploua, era frig si urat. Am gasit soare. flori si cunoscuta agitatie italiana. Am ales o cazare in centrul orasului, un apartament pe care il recomand cu caldura - Casa Petra ai Quattro Canti, - spatios, curat, o gazda atenta si plina de solicitudine... Dupa mine cel mai frumos monument din Palermo este insusi orasul.

    Cladirile sunt adevarate bijuterii iar o plimbare pe Via Maqueda, din piata Quattro Canti pana la Teatro Massimo te introduce in atmosfera boema a orasului. Agitatie, gelaterii. pizzarii, fiecare cu cate 2-3 masute scoase pe strada,

    Potrivit indicatiilor citite pe net, dimineata am visitat si faimoasele Mercato Il Capo si Ballaro, legume, fructe, carne, peste (da, mult peste si fructe de mare) branzeturi… ca la piata. Impresionata oferta pentru noi, care venim din alt tip de clima. Un lucru bun, se pot cumpara la oferta platouri cu amestecuri diverse de branzeturi si salamuri sau salate de peste si fructe de mare. Preturile par rezonabile

    A treia piata, Mercato Vucciria nu am mai apucat sa o vizitam decat seara, asa ca disparusera comerciantii (daca fusesera) dar ramasesera micile restaurante fermecatoare

    De mancat se poate incerca orice, totul este bun si bine gatit. Fructe de mare, peste spada, pizza, paste diverse. O specialitate a locului este Panino con la milza = Sandwich cu splina, pe care l-am gasit in zona portului la Franco (ne-a indrumat un localnic binevoitor)

    In materie de dulciuri incercati canolli si cassata.


    [fb]
    ---
    Trimis de mihaela_predoiu in 24.11.18 00:49:30
    Validat / Publicat: 24.11.18 07:47:16
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: Roma, Florenta, Venetia, Milano

    VIZUALIZĂRI: 2346 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    1 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaela_predoiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 12150 PMA (din 18 voturi)

    ECOURI la acest articol

    1 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [24.11.18 07:46:45]
    »

    Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 27&ridAnt=91167

    =

    Am ales o cazare in centrul orasului, un apartament pe care il recomand cu caldura - Casa Petra ai Quattro Canti

    - Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

    Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

    În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

    Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  • Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Palermo, regina Siciliei:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.047353029251099 sec
    ecranul dvs: 1 x 1