ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.07.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 21.06.14
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2014
DURATA: 6 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.67%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Albena - simply heaven

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Nici nu știu cu ce să încep. M-am gândit că numele de Albena ar putea veni de la ”Alb”, ce semnifică puritatea și ”Yena” – de la celebrele vase de Yena - (dar s-au gândit să taie y-ul) ce semnifică durabilitate, vechime dar în același timp și calitate.

Cum am ajuns aici?

Păi, în primul rând, ne-am gândit ca în 2014 să alegem altceva. Și ce credeți? Am ales Albena, for sure! În primul râns alternanța mare-pădure era oarecum unică. Ne-am cazat la Boryana vezi impresii. Am ales Boryana pentru că arăta destul de bine, fusese renovat cu un an în urmă și era fix pe plajă. Restul relatărilor de la hotel le găsiți mai sus, în linkul atașat. Astfel am poposit pentru 6 zile în Albena. Dar, ce să vezi, mare șoc după ce în data de 21 iunie (2014) au avut loc acele ploi record în Bulgaria și pe urmă … inundațiile. Vă zic sincer, când am auzit cuvintele Albena și inundații pe toate posturile de știri de la noi, m-am gândit din prima că și hotelul la care urmam să mergem a fost lovit de ”furia imensă”, cum au descries-o jurnaliștii noștrii. Și da, Boryana a fost primul din cele 6 hoteluri afectate. Ce-I drept, și chiar mă bucur că bulgarii le-au dat în nas criticilor de la noi și au rezolvat foarte repede problemele lăsate de viitură. Ce să facă și ei, doar nu au vorbit cu cel de sus să le dea așa inundație. Așa a fost soarta lor. Dacă ar fi fost pe litoralul nostru pun pariu că 80% chiar nu aveau nicio lacrimă în ochi. De ce? Pentru că și așa hotelurile noastre sunt în paragină :)) Și nu ne-am fi mișcat atât de repede ca ei. 1-0 pentru Bulgari, 2-0 pentru Albena.

”Câteva” mai multe cuvinte despre Albena:

În primul rând, Albena este o stațiune liniștită, mai ales pentru familiști, este locul ideal pentru liniște și relaxare deci dacă sunteți de fel ”oameni agitați”, plin de distracție, de club non-stop, mai bine alegeți Mamaia, desigur! Albena este situată la cca. 28 km nord de Varna (capitala maritimă a Bulgariei) şi 11 km sud de Balchik (reşedinţa de vară a Reginei Maria a României), în imediata apropiere a multor centre comerciale, turistice şi culturale (deci diversitate pentru toți!). În al doilea rând, cred că Albena este cea mai civilizată stațiune de la bulgari.

Plaja:

Aici, în proporție de 95% toți turiștii cazați la hotelurile de aici, au gratuit, câte 2 șezlonguri și o umbrelă la plajă/cameră. Deci no worry! Dacă vă duceți pentru prima oară în Albena, o să rămâneți uimiți de cât de ordonată este plaja. Fiecare hotel sau grupuri de hoteluri au porțiunea lor de plajă cu diverse culori ale umbrelelor iar după urmează o zonă free, pentru cei care încă mai vor să își aducă frumușel cearceaful de acasă deși nu văd de ce nu ar alege un șezlong și o umbrelă mai ales că sunt și ”moca” dacă stai la un hotel... na, poate mai sunt printre noi astfel de oameni; iar după această zonă free urmează altă porțiune cu șezlonguri, pe urmă iar o zonă free și tot așa, de la Hotel Gergana și până în capătul celălalt, la Hotel Arabella Beach. Deasemenea, nu lipsesc nici coșurile de gunoi, puse la distanță egală dar ce să vezi: dacă observi o sticlă de bere pe lângă coș, e clar a românului! (asta pentru că l-am văzut). Dar nu-i panică man, vorba aia, că în fiecare seară se strânge tot și se nivelează nisipul. Dimineața, mai vezi câteva prosoape lăsate în primul rând pe post de ”ține-mă nene să nu îmi ia unul locul”. Nu-i înțeleg pe astfel de oameni că după ce că ultima linie de șezlonguri e așezată la aprox. 10m, fiind cam 15-20 de linii în funcție de zonă, mai vrei să te bronzezi stând pe șezlong și la 1 cm de apă. De parcă ai ajuns la mare să stai cu ”fundul” pe șezlong și în același timp și în apă. Duo la propriu. Partea senină este că pescăurșii nu lipsesc deloc, cred că au fost și ei încântați de frumusețea Albenei!

Apa mării:

Capitolul ăsta poate fi pozitiv pentru unii și negativ pentru ceilalți. Partea negativă e că dacă vii cu pretenții de Mamaia, ca de exemplu, să-ți ia 150m - 200m până să îți ajungă apa la genunchi, mai bine te arunci direct în piscină. Asta pentru că intrarea în apă nu este chiar lină ci chiar ciudată. În unele zone intri frumos de la al treilea pas cu genunchii în apă, mai mergi un pic și ajungi până la gât apoi te trezești în mijlocul apei pe un mal unde urci și ajungi ca apa să nu mai treacă nici măcar de genunchi. E foarte amuzant totuși dar repet, nu este pentru oricine, cei care au sub 1,5m nu pot ajunge pe acel mal iar dacă aveți copii mici e bine să îi și supravegheați la malul apei sau să le puneți un colac. În rest, apa mării este foarte curată spre curată adică algele erau la noi, la români, ca să zicem. Doar când marea era foarte agitată erau alge pe ici colo în rest totul bine și frumos.

Cadrul natural:

Albena este renumită deoarece reușește să păstreze natura intactă. Rezervaţia Naturală Baltata" este una dintre ele fiind o pădure cu vegetaţie de tip tropical unde pot fi găsite multe tipuri de plante, specii de păsări și specii de animale, marea majoritate fiind incluse în Cartea Roşie a Bulgariei şi protejate prin lege. Această rezervație ”luxuriantă” pornește de la şoseaua principală Kranevo-Albena, trece prin spatele hotelurilor complexului şi ajunge până la fâşia de plajă a Mării Negre. Râul situat în această rezervație a provocat inundațiile din 21 iunie 2014 deci poate se mai liniștete și el o perioadă. Dacă nu știaâi, râul se varsă în Marea Neagră și trece fix pe lângă Hotelul Gergana, de aceea a fost singurul hotel care ”s-a rupt” la inundațiile de care vorbesc.

Hotelurile:

Aici, hotelurile diferă de la 2 stele până la 5, singurul de 5 stele fiind Flamingo Grand. Hotelurile sunt poziționate în zona de parc și pe plajă. De aici vă decideți unde vreți să vă petreceți vacanța. Majoritatea hotelurilor dispun de camere decente și moderne, restaurante, baruri, piscine pentru copii şi adulţi, centre SPA, săli de congrese, terenuri de sport (tenis, fotbal (indoor și outdor) precum și volei pe plajă) şi multe altele. Este adevărat că unele hoteluri au camere mai vechi dar pun pe seama că sunt hoteluri comuniste și nu au bani de renovări majore. Nu mă pronunț în detaliu si de aceea este bine să verificați opiniile AFA specifice hotelului la care doriți să mergeți, asta în caz de orice eventualitate. Ce am remarcat este că Albena este (cred) singura stațiune unde din cele 40 de unități de cazare, cel puțin 10-15 au aceeași structură arhitecturală adică ”hotel în trepte” cum ar fi Gergana, Slavuna, Mura, Boryana, Nona, Elitsa, Sandy Beach, Laguna Mare și Laguna Garden, Kompas și lista ar putea continua. De aceea camerele sunt destul de mici (până în 13-16 mp2). Hotelurile situate pe plajă au un plus la preț cu aproximativ 5-8 euro.

Restaurantele:

Restaurantele din stațiune sunt în număr mediu, nu am stat să le număr exact dar nu sunt chiar foarte multe și nu sunt solicitate foarte mult pentru că aproape toți turiștii sunt cazați la hoteluri unde pot servi masa în sistem all-inclusive. Dar totuși dacă simțiți că mâncarea de la restaurantele hotelului la care sunteți cazat (ă) repetă mâncarea – se poate întâmpla – o seară la restaurantul cu specific mexican ”Tex Mex”, de exemplu, poate fi o soluție foarte bună de a lua masa în stațiune. Menționez că aici cântă seară de seară 4-5 Mariachi. Alte restaurante din stațiune mai sunt ”Steak House Poco Loco”, ” Ciel Bleu” dar și ”Rai”, restaurant care îi servește pe oaspeții hotelurilor din lanțul ”Ralitsa” dar poate fi ”folosit” contra cost și de către ceilalți turiști.

Divertisment:

Majoritatea hotelurilor din stațiune dispun echipă de divertisment/animație. Fiecare își face treaba în felul lor deci aici poate fi loc de înterpretări. În rest, sunt posibilităţi nelimitate de petrecere a timpului liber. Festivaluri de muzică şi dans, evenimente culturale, cluburi de noapte (vreo 4-5 am numărat), baruri cu karaoke, sporturi acvatice, petreceri pe plajă și yoga.

Biblioteci pe plajă:

Aici dacă v-aș fi spus doar că există aceste biblioteci nu ar fi avut niciun rost așa că am citat câteva vorbe de pe site-ul oficial al Albenei pentru a vă atrage și mai mult observația: ” În 2013, în Albena s-a deschis prima bibliotecă pe plajă cu acces absolut gratuit. Biblioteca este prima de acest gen din cadrul Uniunii Europene și a treia la nivel mondial. În 2014, două noi astfel de biblioteci au fost adăugate în diferite zone ale plajei, dar și 10 biblioteci în cadrul hotelurilor, cu zone speciale pentru citit. Accesul la bibliotecile din staţiune este complet gratuit, deci fără card sau alte garanţii suplimentare. Oaspeții au posibilitatea de a lua acasă diferite cărți, dar și de a aduce altele în schimb cu scopul diversificării colecţiei noastre. În prezent, rafturile conţin peste 6 000 de cărți în peste 15 de limbi. ”

Wi-FI:

Cred că și această secțiune este importantă pentru că sigur v-ați întrebat cum e cu Wi-FI-ul în Albena. Ei bine, în anul 2014 Albena a devenit o zonă cu Wi-Fi gratuit! Wi-Fi cu o viteză de 1Mbps este disponibil oaspeţilor în mod gratuit în toate zonele publice din stațiune (recepții, lobby baruri, piscine, plajă etc.). Wi-FI cu o viteză mai mare (6 Mbps) este disponibil contra cost dar cred că e măcar bine că există internet wireless free în toată stațiunea. În celelalte stațiuni bulgărești Wi-FI-ul este ”free” doar în lobby-ul hotelurilor, în restul zonelor fiind contra cost. Pentru a beneficia de inernet, trebuie să întrebați la recepție, asta în caz că vi se spune deja de la sosirea în hotel, unde vi se va da un user și o parolă. Bun până aici. După ce v-ați conectat la rețea (Albena Free Hotspot se numea, parcă), intrați în browserul de internet și orice pagină web veți accesa vă va direcționa direct la pagina ”lor” adică unde trebuie să introduceți user-ul și parola (am spus detaliat pentru cei care nu se pricep :D). ATENȚIE! User-ul și parola sunt valabile pentru un singur dispozitiv. Pentru altul trebuie să vă duceți din nou la recepție.

Aquamania:

Din cauza viiturilor, parcul de distracții a fost inaugurat mai târziu, tocmai pe 1 august 2014. Noi am avut sejurul de pe 11 dar nu am dorit să mergem deoarece era un pic cam departe de hotelul nostru iar prețul este unul cam piperat, mai les că atunci nu s-a deschis total. În 2015, parcul a fost deschis complet! Ce-i drept merită pentru că arată foarte bine! Oaspeţii cazaţi în hotelurile Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Superior Aqua Club, Primasol Ralitsa Superior Garden, Vita Park, Vilele Primasol Ralitsa Superior Aqua Club şi Vilele Vita Park beneficiază de intrare gratuită in Aquamania, precum şi de acces la piscine, tobogane, şezlonguri şi umbrele deci mare noroc pentru cei cazați aici. Ca o mică paranteză, dacă aveți copii mici, vă recomand să vă cazați la Primasol Ralitsa Superior Aqua Club deoarece este proaspăt renovat în 2014, arată bine și desigur, aveți intrare gratuită la Aquamania. Deasemnea, este deschis în intervalul orar 10-18, zilnic. Tarifele de intrare sunt următoarele (pentru anul 2015 deoarece acum m-am decis să scriu review-ul și menționez că tarifele sunt cele afișate și pe site-ul oficial al Albenei :D):

1. Tarif pe zi/persoană:

• Persoanele sub 90 cm înălțime - beneficiază de gratuitate

• Persoanele între 90 - 120 cm inaltime: 15 BGN

• Persoanele peste 120 cm înălțime : 35 BGN

• Tarif de grup (5 adulți): 150 BGN

2. Tarif pe jumătate de zi/persoană (începând cu ora 14:00):

• Persoanele sub 90 cm înălțime - beneficiază de gratuitate

• Persoanele între 90 - 120 cm înălțime: 12 BGN

• Persoanele peste 120 cm înălțime : 27 BGN

Informații utile:

Pentru că eu am obosit 4 ore redactând acest review, am să vă mai citez câteva informații utile legate de Albena, de pe site-ul oficial al Albenei:

Ora: Ora este +2 după Greenwich şi +1 după Europa Centrală.

Curentul electric: Tensiunea electrică a reţelei este 220 V, iar frecvenţa – 50 Hz.

Legături telefonice: Din hotelul Dvs. puteţi lua legătură telefonică cu oricine doriţi, formând codul ţării şi/ sau al oraşului. De asemenea, puteţi să vă cumpăraţi şi o cartelă de telefon public pentru apelurile internaţionale.

Paşapoarte şi vize: Cetăţenii din ţările care fac parte din UE şi EFTA nu au nevoie de vize pentru a vizita Bulgaria.

Poşta: Se află lângă clădirea Administraţiei Centrale şi este deschisă zilnic de la ora 8.00 până la orele 17.00. Vederile şi scrisorile le puteţi lăsa şi la recepţia hotelului sau le puteţi pune în cutiile poştale din staţiune.

Bănci: Băncile funcţionează de luni până vineri inclusiv, între orele 9.00 şi 16.00. Este bine să aveţi paşaportul la Dvs., vă poate fi necesar la schimbul valutar sau la achitarea cecurilor. În unele hoteluri din staţiune există şi bancomate.

Cărţi de credit: În hotelurile mari, la punctele de închiriat automobile, în unele restaurante şi centre comerciale puteţi folosi principalele cărţi de credit internaţionale. Informaţii despre ce fel de cărţi de credit se admit puteţi găsi pe stickerele din vitrinele magazinelor şi ale hotelurilor.

Valută: Valuta bulgară se numeşte LEV, care este alcătuit din 100 stotinki. Toate plăţile se efectuează în valuta naţională. Bancnotele sunt de 1,2, 10,20,50 şi 100 de leva, iar monedele de 1,2, 5,20 şi 50 de stotinki. Curs valutar fix: 1 Lev = 1.95583 Euro. Se recomandă ca schimbul valutar să fie efectuat la birourile de schimb, la recepţia hotelului, la aeroport sau banci.

Farmacii: Funcţionează între orele 8.00 şi 20.00, însă există şi farmacii cu program non-stop. Pentru informaţii mai precise adresaţi-vă recepţiei de la hotel.

Apa : Apa de la robinet este potabilă, dar conţine mult clor, de aceea vă recomandăm apa îmbuteliată.

Populaţia: Populaţia Bulgariei este aproximativ de 8 milioane locuitori; în capitala ţarii, Sofia, sunt aproape 1,5 milioane de locuitori, iar în capitala maritimă Varna – 450 000.

Limba : Limba oficială este limba bulgară, aparţinând familiei limbilor slave.

Religia: Religia principală în Bulgaria este creştin ortodoxă. Mai există şi populaţii de alte credinţe – catolicism, iudaism ş. a.

Acestea fiind spuse, vacanțe frumoase vă doresc, alegeți cu încredere Albena și ne auzim la următorul review!


[fb]
---
Trimis de andreieu in 14.07.15 18:48:56
Validat / Publicat: 14.07.15 20:50:57
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.

VIZUALIZĂRI: 4069 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

14 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreieu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P06 Multă lume alerga pe plajă dimineața.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 66550 PMA (din 52 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

14 ecouri scrise, până acum

webmaster
[14.07.15 20:06:22]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

mirmicu
[14.07.15 21:01:02]
»

Foarte, foarte bun reviewul, felicitări!!!

Zoazore
[14.07.15 21:24:59]
»

@andreieu - Superb! Pur, simplu, pe înțelesul tuturor.

Foarte util! Bravo!

andreieuAUTOR REVIEW
[14.07.15 22:08:42]
»

@webmaster - Dacă se poate și filmul de prezentare a Albenei ce se difuzează non-stop în camerele de hotel, la Albena TV! - youtu.be/ieG5L3vufzU

webmaster69
[14.07.15 22:26:58]
»

@andreieu - Am atașat videoclipul solicitat, dar nu chiar pe cel indicat mai sus, ci pe cel cu voce și text în limba engleză. Sper că nu te deranjează, filmul este identic.

andreieuAUTOR REVIEW
[14.07.15 23:04:39]
»

@webmaster69 - Nu, este foarte ok! Importantă este prezentarea Albenei.

marocanu21
[15.07.15 00:13:26]
»

@andreieu - Excelentă descriere! Mai rar așa review aici, pe AFA!

andreieuAUTOR REVIEW
[18.07.15 16:07:05]
»

@mirmicu - Mulțumesc!

@Zoazore - Aviz și ție!

@marocanu21 - Prea multe laude dar mulțumesc frumos!

Zoazore
[19.07.15 18:07:47]
»

@andreieu - Aviz mie ce? Că nu te-am lăudat, am constatat! Și-mi voi permite să te citez, specificând sursa, in impresiile despre Aqua Parck!

Te mai așteptăm, că ai condei!

adri-nico
[02.08.15 13:23:01]
»

A doua mea iesire din tara a fost la Albena. Mi-a placut foarte mult de la servicii pina la posibilitatile de distractie. Nu fac parte din categoria de persoane agitate asa ca imi place linistea, plimbarea. Imi amintesc de Safary Jeep, excursie pe care as repeta-o oricind.

Multumesc pentru ca m=ai vrut de prietena.

elisav
[02.08.15 14:29:09]
»

@andreieu -Un review complet si complex!

calatorul
[11.06.16 00:38:04]
»

@andreieu - VAriatia adancimii apei marii am intalnit/o si in alte zone din Bulgaria, de exemplu langa SunnyBeach la Elenite, unde dupa cateva zeci de metri de apa adanca dai de un prag inalt in care stai in apa pana la genunchi. Cred ca se datoreaza dragarii pentru scoaterea de nisip din apa si marirea plajelor, facuta fara cap si minte, ca te poti inneca cu asemenea variatii de adancime neasteptate. DAr eu oricum obisnuiesc sa verific intai adancimea apei inainte de a innota in zona, inclusiv cu masca de scafandru.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
andreieuAUTOR REVIEW
[11.06.16 13:25:48]
»

@calatorul:

VAriatia adancimii apei marii am intalnit/o si in alte zone din Bulgaria, de exemplu langa SunnyBeach la Elenite

Deşi nu cunosc concis zona de la Elenite, este posibil să ai dreptate!

Totodată, zona de nord a Nisipurilor de Aur este aproape identică, diferențierea o constă malul abrupt după primii 20-30 m care se continuă tot mai adânc, nemaiexistând acea urcare către o zonă mai înaltă a nisipului, aşa cum întâlnim în Albena.

Cel mai probabil şi cel mai pertinent răspuns ar fi că, variația stratului de nisip, de la adânc la suprafață, în Albena, a fost datorat de inundațiile de atunci, când câteva tone de nisip au luat-o la vale în mare. Din câte știu, în Albena nu s-au făcut lucrări de dregare a nisipului pentru lărgirea plajelor şi nici nu cred că va fi nevoie.

Anul acesta am planificat o vacanță în Albena, în luna august, unde, voi fi din nou martor al schimbărilor la nivelul apei mării şi a plajei. Sunt curios să văd dacă porțiunea de nisip de lângă Borjana a fost nivelată total. Dacă răspunsul va fi unul afirmativ, trecutul tenebros al acelei zone va fi readus la viață.

Îți mulțumesc pentru vot și comentariu, călătorule!

calatorul
[13.06.16 12:52:03]
»

@andreieu - Multumesc pentru raspuns si completari, sunt de retinul. Despre zona de la Elenite sigur am dreptate caci Am Fost Acolo si am vazut cu ochii mei sau mai bine zis pe pielea mea cum e adancimea apei, dar de ce e asa pot doar presupune. E posibila si ipoteza inundatiilor la Albena, unde tarmul are o inclinatie destul de mare, eu am incercat sa aflul de la localnici de ce e fundul apei asa inegal, dar am intrebat in engleza si unul a zis ca nu stie, iar altul ca nu intelege, si am renuntat la subiect. Adica fata de la receptie care stia engleza nu era din zona iar baiatul de la paza nu stia decat bulgareste si nu l/am mai stresat ca eu stiu inca prea putin bulgareste.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, andreieu, calatorul, elisav, marocanu21, mirmicu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Albena și împrejurimile:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.065076112747192 sec
    ecranul dvs: 1 x 1