ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.01.2017
DE Cris
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Brașov
ÎNSCRIS: 12.04.08
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 3 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

Casa Aless - un colțișor de rai

TIPĂREȘTE

Cine a fost în vacanță la Cazanele Dunării știe că alegerea unei pensiuni în zonă nu este treabă ușoară, chiar dacă oferta pare generoasă la prima vedere. Prețurile sunt mari și dacă ai anumite pretenții la care ții cu tot dinadinsul, lista opțiunilor se reduce simțitor. Când am hotărît, împreună cu încă o familie, să facem un mini circuit în zonă, primul lucru pe care l-am stabilit, înainte de a începe căutările, a fost ceea ce am vrea să ne ofere pensiunea la care vom sta: să fie situată în Eșelnița sau Dubova, să aibă ponton pe malul Dunării, camere cu vedere la Cazane, terasă pe malul apei, curte cu pomi și verdeață, piscină și, evident, să găsim toate acestea la un preț cât mai bun. Am găsit ușor câteva pensiuni care să întrunească condițiile de mai sus, dar prețul cerut, 250 – 270 lei/noapte m-a descurajat.

După o săptămână în care am petrecut multe ore cu ochii în calculator, în care știam pe de rost pensiunile din zonă, am dat peste descrierea pensiunii Casa Aless, o pensiune pe care o ocolisem până atunci pentru că nu avea curtea pe care o aveam în cap. Am studiat cu atenție descrierea, pozele, am discutat cu prietenii și am hotârît în unanimitate că este pensiunea câștigătoare. Prețul unei camere era de 150 lei/noapte, camerele arătau foarte bine și avea vederea spre Cazane la care visam. Era sâmbătă, cu două săptămâni înainte de concediu, așa că până luni dimineața, când am sunat la pensiune, am stat cu inima îndoită, convinsă fiind că totul era prea frumos ca să fie adevărat, că sigur nu vom găsi locuri libere și va trebui să reiau căutările.

După o scurtă convorbire cu proprietara pensiunii, o doamnă foarte drăguță, am rezervat două camere începând cu 28 august, am stabilit să plătesc un avans de 150 lei. După ce am trimis copia ordinului de plată al avansului, am primit imediat un mail prin care eram înștiințați că rezervarea este făcută și că suntem așteptați la Casa Aless.

Casa Aless

Situată în localitatea Eșelnița, în zona Cazanelor Mici, pensiunea este foarte ușor de găsit. Din Orșova am urmat drumul spre Moldova Nouă, iar după aproximativ 7 km am ajuns în parcarea pensiunii.

Cum șoseaua este mult mai înaltă decât nivelul Dunării, parcarea și intrarea în pensiune sunt la nivelul unu al acesteia. Din parcare se coboară un etaj pentru a ajunge la recepție, unde am fost întâmpinați cu amabilitate de proprietară, o doamnă tânără și drăguță, care ne-a dat toate informațiile pentru a ne simți bine pe tot parcursul șederii noastre acolo. Astfel am aflat unde putem mânca bine și ieftin în apropiere, ce putem vizita în zonă și ne-a făcut un mic tur al bucătăriei și al teraselor pentru a ne acomoda.

Descrierea pensiunii

Casa Aless este o pensiune relativ nouă, finalizată în 2013, iar la decorarea ei nu s-a făcut deloc rabat la calitate. Totul arată perfect, ceea ce a fost o ușurare pentru mine, pentru că am făcut o greșeală pe care nu o fac de obicei, aceea de a fi atât de încântată de pozele văzute pe net încât am plecat cu așteptări foarte mari de acasă. Aș fi fost foarte dezamăgită dacă realitatea era alta, dar de data asta, deși așteptările erau mari, acestea au fost întrecute.

Pensiunea dispune de 10 camere cu vedere la Dunăre, o bucătărie mare, complet utilată, 3 terase frumoase care oferă o priveliște ce îți taie respirația, o piscină nu foarte mare, dar în care te poți răcori într-o zi în care alegi să te relaxezi făcând plajă pe șezlongurile amplasate pe pontonul construit deasupra apei și un mic loc de joacă pentru copii.

Camerele

Toate camerele pensiunii au vedere la Dunăre și sunt situate la etaj. Noi am primit două camere alăturate, situate la etajul unu. Accesul la camere se face din balconul comun, care are la intrare un loc amenajat cu măsuță și fotolii pe care puteai sta pentru a admira frumusețea peisajului.

Primul lucru care mi-a plăcut la cameră a fost faptul că este foarte mare și foarte luminoasă, datorită faptului că ușa este nu este din lemn ci din geam termopan, ceea ce face ca tot peretele exterior să fie din sticlă.

Prima impresie pe care am avut-o când am intrat în pensiune s-a păstrat și după ce am văzut camera, pentru că și aici bunul gust își spune cuvântul: mobilă nouă, compusa dintr-un pat matrimonial cu saltea de bună calitate, o măsuță mare cu fotolii, dulap în care aveam și rafturi și umerașe, televizor LCD montat pe perete, draperii și perdea frumoase, care îți dădeau mai mult impresia de ,,acasă” decât de hotel, parchet laminat care strălucea de curățenie.

Baia este spațioasă și evident amenajată în același ton, cu mult gust și fără a se face rabat la calitate. Cabină de duș modernă, prosoape impecabile, vasul de toaleta și chiuveta de un alb strălucitor, totul nou și curat.

Frigider nu am avut în cameră, pentru că existau frigidere mari în bucătăria comună în care am ținut atât mâncarea cât și băutura.

Camerele nu sunt dotate cu aer condiționat, pe care personal nu îl prea tolerez, dar nici nu am avut nevoie. Soarele bătea în cameră doar dimineața, iar draperiile erau groase și închise la culoare, așa că în cameră era un aer răcoros chiar dacă afară era foarte cald. Datorită faptului că geamurile aveau plase de țânțari le puteam lăsa rabatate non stop, fără a sta cu grijă că noaptea vom avea camera plină de insecte. De fapt, deși am plecat dotați cu o grămadă de aparate și de soluții contra țânțarilor, nu am văzut nici măcar unul în cameră.

Pensiunea are internet wireless, dar nu știu să spun cum funcționează pentru că nu am avut nevoie de el, așa că nu l-am folosit

Bucătăria

Cum pensiunea nu are restaurant, la parterul acesteia există o bucătărie comună, foarte mare, în care am găsit tot ceea ce aveam nevoie pentru a pregăti mâncarea. Cum noi plecam dimineața și veneam seara nu am folosit-o decât pentru a pregăti micul dejun și pentru a depozita alimentele și băuturile pe care le aveam cu noi și pentru a pregăti cafeaua.

În bucătărie există trei frigidere mari, astfel că este loc pentru toată lumea. Chiar de la sosire proprietara ne-a spus să aducem tot ce avem de băgat în frigider și ne-a arătat un raft ,,al nostru” pe care să ne așezăm totul. Nu am avut nici un fel de probleme, chiar dacă pensiunea era plină, fiecare știa care-i sunt lucrurile, așa că totul a fost foarte bine.

Cum există afară, pe terasă, o plită pentru gătit și un grătar, în bucătărie nu se gătește, plita existentă aici este folosită doar pentru a prepara ceai și cafea.

Bucătăria era dotată cu tot ce trebuie: căni, farfurii, tacâmuri multe, astfel încât să ajungă tuturor, în cazul în care se suprapuneau cu orele de masă, oale, tigăi, condimente, ustensile de bucătărie. Chiar dacă nu am gătit, dimineața, când făceam cafeaua am studiat ,,oferta” existentă și nu am găsit nimic care să lipsească în cazul în care ne-ar fi apucat hărnicia și am fi renunțat la restaurant pentru a pregăti acolo ceva.

Spațiul exterior

Chiar dacă dispus vertical, spațiul exterior al pensiunii este foarte generos raportat la capacitatea de cazare. Dispus pe trei niveluri, amenajat cu mult bun gust, acesta ne-a oferit tot ce aveam nevoie pentru a petrece un sejur plăcut.

Ieșind in curte de la recepția situată la parterul pensiunii, avem un mic spațiu cu verdeață, în care sunt amenajate două mici grădini cu iarbă și flori. De aici, coborând, ajungem la etajul următor, etajul teraselor.

Punctul forte al acestei pensiuni în constituie terasele spațioase și frumos amenajate, pe care puteai sta la nesfârșit admirând Cazanele Dunării.

Trei la număr, fiecare diferită față de cealaltă, terasele, chiar dacă dispuse în linie sunt oarecum separate, astfel încât să ofere intimitate și loc pentru toată lumea.

Terasa din dreapta este cea care are în capăt spațiul pentru gătit. Aici există două gratare, o plită, un cuptor cu microunde și o chiuvetă. Zona de gătit este separată de mesele mari din lemn cu un zid gen bar, astfel încât cei care aleg să petreacă timpul acolo să nu fie deranjați de cei care pregătesc mâncarea sau invers.

Terasa din mijloc avea mese mai mici, rotunde, la care puteai sta pentru a bea cafeaua sau pentru a bea seara un pahar de vin. Tot aici erau și două balansoare, pe care te puteai relaxa privind peisajul frumos pe care îl aveai în fața ochilor.

Terasa din stânga este pe care am ales-o în fiecare dimineață pentru micul dejun, avea mese mese mari din lemn și un televizor mare montat pe perete, astfel că ascultam puțin știrile până mâncam (în rest nu am avut timp de televizor).

Cum sunt o persoană matinală, care nici în concediu nu poate dormi prea mult, dimineața la 6 îmi beam deja cafeaua pe terasa din mijloc, așa că am admirat niște răsărituri de soare incredibil de frumoase de aici.

Dacă mai coborai un etaj din zona teraselor ajungeai la nivelul Dunării. Aici erau piscina și locul de joacă pentru copii. Piscina avea apa caldă, numai bună de bălăceală și avea o adâncime undeva la 1,50 – 1,60 m. Era suficient de mare, dar nu pentru înot, mai mult pentru a te răcori și relaxa.

Locul de joacă pentru copii era delimitat cu un gard, iar cei mici aveau aici o trambulină și și un coș de baschet.

Pontonul de lemn era la fel delimitat cu gard de restul curții, iar aici erau șezlonguri suficiente pentru cei care doreau să facă plajă.

Ce am făcut/vizitat în zonă

Cum am fost în zonă pentru prima oară, am avut multe locuri de văzut, așa că cele 3 nopți au fost prea puține. Cum nu voi scrie separat despre Cazanele Dunării, am să scriu aici, pe scurt, ce am ales să facem/vizităm în cele câteva zile petrecute acolo:

- Stațiunea Herculane, care surprinzător, ne-a plăcut, chiar dacă inițial nu am vrut să intrăm să o vedem datorită a ceea ce citisem despre ea. Zonă frumoasă, plină de verdeață, peisaje frumoase. Nu regret că i-am acordat o șansă, chiar dacă are multe clădiri lăsate în paragină, nouă ne-a plăcut să petrecem câteva ore acolo.

- Excursie pe Dunăre cu șalupa, prin Cazanele Mici și Cazanele Mari cu vizitarea Grotei Veterani. Cum am ajuns la pensiune gazda noastră ne-a anunțat că dacă vrem putem merge a doua zi în excursia în care mai merg și alți turiști cazați la pensiune. Barca ar fi venit să ne ia direct de la pontonul pensiunii. Dar cum, la recomandarea unui prieten, vorbisem cu cineva pentru plimbare încă de acasă, am ales să rămânem fideli planului inițial și nu am regretat. Am avut parte de o plimbare plăcută, cu o șalupă frumoasă, cu un ghid care ne-a povestit tot drumul și de la care am auzit multe lucruri interesante despre zona pe care o vizitam pentru prima oară.

- Plimbare până în Serbia, la Golubac, pentru a vedea cetatea. Am ținut neapărat să vedem Cazanele și de pe malul sârbesc, mai ales că domnul care ne-a plimbat cu barca ne-a spus că drumul este foarte frumos și șoseaua trece prin peste 20 de tuneluri. La recomandarea lui am oprit într-un sat la vreo 10 km după graniță, unde am mâncat o excelentă ciorbă sârbească de pește, cu ardei iute copt și mujdei de usturoi. Chiar și numai pentru acea ciorbă merită să faceți o plimbare pe malul sârbesc. Din păcate cetatea de la Golubac era în renovare totală, accesul chiar în apropierea ei era interzis, așa că ne-am ales doar cu o oră la stat la o terasă pe malul Dunării, unde am mâncat o prăjitură și am băut o cafea. Dar când cetatea va fi gata renovată, recomand celor care își pot rupe jumătate de zi pentru a face o plimbare până aici.

- O zi am dedicat-o cascadei Bigăr, dar sincer eu am fost dezamăgită, mi s-a părut frumoasă dar nu spectaculoasă cum este prezentată peste tot. Mă rog, nu consider că a meritat să facem pentru ea drumul de la Eșelnița Marele câștig au fost Morile de apă de pe Valea Rudăriei, din localitatea Eftimie Murgu (în drum spre Bigăr), despre care am auzit de la gazda noastră și care ne-au încântat și au făcut să considerăm plimbarea un succes.

- În ultima dimineață, înainte de plecare, am ales să vedem Cazanele și de pe uscat (după ce le-am văzut de pe apă), așa că am mers cu mașina până în Dubova și am vizitat mănăstirea Mraconia.

Concluzie

Casa Aless este o pensiune pe care o recomand cu drag, la care ne-am promis că ne vom întoarce pentru a profita mai mult de tot ceea ce oferă. Am găsit condiții excelente de cazare, dotări de 4 stele la preț de 3, doi proprietari tineri și drăguți care ne-au făcut să ne simțim bine, curățenie și un peisaj de vis.

Celor care nu au vizitat până acum Cazanele Dunării le recomand din tot sufletul să o facă. Nouă ne-ar plăcea să revenim la început de aprilie, când am auzit că stâncile vor fi pline de lalele galbene, iar natura oferă un spectacol de excepție.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Cris in 22.01.17 13:27:35
Validat / Publicat: 22.01.17 14:26:29
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EȘELNIȚA [MH].
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 10805 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Răsărit de soare la Casa Aless
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 58700 PMA (din 64 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

18 ecouri scrise, până acum

krisstinna
[22.01.17 16:03:43]
»

@Cris: Foarte bună recomandarea.

Deși am fost de două ori în zonă, îmi doresc să mai merg.

Acolo totul pare ireal, rupt din basme. Parcă timpul a stat în loc și a alintat natura cu minunății care-ți încarcă sufletul.

O descriere frumoasă, ușor de citit, cu amănunte foarte utile nouă, colegilor tăi.

Felicitări draga mea!

CrisAUTOR REVIEW
[22.01.17 16:34:38]
»

@krisstinna: Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Atât de mult mi-a plăcut pensiunea încăt încă înainte de pleca, încât mi-am promis că voi scrie despre ea la întoarcere.

Zona Cazanelor este superbă, peisajele sunt de vis și pleci de acolo cu sufletul plin de frumusețe. Ai multe lucruri de făcut în zonă, noi am regretat că nu am stabilit să stăm mai multe nopți. Băieții erau supărați că stăm la așa pensiune frumoasă și nu am apucat și noi să lenevim pe șezlonguri și să ne bucurăm de frumusețea care ne înconjoară.

Și noi ne dorim mult să mai mergem, dar după ce Sorin, domnul cu care ne-am plimbat pe Dunăre ne-a spus cum la sfârșit de martie, început de aprilie pereții stâncoși se umplu de lalele galbene (o specie unică în lume), care răsar din fiecare crăpătură a stâncilor, ne dorim foarte mult să ajungem acolo în această perioadă. La întoarcerea acasă am căutat informații și se pare că este un fenoment care atrage foarte mulți turiști în zonă.

webmaster26
[22.01.17 17:23:17]
»

@Cris: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

CrisAUTOR REVIEW
[22.01.17 17:29:13]
»

@webmaster26: Da, este ok, coordonatele sunt corecte.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
crismis
[22.01.17 19:25:36]
»

@Cris: Frumos loc, e si genul meu! Dealtfel, noi n-am ajuns in zona decat in trecere si ne-am propus un concediu acolo, probabil vara viitoare, ca cea de anul asta e deja rezervata. Poate pana atunci termina sarbii si restaurarea Cetatii Golubac. Am retinut locatia, multam fain, mi-au placut foarte mult pozele cu terasele pline de flori scaldate in soarele diminetii! Excelent mod de a-ti incepe ziua!

Calatorii minunate si sa ne mai povestesti!

CrisAUTOR REVIEW
[22.01.17 19:51:21]
»

@crismis: Mulțumesc frumos, vacanțe minunate îți doresc şi ție.

Aurici
[22.01.17 21:38:14]
»

@Cris: De cand am citit ma gandesc numai la lalelele alea...

maria55 †
[22.01.17 23:24:30]
»

@Cris: wow, superbe poze si minunate locuri! Mai ales po38-39 si 40.

Aaa si no 1.

Nici nu avea cum sa nu-ți placă un asemene loc si o asemenea locatie, mai als ca nu au sărit calul nici la preturi! Poti sa-mi spui te rog, cât a costat plimbarea pâna in tara vecina?!

CrisAUTOR REVIEW
[23.01.17 06:03:01]
»

@Aurici: De când a povestit și eu mă gândesc doar la ele. Iar dacă vei căuta pe google laleaua galbenă la Cazane și vei vedea poze cu versanții acoperiți de flori te vei gândi și mai mult.

@maria55: Zona este foarte superbă iar peisajele sunt incredibil de frumoase, de genul celor pentru care dăm mulți bani pentru a le vedea în altă parte.

Excursia în Serbia la Golubac (Golubăț) nu a costat mult, nu a fost excursie organizată, am fost cu mașina și sunt 125 km. În Serbia totul e (mult) mai ieftin ca la noi (combustibilul, mâncarea) așa că a meritat, chiar dacă cetatea era în renovare. Pe o masă pentru 4 persoane (cu mâncare și băuturi) am dat 20 euro (cu bacșiș generos) și jumătate din mâncare am rămas pe masă, pentru că nu am știut că porțiile vor fi atât de mari.

mishu
[23.01.17 11:30:53]
»

@Cris: Felicitari pentru acest articol reusit. Initial si pe mine m-a dus gandul la preturi, deoarece am auzit si eu ca in zona preturile la cazare sunt mari, vad insa ca ai gasit ceva super ok. Cat despre toate expursiile facute toate una si una, astfel incat sa-ti petreci un concediu reusit in zona.

M-ar tenta sa merg pe acolo asa ca am trecut articolul la favorite, felicitari, votat cu mare placere.

CrisAUTOR REVIEW
[23.01.17 12:02:13]
»

@mishu: Mulțumesc frumos pentru aprecieri!

Nu cred că vei regreta dacă vei ajunge la Cazanele Dunării, zona este foarte frumoasă. Chiar dacă nu vrei să faci excursii mai lungi prin jur, merită să mergi şi doar pentru o plimbare cu barca.

Michaell
[26.01.17 18:38:32]
»

@Cris: In afara de P14 si P15, poze care nu fac neaparat cinste locatiei, restul arata chiar bine si pare sa merite o vizita.

CrisAUTOR REVIEW
[26.01.17 18:46:55]
»

@Michaell: Da, ai dreptate, modul în care este aşezată vesela nu este cel mai potrivit. Dar cum în bucătărie intri doar ca să faci o cafea sau pentru a lua ce îți trebuie (vase sau ce ai în frigider) nu este deloc deranjant.

Şi da, pensiunea arată foarte bine, eu m-aş reîntoarce oricând şi o recomand cu drag!

danaeldreny*
[14.08.17 15:03:43]
»

Ce superbitate…

CrisAUTOR REVIEW
[14.08.17 15:44:14]
»

@danaeldreny: Un loc care mi-a rămas la inimă.

marcval
[30.07.18 11:43:14]
»

Frumos review, am vrut sa mergem si noi acolo in august

am sunat la numarul de pe site am vorbit cu doamna G. si am spus ca dorim cazare pentru 2 nopti 3 persoane si doamna mi-a spus ca nu pot sta 3 persoane intr-o camera trebuie sa iau 2 camere;

Am zis OK, dorim sa facem rezervarea: 2 camere pentru 2 nopti

A zis ca sunt disponibile dar minimum 3 nopti primesc la locatie.

Noi ce facem pentru ca avem concediu 2 zile si nu dorim 3 nopti, e corecta aceasta strategie desi pretul pe site este per noapte?

In Bulgaria de exemplu ne-am putut caza si 1 noapte fara sa avem discutii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
CrisAUTOR REVIEW
[06.08.18 19:35:44]
»

@marcval: Îmi pare rău să aud că nu v-ați putut caza la Casa Aless. Noi acum 2 ani am rezervat direct 3 nopți, așa că nu știu dacă era și atunci această regulă sau este mai nouă.

Acum... dacă e corect sau nu e greu de spus, fiecare proprietar de pensiune își face regulile după cum consideră. Iar când în zonă cererea este, cred eu, mai mare decât oferta, unii proprietari pot alege să impună o durată minimă a sejurului. Am mai întalnit această regulă și în alte locuri.

Corect ar fi, însă, ca această regulă să fie afișată pe site, pt ca omul să nu își mai piardă vremea dând telefon.

Sper că ați găsit o altă pensiune frumoasă și nu ați renunțat să mergeți la Cazane. Zona este absolut superbă.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
marcval
[06.08.18 22:51:39]
»

@Cris: Da am gasit alta pensiune in zona; da dupa ce am intrebat persoanele cu care voi merge daca le place pensiunea Aless si mi-au dat acordul sa fac rezervarea, atunci am aflat conditiile gazdei; oricum proprietara nu mi s-a parut asa prietenoasa cum am citit aici, la telefon mi s-a parut foarte aroganta.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, crismis, danaeldreny*, marcval, maria55, Michaell, mishu
Alte impresii din această RUBRICĂCasa Aless:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2025 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.086150169372559 sec
    ecranul dvs: 1 x 1