GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
NU stiu daca stiti, dar la Herculane de foarte multi ani, dupa revelion, cam prin 10 -20 ianuarie se sarbatoreste "Revelionul salariatilor", asa cum il numim noi.
Vestea am primit-o de la un important om al orasului nostru ca acest revelion o sa-l petrecem la Predeal, si rezervarile erau deja facute la Cabana Vanatorilor...
Asa am pornit noi intr-o zi de joi, aproximativ zece masini.
Grupul a fost numeros, 28 de persoane, si dupa un drum destul de lung, iata-ne ajunsi la destinatie...
La receptie o d-na draguta ne-a repartizat pe camere, facandu-ne si o mica reducere la cazare, spunand politicos ca avem inclus si micul dejun in pretul camerei. Cabana are in jur de 30 de camere, dispuse pe trei etaje, iar la subsol se afla restaurantul si o superba crama.
Camerele sunt mari, spatioase si foarte luminoase, iar pe timp de iarna foarte calduroase, pat matrimonial mare, lenjerie alba curata si parfumata, mocheta era noua si de o calitate buna, avand sa aflam mai tarziu ca se renovase cu putin timp in urma, o parte din camere fusesera distruse intr-un incendiu.
Baia cu cabina dus, la fel de curata, faiantata, cu obiecte sanitare de calitate si utilata cu toate cele necesare...
La intrare, pe hol, un cuier si un sifonier micut, dotat cu perie de haine, perie de pantofi, umerase, trusa de ata cu ace.
In camera intr-un separeu micut o masuta si doua fotolii de piele...
Restaurantul... himmm... yami...
Aici ne-am simtit cel mai bine cele trei zile, cu ocazia petrecerilor si meselor festive... Lautarii ne-au cantat si ne-au incantat cu dedicatiile lor adresate grupului nostru, iar bucatarii s-au intrecut pe ei insisi cu delicioasele preparate culinare, oferindu-ne cateva din produsele vanatoresti, cum ar fi: terina de cerb, somon cu sos de capere si sampanie, friptura de porc in foietaj, purcel de lapte la tava, si nu in ultimul rand tortul facut special pentru noi.
Restaurantul decorat frumos, fiecare coltisor avea un animal impaiat, coarne de tot felul, colti de mistreti, pasari si blanuri de animale... de, specific vanatoresc, ca doar ne aflam la ,,Cabana vanatorilor".
Cazarea a fost acceptabila ca pret, dar pot spune ca masa e putin cam scumpa, zic asta deoarece sotul meu fiind vanator si el, cam stiu ce implica pregatirea unui meniu vanatoresc, calculasem atunci ca cele trei zile la Predeal erau egale, ca pret, cu 5 zile in Austria...
Ziua, intre atatea mese festive si petreceri se impunea de la sine o ,,mica" pauza asa ca mergeam pe partia de schi, urcam cu telescaunul, faceam plimbari cu ATV-urile-va inchipuiti un sir de 14 sau 15 utilaje prefatat si urmat de un cor de strigate si tipete ce realmente ,,spargea " linistea din jur - urma vinul fiert cu scortisoara de rigoare... ce mai, distractie mare, mon cher...
Asadar, am fost acolo, ne-a placut si vom mai merge cand vom mai avea ocazia.
Trimis de any* in 02.11.10 20:13:48
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (any*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
ECOURI la acest review
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Super!
Stiu unde este cabana, am vazut-o si noi in 2007.
Nu este cea care a fost incendiata cu cativa ani in urma?
Ma bucur ca ati fost asa o trupa mare si ca ati petrecut frumos cu voie buna si lautari.
Mărturisesc că nu ştiam cuvântul "terină". Din DEX am aflat că este "un pateu copt într-un vas special cu capac (chiar terină, sau vas de fontă), servit rece, feliat". La asta se referă?
@georgiana este intr-adevar este cea arsa... nu stiu cum arata spatiul de cazare dar de mancat stiu ca se mananca f. bine dar cam scump... cel putin specialitatile de vanat... cam costa. Am fost acum 2 ani cu prietenii nostri din Spania si o masa in 4 ne-a dus undeva la 5oo Ron (ciorbe de burta inainte, la felul doi eu am mancat rasol de vita cu sos hrean restul si-au luat vanat cu cate 50 de gr. de tuica sau palinca, 1sticla de vin, 2 beri, apa minerala si papanasi) dar cu toate astea ne-am simtit f. bine... 50 de grame de tuica este undeva la 15-20 Ron (la mancare mai merge dar bautura te seaca).
Ce bine arata acele mancaruri... si hotelul, bineinteles.
Cu P09 in fata, as face revelionul in fiecare zi. Se pare ca v-ati distrat pe cinste. Asta si era ideea. Felicitarile mele.
cunosc foarte bine acesta cabana este pe soseaua ce merge la Trei Brazi intr-un cadru natural deosebit iar pe vremuri era mai modesta si se manca ieftin, apoi s-a extins, s-a investit si a devenit intr-adevar scumpa... am mers totusi cu placere aici de cateva ori doar sa mananc iar acum cativa ani am facut si un revelion foarte reusit! din cate stiu bucatarul este renumit, are multe premii iar intr-o perioada aparea des pe la TV si parca el este si unul dintre proprietarii cabanei!
@creivean, sa sti ca a fost un revel pe cinste, mai ales ca am fost o gasca super...
Multumesc ptr voturi...
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jan.2018 Un sejur minunat — scris în 04.01.18 de simonsays94 din SF GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Frumos, recomand — scris în 01.08.16 de laurentiu_preda din BRăILA - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Recomand — scris în 07.04.14 de ligiab din TULCEA - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Foarte bine, recomand! — scris în 27.02.13 de mirceasr din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Foarte ok — scris în 26.01.13 de Lulita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 Excelent!!!!! — scris în 27.07.12 de FRD din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Un weekend minunat! — scris în 17.09.11 de costi67 din BUCURESTI - RECOMANDĂ