ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.10.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: jud. Ilfov
ÎNSCRIS: 11.06.14
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 1 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 7 MIN

Bed & Breakfast Popamuseum Târpești

TIPĂREȘTE

Un drum neașteptat prin ținuturile nemțene mi-a dat puțină bătaie de cap căci nu găseam o cazare în Piatra Neamț care să corespundă dorințelor mele. Până la urmă am rezervat ceva notat pe booking.com cu peste 9 dar era un apartament într-un bloc, ceva mai departe de centru, nu corespundea cu ceea ce doream eu dar o noapte nu era bai. Dar cum sunt clientă mai veche booking, cum deja inteligența artificială ne culege toate obiceiurile, secretele, după câteva zile de la rezervare, sistemul îmi trimite spre studiu o nouă ofertă, o cazare într-un muzeu. Exact așa. Surprinsă, caut informații, întâi în comentariile celor ce deja se cazaseră acolo, apoi pe AFA. Despre muzeu am găsit articolele scrise de corinka și Lucien dar despre cazare nimic. Cum totul părea interesant, nota pe booking.com era mare - 9.4 - am rezervat o camera apoi am anulat pe cea din Piatra Neamt.

Ajunși în Târgu Neamț (de fapt noi aveam treabă la Bălțătești), Sophia, gps-ul reînviat fix pentru drumurile din România, ne îndrumă spre casa lui Nică a Petrii și de acolo tot înainte pe un drum asfaltat, cam 10 - 12 km, zice ea, până la destinație. Acum e drept că nu aveam nevoie de Sophia căci la fiecare intersecție erau indicatoare către muzeul Popa, plus că, întrebând niște localnici, ne-am dat seama cât de cunoscut este. Din actualul cartier Humulești din Târgu Neamț, din fața casei lui Ion Creangă se merge pe drumul local 155, urmărind indicatoarele muzeului Popa, până se ajunge la gardul tradițional dar frumos din împletitură de nuiele.

Ajunși aproape am recunoscut casa după pozele de pe Booking și AFA. Am mers către locul indicat drept parcare, am intrat pe portița mică și o doamnă ne-a întâmpinat rapid dar auzind că suntem pentru cazare, ne-a spus să ne întoarcem cam 50-60 m la prima poartă prin care să intrăm cu mașina în curte. Până să revenim, porțile erau deja deschise, am parcat pe iarba din curte, chiar la intrarea în pensiune.

Gazda, dl. Niculaie Popa, ne întâmpină elegant și după o scurtă discuție, ne oferă o altă cameră decât cea rezervată, una mai mare și ca spațiu dar și ca preț pe site dar pentru care am plătit cât pentru cea rezervată, ba chiar un pic mai puțin deși noi am insistat să-i dăm măcar cât era pe rezervare.

După ce ne dezmeticim după o zi lungă și foarte obositoare pe drum, începem să deslușim ce este cu această cazare, plăcută și foarte interesantă.

Pensiunea Popamuseum Târpești este în casa mare a curții ce a aparținut artistului popular celebru Nicolae Popa. Este administrată de unul din fii acestuia, cel care-i poartă numele și prenumele și este deschisă din primăvară până la sfârșit de octombrie (datele sunt pe booking).

Din curte intrăm pe un mic hol și de aici în living. O căldură plăcută ne cuprinde de la soba cu aspect de șemineu. O cameră foarte elegantă și curată mobilată elegant, care are cea mai mare parte pentru socializare iar lateral, în dreapta, o masă unde maxim 8 persoane pot servi micul dejun. Tot de aici se intră în bucătăria utilată. Un covor pufos și curat, deși toată lumea intră cu încălțările de afară, tablouri frumoase pe pereți, mobilă veche.

De aici, printr-o ușă deschisă vedem un dormitor frumos aranjat, dl. Popa ne spune că este camera în care stă dânsul în perioada când este deschisă pensiunea. Tot din living pornește și scara spre etaj, o scară de lemn micuță.

La etaj sunt camerele pentru oaspeți, fiecare mobilată altfel cu mobilier în stil baroc francez și neo bizantin, baroc austriac și Ludovic XV. Noi am primit cea mai mare cameră, cea mobilată în stil baroc francez Ludovic XV.

Camera este mare, 36 mp, prima impresie este deosebită. Peste podelele bine lustruite este așternut un covor persan bun și curat. Patul, prima mobilă pe care o cercetez, mare, saltea bună, pilotă, lenjerie curată, puțin cam înalt dar nu deranjant. Și am uitat să menționez, toată mobila cu aspect de vechi, de epocă. Două noptiere cu veioze funcționale și prize libere de o parte și alta a patului. Masa de toaletă, mare și cu oglindă bună, poate fi folosită și drept birou, având și un scaun solid. Șifonierul în trei uși, cea din mijloc cu oglindă mare, suficiente umerașe iar în interior săculeți cu plante parfumate. Două fotolii bune de o parte și alta a unei comode, plus o măsuță întregesc mobilierul camerei. Televizorul cu ecran plat foarte bun. Caloriferul de fontă este acoperit cu un blat de sticlă pe care stau cuminți câteva porțelanuri vechi, plânse de soțul meu care se gândește cum ar decurge vizita unui așa numit pe aici "turist suprem".

Pe pereți sunt câteva tablouri frumoase, portretul de femeie atrage privirea, gândind că este cineva din familie; ei bine, este mama gazdei noastre actuale și soția artistului care a creat muzeul, o femeie teribil de frumoasă.

Undeva pe peretele de răsărit se află o icoană veche, foarte frumoasă.

Din cameră se iese pe terasa închisă ce dă spre apus, toată numai geamuri, cu multe mușcate pe exterior. Aici, pe lada de zestre am pus laptopul, wi-fi bun iar pe masa de răchită am mâncat. Pe lângă cele două fotolii este și o micuță canapea, tot de răchită și cu multe perne.

Baia este foarte mică dar este curată și are tot ce trebuie. Cabina de duș este încăpătoare, prosoape curate, toate cosumabilele necesare, are geam la exterior, apa caldă a fost tot timpul. Așa cum spuneam este foarte mică, chiuveta este liliputană iar oglinda este rabatabilă pe suport extensibil. Dar pentru 1-2 nopți la ce oferă locația, acest fapt nu contează aproape deloc.

Așa cum se înțelege din numele pensiunii, micul dejun este inclus în preț. Este servit în living, când noi am coborât masa era aranjată pentru patru persoane, vesela este elegatnă și curată. Am primit brânzeturi, salam două feluri, bun, unt și gem, lapte, iaurt cu fructe, cafea bună, ceai la alegere, un suc de portocale foarte bun, pe servantă era o fructieră plină cu struguri, banane, mere și altele. Poate am uitat să menționez ceva, esențial este că micul dejun este suficient, este de calitate și sincer, mi-a plăcut servirea.

După o scurtă dar plăcută conversație cu dl. Popa, a trebuit să plecăm, aveam un drum lung iarăși de făcut și oricum, un autocar cu turiști deja se oprise la poarta muzeului pe care noi am avut inspirația să-l vizităm seara.

Recomand cu foarte mare plăcere această locație, este un popas deosebit pentru iubitorii de turism cultural. Nu pot să nu înțeleg cerința gazdelor, aceea de a nu caza copii de o anumită vârstă - dl. Popa ne povestea că unii turiști nu țin cont de acest fapt și că a avut caz în care copilul era liber să facă orice, spre groaza dânsului căci oricând mingea putea lovi un porțelan sau tablou.

Până de curând se putea comanda cina, pentru ultima lună de cazare, octombrie, nu se mai poate acest fapt. Eu am sunat, așa cum este trecut pe booking, nu cu șase ci cu 24 de ore înainte. Dl. Popa mi-a răspuns amabil deși un grup de francezi tocmai vizita muzeul si mi-a explicat situația, am înțeles și ne-am rezolvat problema luând la pachet ceva de pe drum, de câte ceva a beneficiat și paznicul simpatic, Haiduc.

Plata se face doar cash, dl. Popa vorbește franceza și olandeza (regret că nu am întrebat dacă și engleza), pentru cei ce stau mai mult se pot aranja diverse activități, se discută cu administratorul. Pentru cei cazați în pensiune, vizitarea muzeului este gratis.

Sper să pot reveni aici și anul viitor, atât timp cât muzeul și pensiunea aparțin fraților Popa (voi scrie un articol separat despre muzeu și vizitarea lui), dl. Popa este un intelectual plăcut și elegant în conversații, foarte amabil, o gazdă desăvârșită, felicitări domnule Popa.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de elviramvio in 04.10.16 01:26:38
Validat / Publicat: 04.10.16 12:28:08
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1905 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Partea de casa rezervata pensiunii.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 66100 PMA (din 50 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    23 ecouri scrise, până acum

    webmaster26
    [04.10.16 08:30:06]
    »

    @elviramvio: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    ===

    Mutat în rubrica "Bed & Breakfast Popamuseum [Târpești], TÂRGU NEAMȚ" (nou-creată pe sait)

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 08:41:32]
    »

    @webmaster26:

    Acolo este.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    mishu
    [04.10.16 12:56:14]
    »

    @elviramvio: Un loc minunat in care mi-ar placea sa ma relaxez. Felicitari, votat cu mare placere.

    alinaro
    [04.10.16 13:01:00]
    »

    @elviramvio: Sunt superbe cazările de genul ăsta!

    Dan&Ema
    [04.10.16 13:31:20]
    »

    @elviramvio:

    Hai ca a fost tare cazarea asta la muzeu! Felicitari pentru articol. Un loc de retinut.

    In zona asta si eu am avut ceva probleme de a gasi cazare in mai multe situatii. Intr-un timp, oferta era modesta. Stiu ca am dormit o data la Agapia la o sateanca in varsta, care nu avea pensiune, dar ne-a primit pentru o sticla de ulei si un kg de zahar, ceva de genul. Nu oferea conditii, ba chiar imi amintesc ca wc-ul era in fundu curtii.

    Mai nou, au aparut ceva bariante, dar oferta mi se pare inca prea redusa fata de alte zone care oferta dpdv turistic mai putin.

    Cazarea despre care ne-ai scris chiar a fost aparte si o voi retine. Cu atat mai mult cu cat i-ai acordat nota 10.

    Nota 10 si tie!

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 13:42:26]
    »

    @mishu:

    In 2017, din mai pana in octombrie!

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 13:46:40]
    »

    @alinaro:

    Deosebite, cu gazde cum rar intalnesti.

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 13:53:20]
    »

    @Dan&Ema:

    Adevar graiesti cu problema cazarii, foarte greu gasesti, sunt scumpe tare pentru ce ofera. Nu inteleg de ce asa, intr-o zona cu un potential turistic urias.

    Sunt sigura ca tu vei petrece o noapte acolo - si nu numai tu dintre AFA-isti. Din pacate se inchide curand, dl. Popa pleaca iarna din tara, deci pana la primavara doar muzeul se poate vizita dar ghid este fiica artistului popular. Drept, eu va recomand vara cand administratorul muzeului va va incanta, este un bun si placut povestitor plus ca privelistea este mult mai placuta.

    Voi scrie curand un articol despre muzeu, intemeietorul lui si satul Tarpesti.

    Mihai18
    [04.10.16 14:37:48]
    »

    De ceva vreme mă străduiesc să nu mai scriu ecouri pentru că și așa sunt multe, dar acesta este o excepție.

    Bun reviewul, frumoase fotografiile și inspirată alegere a locației.

    Iată motivul pentru care îmi calc pe inimă și scriu ecoul. Am văzut fotografiile, camera este mare și foarte frumos mobilată. Automat am comparat-o cu camera standard double room de la Hotelul Mediterranean Palace Salonic (5 stele). Confortul cât și ce oferă cazarea nu este mai prejos de camera hotelului la care m-am referit.

    Dacă aveți timp, priviți fotografiile mele de la reviewul despre acest hotel, faceți singuri comparția și îmi veți da dreptate. Marele avantaj este tariful/1 noapte. La acel hotel a fost 105 euro/1 noapte, la această locație, cca. 40 euro. Contează. Deosebirea este amplasamentul dar cine iubește natura și liniștea, alege această locație.

    Cu mult bine și aștept reviewul care l-ați promis.

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 15:08:01]
    »

    @Mihai18:

    Multumesc mult pentru ecou. De fapt chiar ma intrebam unde sunt comentariile lui Mihai18, cel cu o inima aparte, mi-au lipsit.

    Imi este greu de comparat, baia la pensiune este foarte, foarte mica si sunt convinsa ca unii dintre cei ce vor "stationa" acolo dupa citirea articolului meu, vor avea de comentat sau de notat prost. Dar pensiunea aceasta ofera ceva ce hotelul din Salonic (retinut, vreau un popas de 2 nopti acolo) nu poate oferi: o lectie de vointa si cultura, de dragoste si daruire, de familie adevarata. Pentru mine si sotul meu a fost cu adevarat o mare placere sederea aici.

    Camera in care am stat, pe booking este undeva peste 180 lei, noi rezervasem una la 165 lei. Am pus 200 lei in carnetul in care ne-am trecut datele personale si am primit rest 40 lei, dl. Popa nici nu a vrut sa auda ca trebuia sa ne dea mai putin si nu stia ca voi scrie aici.

    Multumesc Mihai18, astept ecourile la articolele mele viitoare.

    Revin, precum puscariasii: in articolul despre hotelul din Salonic, spuneti ca ati vorbit franceza. Dl.Popa este vorbitor de franceza si ce m-a incantat, are o muzicalitate aparte, data de natura (cand l-am sunat, cu o zi inainte, sa lamuresc problema cinei, dansul avea un grup de francezi in muzeu si asa am auzit ultimele cuvinte spuse in aceasta limba).

    Dan&Ema
    [04.10.16 15:24:36]
    »

    @elviramvio:

    Asteptam articolul!

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 15:30:54]
    »

    @Dan&Ema:

    Deocamdata bat nucul, daca stau inca mult la laptop, imi iau eu una pe cocoasa pentru chiul!

    Ma stradui la noapte sau maine.

    Dan&Ema
    [04.10.16 15:56:02]
    »

    @elviramvio:

    In copilarie, si noi bateam nucul vecinului care se intindea 1/3 peste terasa si acoperisul nostru. A si spart acoperisul la o furtuna. Parol ca aveam acordul vecinului la scuturat nucul si ca aveam degetele ingalbenite de la coaja de nuca.

    mishu
    [04.10.16 15:58:43]
    »

    @elviramvio: Niste nuci proaspete, cu sare si paine proaspata si un pahar de vin, miam, miam, ce ziceti?

    Mihai18
    [04.10.16 17:03:55]
    »

    @elviramvio: Și eu vă mulțumesc pentru răspunsul la ecou și la el mai fac câteva precizări.

    - Pentru noi, lipsa căzii în baie trece neobservată. Și așa, nu o folosim. La hotel noi nu facem baie în cadă și nici nu umblăm desculți prin cameră. Poate ați citit ce i s-a întâmplat soției lui Beberăducioiu la un hotel în Italia. Nouă ne este deajuns o cabină, cât să nu ne lovim cu coatele.

    - La Mediterranean Palace este foarte plăcut, așa că mergeți. Oricând vă pot oferii detalii. Anticipat, vă informez că atunci când ghidul vocal al GPS-ului vă va spune că ați ajuns la destinație, nu-l găsiți ușor pentru că firma este sus, pe acoperiș și nici dacă coborâți din mașină nu o veți vedea iar intrarea nu este direct din str. Salaminos. Apoi, la MD sunt pretenții mai mari. Cuțitul și furculița se mânuiesc elegant, duc mâncarea la gură ca pe un deliciu și altele. Eu nu prea am asemenea „manere”

    Mașina este vinovată că m-am rătăcit acolo (voia și ea parcare bună după atâta drum într-o zi).

    Și încă ceva. Înarmați-vă cu limba germană sau engleză, altfel veți vorbi cu mâna. La o discuție controversată, mie mi-au făcut un favor și au adus interpret de limbă franceză (le-am spus că-i pâresc pe internet).

    Cu bine.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    crismis
    [04.10.16 19:53:59]
    »

    @elviramvio: Extraordinar loc!

    L-am ochit si eu prin primavara si asa de tare mi-a placut, ca nu m-am putut abtine si am rezervat pt un week-end la mijlocul lunii iulie. Din pacate, n-a fost sa fie, rezervarea mea s-a dovedit a fi hazardata in contextul evenimentelor familiale din acea perioada, mai ales ca se apropia si concediul din Maramures si trebuia sa punem ceva banuti la ciorap... asa ca am anulat-o. De multe ori m-am gandit "cum ar fi fost daca?!... " Iata ca am aflat.

    La vara nu-i mai ratez! Buna informatia cu cina, e bine sa stii ca te asteapta ceva bun "acasa" dupa o zi de colindat intensiv!

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 20:14:43]
    »

    @mishu:

    Cu placere, anul asta putinele dar am de an'țărț!

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 20:20:52]
    »

    @crismis:

    Ei, nu plange! Anul viitor te duci la sigur.

    Cu cina, asa a fost anul asta, la anul, intrebi din timp daca se rezolva ca daca nu, gasesti tu o varianta. Din pacate n-am avut in drum locuri bune de mancat, ciudat. Poate la tura a doua sa gasim ceva.

    Asa cum spunea si Dan mai sus, este o problema cu locurile bune de cazare in Neamt, eu am invartit booking de a ametit si el si eu dar am reusit.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    elviramvioAUTOR REVIEW
    [04.10.16 20:23:02]
    »

    @Dan&Ema:

    "Io" l-am batut p-al meu!!!

    Al vecinului se scutura singur; o parte vecinul, o parte luam noi, o parte veveritucile din zona.

    Aurici
    [05.10.16 11:31:42]
    »

    @elviramvio: La fel de mult ca locul, mie mi-a plăcut numele localității. Când mergeam cu copiii în concedii prin țară comentam toate localitățile cu nume mai ciudate. Ne întrebam de unde o veni numele ăla și inventam tot felul de povești. Cele mai sonore, mai haioase denumiri de localități le-am găsit în Moldova, binențeles. Dar și în Dâmbovița-Argeș. Și astăzi când întâlnim vreo localitate care ne-a făcut să râdem în copilăria copiilor, începem să le înșirăm și pe celelalte de care ne aducem aminte și râsul este garantat.

    Târpești mi-a adus aminte de Porcești, Pârțeștii din Deal și din Vale, de Puricei dar și de Fripți, Băsești sau Bizdidel (ăsta e un pârâu). Nu știu ce mi-a venit. Pur și simplu mi-a atras atenția Târpești, ce să fac. Abia aștept să le spun copiilor ca să vedem ce poveste inventează pentru Târpești.

    Deee, fiecare cu păsăricile lui! Dar locul este minunat. Și eu l-am reținut.

    krisstinna
    [05.10.16 13:41:18]
    »

    @elviramvio: Hmm, mă așteptam la ceva fabulos și nu m-am înșelat. Din glas ți-am simțit emoția, mi-ai transmis infinit de multe fără a-mi dezvălui locul. Ți-am simțit bucuria fără a-ți vedea chipul. Foarte interesantă cazare, pozele dar si tablourile fotografiate, mobila, icoana, toate sunt frumoase, parcă te așteptau pe tine să le aduci în fața noastră.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    elviramvioAUTOR REVIEW
    [05.10.16 14:58:57]
    »

    @Aurici:

    Ei, nu ma provoca cu denumirile astea, poate la o mini intalnire facem schimb, ma amuza mereu ce idei au avut oamenii.

    Vreme buna sa ai azi, in Arges e oribil!

    elviramvioAUTOR REVIEW
    [05.10.16 15:08:48]
    »

    @krisstinna:

    Abia acum dupa multe, multe ore am revenit la civilizatie moderna, adica AVEM LUMINA, in Arges, asa ca top pe AFA!

    Da, atunci cand am vorbit cu tine, tocmai plecam de acolo spre Stoenesti / Arges (maine sau poimaine fac drumul inapoi). Sincer, regretam ca plec si regretam mult, stii tu ce, si Violeta stie.

    Mie si sotului ne-a placut teribil, probabil ca voi mai incarca si alte poze peste cateva zile (am constatat ca tocmai poarta nu a iesit bine nici in pozele mele si nici in ale sotului, piticii malefici, cum zice Dana).

    Este genul de cazare care imi place, ma face putin sa visez, plus ca si dl. Popa s-a purtat excelent.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    alinaro, Aurici, crismis, Dan&Ema, elviramvio, Mihai18, mishu
    Alte impresii din această RUBRICĂBed & Breakfast Popamuseum [Târpești]:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.083057165145874 sec
    ecranul dvs: 1 x 1