BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
O binecuvantare in timp de pandemie, cazare buna, mancare buna, snorkeling minunat
Ce mai faceti, dragilor? Va e dor de o vacanta?
Mie da… Hai sa calatoresc atunci in timp intr-un loc unde mi-a placut: Egipt.
Pentru majoritatea oamenilor, anul 2020 a fost un an foarte greu, as spune chiar teribil, in special pentru cei care nu s-au mai confruntat anterior cu vremuri tulburi in care conditiile de viata s-au modificat intr-un mod neplacut, iar universul cu care erai obisnuit si care iti crea cat de cat un echilibru si o siguranta s-a schimbat, aducand o stare de agitatie, disconfort, panica si chiar agresivitate…. Ce sa mai vorbim, pandemia a scos la suprafata toate emotiile negative si ne-a aratat de fapt unde ne situam ca civilizatie…
Si eu am resimtit mai mult sau mai putin, toate aceste emotii...
Fericiti cei care au un serviciu placut si pe care il practica ca pe un hobby!
Pentru ceilalti, evadarea de tip excursie, este mai mult decat necesara pentru a supravietui si a-si gasi echilibrul …
Dupa o vara in care zborurile charter fusesera anulate, cu mare bucurie am aflat ca se vor reintroduce cursele charter spre Egipt la sfarsitul lunii august, in prima faza fara test pcr, intrucat dupa ce ne-am intors noi, pcr-ul s-a introdus obligatoriu...
De ce Beach Albatros?
1. Mai fusesem anterior la alte hoteluri din lantul Albatros si fusesem multumita.
2. Din documentare hotelul are recif de corali.
Pretul era unul bun pentru psihicul meu, care e in extaz la tot ce nu depaseste 1200 de euro.
Am plecat in ziua de 23 august din Suceava la ora 15.35 si am ajuns la hotel, in statiunea Hurghada in jurul orei 19.00.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Hotelul s-a deschis in anul 1992 si se afla la o distanta de 7 km de aeroport si de 13 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.
Hotelul este compus dintr-o cladire principala, cu 3 etaje, un corp de cladire cu 2 etaje si 7 bungalow-uri cu un etaj, si dispune în total de 676 camere standard, a caror pret variaza in functie de pozitia lor, vedere la gradina, piscine sau mare.
Noi am ales cu vedere la gradina, pentru ca ma interesasem si erau majoritatea renovate fata de cele din cladirea principala, cu vedere la mare.
Cand am ajuns la receptie, ni s-a propus o camera cu vedere la mare, pe care, dupa ce am vizionat-o, vazand ca nu este renovata, am refuzat-o, asa ca am primit ce am platit, o camera standard la et. 1, in zona de bungalow-uri si am fost foarte mutumita.
Camera nu era foarte mare, 24 mp, cu un pat dublu marisor, o mica canapea la fereastra si un dressing in stanga patului.
Mi-a placut ca era renovata si inca mai pastra aerul acela de nou.
Baia destul de mica, dar avea dus cu sticla, ceea ce imi convenea.
Mini-barul era gol, dar primeam in fiecare zi 3 sticle cu apa de 1,5 litri.
Seiful in camera era gratuit.
Camera beneficia de aer conditionat individual, pe care l-am folosit, uneori si noaptea, pentru ca desi aveam balcon, noaptea a fost foarte cald in august, iar uneori se auzea o muzica foarte puternica de la hotelul vecin, Eagles Resort, asa ca nu puteam sa stam cu usa intredeschisa.
despre SERVICII
Serviciile au fost multumitoare, cu exceptia regulilor privind covidul, unde era haos.
Curatenie ireprosabila in camera, dar si pe toata suprafata resortului.
Wi-Fi gratuit in zona receptiei si a restaurantelor.
RESTAURANTE SI MANCARE
Ei, cu mancarea a fost o problema… nu ca nu ai fi avut ce manca, dar organizarea a fost la pamant, nu erau pregatiti pentru pandemie, lumea se servea excact ca inainte, nu purta nimeni masca, manusi, nu erau nici dezinfectante la mese…
Hotelul dispune de 6 restaurante, gratuite, fara rezervare, cu bufet: Si Omar, Mediterranean, L' Asiatique - chinezesc/indian, Salsa - mexican, Zum Kaiser – german si La cucina Italian.
Cel din urma ne-a placut foarte mult pentru ca avea mese amplasate pe piscine, unde puteai servi cina.
Din cauza pandemiei, erau deschise doar Si Omar, Mediterranean, L' Asiatique - chinezesc/indian si La cucina Italian, celelalte nefiind functionale.
Avantajul restaurantelor este ca sunt chiar in fata plajei, atat la parter cat si la etaj, au terase afara, astfel incat nu trebuie sa mergi mult la pranz pentru a manca, exceptie facand doar cel italian, care era in zona piscinelor din spatele hotelului.
Mancarea nu a fost foarte diversificata, dar era suficienta.
Erau supe crema, mancaruri de legume, diferite feluri de carne, peste, salate, humus, falafel, branzeturi, paste asiatice, prajituri, torturi fructe etc.
Noi serveam cina la restaurantul Italian, unde mancarea mi s-a parut mai gustoasa, mi-a placut in mod special pizza in forma de inimioara, pe care o faceau cu ingredientele alese de tine si mai erau niste mancaruri noi pentru mine, dar foarte bune.
Nu mi-a placut faptul ca fiind mai putine restaurante deschise, era foarte aglomerat, in special cu ucraineni si cu arabi…
Arabii nu aveau nici o treaba cu covidul, mancau asa cum e traditia lor, cu miinile, iar unii copii mancau stand jos pe gresie…
BAUTURI
Resortul serveste bauturi alcoolice si non alcoolice, locale, gratuit si extra cost cele de import.
Pentru mine, apa a fost esentiala.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
In timpul zilei se organizau programe de aqua-aerobic,
water polo, volei pe plaja, boccia atat pe plaja cat si in zona piscinelor.
Seara era program pentru copii, pe o scena din zona restaurantelor de la plaja, dupa care era muzica life, in aceeasi locatie dar si in fata piscinei din dreptul restaurantului Italian.
Beach Albatros se afla chiar langa hotelul Albatros Palace, care se poate vizita liber, dar in conditii stupide, si nu pot fi folosite plaja sau piscinele acestuia.
Mi s-a parut o nedreptate faptul ca cei de la Albatros Palace puteau alege si sta pe orice sezlong de la mare si piscine la Beach Albatros, chiar sa beneficieze si de bauturi de la baruri si pe plaja, dar nu era si vice versa…
Chiar intr-o seara m-am enervat ca am vrut sa ma plimb pe aleile de la Albatros si un paznic nu ne-a dat voie zicand ca trebuie sa mergem intai la receptie, de acolo sa primim bratari de vizitare, ce mai, o prostie…
Asa ca din ziua urmatoare mi-am acoperit bratara, sa nu fie la vedere si m-am plimbat, am facut poze si am filmat la Albatros Palace, cat am dorit.
Ne-am plimbat mult si pe aleile frumos amenajate din zona piscinelor de la resortul nostru, cu palmieri inalti si flori exotice…
MARE, PISCINE SI SNORKELING:
Resortul dispune de 4 piscine exterioare, din care 3 cu încalzire, iarna si o piscina acoperita cu încalzire, in zona de spa.
O piscina exterioara, se afla in dreptul corpului principal, la plaja, iar celelalte, in spate, pe o suprafata mare, verde si frumos ingrijita.
Resortul are 2 plaje amenajate, spatioase, ambele cu nisip.
De fapt doua lagune, una potrivita penrtu copii, cu intrare lina in mare, care se adanceste dupa 2-3m si deja poti inota, dar unde nu sunt corali, iar cealalta comuna cu Albartos Palace, unde se poate face snorkeling (este marcat locul cu stegulete), dar cu pietre la intrare si iti trebuie incaltaminte speciala.
Trebuie de mentionat ca plajele de la Beach Albatros sunt comune si pentru oaspetii din hotelurile Albatros Aqua Blu Resort si Albatros Aqua Park, care se afla pe linia a doua la mare.
Atat la plaja cat si la piscine, umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele de plaja erau gratuite.
Umbrelele pline, nu patrundea soarele prin ele, la plaja din lemn, iar la piscine din panza.
Sezlongurile si saltelele erau mari, sezlongurile de la plaja din lemn, cele de la piscine din metal.
Noi stateam la plaja pina la pranz si dupa ce serveam masa, plecam la piscinele din spate.
Imi aduc aminte, intr-o dupa amiaza, ca la piscina unde stateam noi, a venit un trib intreg de arabi, cam necivilizati, dupa criteriul nostru european, pentru ca au intrat toti in piscina si au inceput sa se agate de podul care traversa piscina si sa urle ca niste maimute…
DESPRE SNORKELING
Dupa Fort Arabesque si Old Palace, resortul Beach Albatros m-a incantat cel mai mult in privinta recifului de corali si al pestilor, dintre toate hotelurile din Hurghada la care am fost… in Sharm el Sheikh pe primul loc se mentine Coral Sea Sensatori.
Astfel, reciful se intindea de la Beach Albatros si pana la pontonul de la Albatros Palace, avand o diversitate de corali si pesti, usor accesibil, adancimea apei fiind de pana in 2 m.
Mai erau insulite de corali, dupa geamandure, dar pana colo trebuia sa inoti, apa adancindu-se destul de mult.
Cand nu faceam snorkeling, citeam sau admiram marea.
A fost o vacanta mai ciudata, in noul context al pandemiei, dar a fost o evadare si faptul ca am facut snorkeling si am vazut atatia corali si pesti minunati, ne-a umplut sufletele de frumusete!
Pace, gandire si trairi pozitive tuturor!
Trimis de elenaadina in 16.02.22 11:48:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT.
30 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elenaadina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 27.12227568 N, 33.82972129 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
30 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
@webmasterX: Da, e ok.
@elenaadina: foarte frumoasă vacanța. Și peștișorii colorați arată foarte bine. Bine măcar că ați revenit sănătoasă, chiar dacă nu se prea respectau măsurile anticovid.
Mulțumesc pentru vizita și cuvintele frumoase! ????
O alegere frumoasă, mi-a plăcut ce ai ales, vorba ta, ce-i peste 1200 euro nu e bun pentru psihic! Echilibru destul de bun preț-calitate.
Mi-ai adus aminte de vacanță, noi am fost acum aproape un an și parcă aș dori din nou... Frumoase pozele din adâncul mării, un hobby relaxant și binevenit, iar locația aleasă ți-a permis acest lucru.
Probabil că între timp și-au mai pus la punct și partea cu măsurile de prevenție, așa că acum poate fi abordat mai cu încredere hotelul din acest punct de vedere.
@maryka: Mulțumesc pentru vizita și ecou!
Ti-e dor de Egipt?
Am văzut niște preturi astronomice pentru anumite perioade, nu-mi vine sa cred!!
@elenaadina:
Da, mi-e dor, dar încă n-am studiat nimic, momentan nu pot pleca nicicum de la serviciu așa că „visez pe uscat” cum se spune! Dar... o dată și-odată va fi!
@elenaadina: Faină cazare ați avut, frumos arată totul, palmieri, verdeață... Pozele cu peștișorii colorați sunt minunate, m-au deconectat!
Super, chiar arată bine și prețul a fost bun. Și mie mi se pare ca au crescut destul de mult preturile pentru Egipt. Avem în plan anul ăsta o excursie cu familia tot în Egipt, sper sa găsim un deal bun.
Numai bine!
@elenaadina: Foarte frumoasă camera, prețul e bun, important e că te-ai simțit bine și că te-ai relaxat in vremuri întunecate.
Seara era distracție? Sau ceva, agitație, animatori, muzică?
Vacanțe minunate îți doresc!
@krisstinna: Nu prea, karaoke, muzică live, acum poate sau mai schimbat lucrurile...
Mulțumesc pentru vizita!
Vacante minunate și ție! ????
Si la Hawaii unde am fost noi ultima data erau 4 hoteluri din lant unul langa altul, oaspetii celui care era mai superior aveau acces peste tot, dupa aceia cei de la urmatorul si tot asa.
@gianimary: Mulțumesc pentru vizita și vot! ????
Voi citi cât de curând impresiile de cazare de la Hawaii, mai ales ca încă nu ne-am decis unde să mergem în Egipt anul acesta!
Toate cele bune!
@elenaadina:
”Fericiti cei care au un serviciu placut si pe care il practica ca pe un hobby!
Pentru ceilalti, evadarea de tip excursie, este mai mult decat necesara pentru a supravietui si a-si gasi echilibrul …
Cred că acei "fericiţi" sunt destul de puţini şi eu îi invidiez, clar. Restul, merg la serviciu de nevoie şi, într-adevăr, atunci evadarea în vacanţe cât mai multe şi mai reuşite este cu atât mai necesară.
”Dupa o vara in care zborurile charter fusesera anulate, cu mare bucurie am aflat ca se vor reintroduce cursele charter spre Egipt la sfarsitul lunii august, in prima faza fara test pcr, intrucat dupa ce ne-am intors noi, pcr-ul s-a introdus obligatoriu...
Ce vară, că încă din primăvară, mai exact de la jumătatea lunii martie când a fost introdusă starea de urgenţă şi în România, ţările şi-au închis graniţele, zborurile neesenţiale au fost anulate, vacanţele aşijderea . Eu am pierdut atunci, printre altele , o vacanţă în Sharm el Sheikh, rezervată încă din noiembrie 2019 de la Târg, când nu aş fi putut măcar bănui nebunia care va începe, plecarea fiind planificată în prima jumătate a lunii mai.
”Pretul era unul bun pentru psihicul meu, care e in extaz la tot ce nu depaseste 1200 de euro.
Asta mi-a plăcut maxim
Din păcate, Egiptul nu mai este atât de ieftin ca în urmă cu câţiva ani. Preţurile sunt în continuă creştere. Deja nu te mai poţi apropia de sejururi sub 1500 euro, evident şi dacă nu te mulţumeşti cu orice.
Să mai zic ce preţuri am găsit pentru Paşti, când agenţiile de la noi au umflat preţul de nu se poate, cererea fiind foarte mare şi locurile în avioane epuizându-se rapid? Egiptenii nu aveau niciun interes să scumpească hotelurile de Paştele nostru ortodox cu care nu au ei nicio treabă.
”Serviciile au fost multumitoare, cu exceptia regulilor privind covidul, unde era haos.....
Ei, cu mancarea a fost o problema… nu ca nu ai fi avut ce manca, dar organizarea a fost la pamant, nu erau pregatiti pentru pandemie, lumea se servea excact ca inainte, nu purta nimeni masca, manusi, nu erau nici dezinfectante la mese…
Pentru anul 2020 mă surprind cele scrise. Eram convinsă că vor fi mai responsabili. Multe hoteluri nu au putut deschide deoarece nu îndeplineau condiţiile impuse în pandemie. În 2021, era de aşteptat să apară o oarecare relaxare, mulţi se vaccinaseră deja, trecuseră prin boală sau pur şi simplu se săturaseră de atâtea restricţii.
Nu mi-ar fi plăcut deloc acea debandadă.
@nicole33: Cei care sunt ortodosi copti sarbatoresc deodata cu noi Pastele si in Egipt reprezinta cam 5-6% din populatie. noi am fost de Pasti si ne-au dat oua rosii si ne-au tratat ca atare, in vinerea mare ne-au gatit multe feluri de post.
@nicole33: Mulțumesc pentru vizita și ecou! ????
„Din păcate, Egiptul nu mai este atât de ieftin ca în urmă cu câţiva ani. Preţurile sunt în continuă creştere. Deja nu te mai poţi apropia de sejururi sub 1500 euro, evident şi dacă nu te mulţumeşti cu orice. "
Un anumit tour operator a publicat pentru ultima săptămână din aprilie preturi de peste 3000 de euro la hoteluri din Hurghada care în 2021 erau 1100. Nu știu dacă sa rid sau să plâng, mai bine rid... ????????
Am găsit mai ieftin în Grecia...
@elenaadina:
”Arabii nu aveau nici o treaba cu covidul, mancau asa cum e traditia lor, cu miinile, iar unii copii mancau stand jos pe gresie…
Aşa se comportă oriunde şi oricând. Probabil că fiind atât de mulţi, fiecare familie avea minim trei copii, nici nu se cunoaşte dacă vreunul "cade la datorie", răpus de orice boală .
Am întâlnit genul acesta de turiști, deranjant de gălăgioși, care nu respectau niciun fel de regulă, ce covid, dar nici cele mai elementare reguli de bun simț, de mai multe ori.
În cazul vacanței petrecute în Sharm în 2021, încă în pandemie, m-a enervat maxim faptul că nouă ne-a fost permis accesul în Egipt doar cu test PCR negativ, chiar dacă eram vaccinați cu schemă completă la data respectivă (mai 2021), în timp ce egiptenii aveau acces liber în resorturi fără niciun test. Noroc că la Rixos servirea se făcea de către personal (echipat corespunzător) şi nu era lăsat fiecare să-şi bage mâinile prin tăvile cu mâncare.
”Dupa Fort Arabesque si Old Palace, resortul Beach Albatros m-a incantat cel mai mult in privinta recifului de corali si al pestilor, dintre toate hotelurile din Hurghada la care am fost… in Sharm el Sheikh pe primul loc se mentine Coral Sea Sensatori.
Precizările tale legate de snorkeling au anticipat întrebarea care urma din partea mea. Având în vedere termenii de comparaţie avuţi, din punctul de vedere al snorkelingului, hotelul devine de interes
Mi-au plăcut pozele subacvatice. Prezenţa coralilor la mică adâncime este importantă şi pentru cei care nu ştiu să înoate sau se tem de adâncimi.
Felicitări pentru vacanţă şi pentru articol!
@gianimary:
”Cei care sunt ortodosi copti sarbatoresc deodata cu noi Pastele si in Egipt reprezinta cam 5-6% din populatie.
Ştiam că Egiptul are şi o minoritate creştină, însă procentele mi se par puţin semnificative. În plus, egiptenii întâlniţi de mine prin resorturi erau mai degrabă musulmani, plătiseră nişte preţuri modice pentru sejururi, dar aveau brăţări de altă culoare, un all inclusive care nu includea nicio băutură alcoolică.
”noi am fost de Pasti si ne-au dat oua rosii si ne-au tratat ca atare, in vinerea mare ne-au gatit multe feluri de post.
Nu am fost de Paşti în Egipt, mi-am dorit să ajung anul acesta, însă nu am fost dispusă să plătesc 5-600 euro în plus pentru acelaşi hotel doar pentru că mergeam în această perioadă, aşa că voi pleca de Paştele ortodox într-o ţară catolică .
Nu sunt convinsă că eforturile gazdelor, de apreciat, desigur, s-au datorat celor 5-6% din populaţie. Mult mai probabil îmi pare ca prezenţa turiştilor ruşi să fi determinat pregătirile speciale pentru sărbătoarea pascală.
În 2016 am petrecut o vacanţă de două săptămâni în Iordania, care acoperea şi perioada Paştelui. Am plecat fără mari speranţe ştiind că merg într-o ţară musulmană, consolându-mă doar cu gândul că miel sigur voi mânca pe săturate. Spre marea mea surpriză, am avut parte de o cină festivă de Paşti, cu ouă roşii, iepuraşi şi alte decoraţiuni specifice sărbătorii, ce-i drept cu o zi înainte, în Sâmbăta Mare. Noi am preferat să ciocnim ouăle roşii abia la miezul nopţii, conform tradiţiei. Norocul nostru l-a constituit prezenţa masivă a ruşilor în resort, pentru că altfel nu am naivitatea să cred că s-ar fi deranjat ei atât pentru cei doar cinci români rătăciţi pe acolo.
Mâncarea fără carne nu este ceva special pentru ei, nu cred că o consideră neapărat de post. Şi în Egipt, dar şi în Turcia, restaurantele hotelurilor de cinci stele oferă în mod uzual colţuri tradiţionale cu tot soiul de legume gătite în fel şi chip, majoritatea de post. Soţul meu este mare amator să guste din toate acestea, deosebite de ce gătim noi acasă unde porcul este la putere, eu nefiind deloc prietenă cu legumele.
@elenaadina:
”Un anumit tour operator a publicat pentru ultima săptămână din aprilie preturi de peste 3000 de euro la hoteluri din Hurghada care în 2021 erau 1100. Nu știu dacă sa rid sau să plâng, mai bine rid...
Ştiu ce spui, am studiat şi eu problema în decembrie şi aproape toată luna ianuarie, căutând ceva bun, dar şi la un preţ de bun simţ. Eu nu am râs, ci m-am enervat văzând cum hotelurile dorite de mine costau şi cu 5-600 euro mai puţin în mai, două săptămâni mai târziu în acelaşi an, dar când eu nu aveam concediu . Mi se părea "taxă pe prostie", chiar dacă, recunosc, nu am fost decât la un pas să rezerv şi eu, speriată că nu mai găsesc locuri la avion.
Apoi am căutat ceva pentru sfârşit de mai şi început de iunie, inainte de vacanţa copiilor. Preţurile mi s-au părut tot măricele, ce-i drept şi la hoteluri cu pretenţii. Ce voiam eu sărea de 3850 euro pentru două săptămâni deoarece mă puneau să plătesc şi avionul de două ori, pentru că aşa e-n tenis . La banii ăştia plec două săptămâni în Mexic la cinci stele ultra all, unde văd şi altceva şi mai fac şi snorkeling .
”Am găsit mai ieftin în Grecia...
Nu cred. Grecia este scumpă tare.
Poţi petrece frumos şi tradiţional de sărbători, dar baie în mare este cam greu să faci în aprilie. Părerea mea
@nicole33: Da dar au fost aproape in exclusivitate era fara produse de origine animala in vinerea mare, daca imi amintesc bine, doar ceva fructe de mare si ceva pui, pe care desigur le-au mancat putina lume.
@gianimary:
Păi în acest caz cred că ar fi util să precizezi clar public numele hotelului respectiv. Astfel, unii ca mine l-ar evita fără să clipească nedorind să li se impună ce să mănânce sau să li se limiteze drastic opţiunile.
Despre ce hotel este vorba?
În Bulgaria, de exemplu, unde am petrecut Paştele de peste zece ori la hoteluri bune şi foarte bune de patru şi cinci stele, nimeni niciodată nu a îndrăznit să ne forţeze să ţinem post dacă nu doream să o facem, oferind însă şi câteva variante pentru cei mai credincioşi.
@nicole33: Am cumpărat un sejur în Creta in iunie la 5 * zic eu la un preț foarte bun.
@elenaadina:
”Am cumpărat un sejur în Creta in iunie la 5 * zic eu la un preț foarte bun.
Bănuiam eu că despre Creta este vorba, am văzut şi eu ceva oferte, însă nimic convingător.
Acum dă şi tu mai multe detalii, când pleci, dar mai ales ce hotel ai ales, la ce preţ. Ştii şi tu cum este cu preţurile, că acelaşi preţ poate părea mic pentru unii, ok pentru alţii sau chiar mare pentru cei mai zgârciţi sau cu mai puţini bani.
Te întreabă o altă babă curioasă
@nicole33: Îți răspund dar în privat, ca să nu fie off topic. ????
@nicole33: Pai nu ne-a obligat nimeni, dar probabil erau multe solicitari asa ca in vinerea mare au gatit mult de post. Am fost in 2005, oricum totul a fost super si acum hotelul a fost vandut de 2 ori. Atunci se numea Le Meridien Makadi Bay. La terase se faceau gratare peste tot, pui rotisat, fructe de mare la greu.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Apr.2021 Beach Albatros Resort, pentru oamenii activi si fara mofturi! — scris în 03.05.21 de edicrisromi* din FăLTICENI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Vacanta de vis dupa izolare si covid — scris în 22.04.21 de ux119317 din CORNU DE JOS (CORNU) [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Un concediu de vis! — scris în 12.09.11 de MirceaG din SIBIU - RECOMANDĂ