GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Povestea Aquamania a început în anul 2013 când, pe terenul aflat lângă hotelul Primasol Ralitsa Superior Aqua Club, ce adăpostea mulți arbori umbroși, un proiect îndrăzneț era pe punctul de construire. Și iată că, proiectul devenea ușor ușor realitate până în ziua de 1 iunie 2014, când era anunțată marea deschidere. Cu toate acestea, inaugurarea a avut loc două luni mai târziu, pe 1 august 2014, din cauza viiturilor ce au lovit stațiunea cu o furie de neoprit. Ziua de 1 august 2014 a venit, surpriza a fost mare dar nu în totalitate, fiind terminată abia prima parte de construire. Începutul a fost promițător și așa a rămas până în prezent, când i-am trecut pragul.
Unde se află Aquamania?
Parcul acvatic este situat la intrarea în stațiune, vis-a-vis de Primasol Ralitsa Superior Aqua Club și Casino Variete. Întins pe aproape 40000 metri pătrați sau echivalentul a 5 terenuri de fotbal, magia de apă se încolăcește în jurul unor tei și brazi ce conferă o atmosferă îmbietoare dar și răcoroasă. Fiind cazați la Primasol – aici puteți citi aventurile de acolo, în C227, vedeam în fiecare secundă, minut, oră din zi, Lazy River plus o mică parte din FreeFall și Tornado.
Cât ne costă toată aventura?
Toți turiștii cazați cu soția, copilul sau cu soacra la Primasol Ralitsa Superior Aqua Club, Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club, Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Superior Garden, Vita Park și Vilele Vita Park au intrare gratuită la Aquamania și pot folosi toate șezlongurile și umbrelele, de asemenea gratuit. Dacă doriți prosoape trebuie să achitați suma de 2 lv, iar pentru păstrarea obiectelor de valoare în seif, alte 5 lv.
Dacă nu sunteți cazat într-unul din hotelurile antemenționate, trebuie să scoateți din buzunar diferite sume de bani, în funcție de înălțime, ora de vizitare precum și perioada din vară. Programul total însumează 8 ore de activitate, de la ora 10 la 18. Parcul este deschis de la începutul lunii iunie până pe 14 septembrie, când este ultima zi de funcționare. Copii de până în 90 cm au intrare gratuită doar dacă sunt însoțiți de părinți.
Conform site-ului Albenei, avem următoarele tarife:
Pentru perioada 16.06 - 09.07 și 21.08 - 31.08.2016 (pe toată durata programului 10-18)
-Adulții peste 120 cm înălțime: 35 lv/ persoană / zi
-Copiii între 90 - 120 cm inaltime: 15 lv/ persoană / zi
-Copiii până în 90 cm - gratuit
-Grup de 5 persoane - 150 lv
Pachete de jumătate de zi (începând cu ora 14:00):
-Adulții peste 120 cm înălțime: 27 lv/ persoană / zi
-Copiii între 90 - 120 cm inaltime: 12 lv/ persoană / zi
-Copiii până în 90 cm - gratuit
Pentru perioada 10.07-20.08.2016 (pe toată durata programului 10-18)
-Adulții peste 120 cm înălțime: 35 lv/ persoană / zi
-Copiii între 90 - 120 cm inaltime: 16 lv/ persoană / zi
-Copiii până în 90 cm - gratuit
-Grup de 5 persoane - 150 lv
Pachete de jumătate de zi (începând cu ora 14:00):
-Adulții peste 120 cm înălțime: 27 lv/ persoană / zi
-Copiii între 90 - 120 cm inaltime: 13 lv/ persoană / zi
-Copiii până în 90 cm - gratuit
Tarifele promoționale de deschidere/închidere pentru perioada 01.06 - 15.06.2016 și 01.09 -15.09
(pe toată durata programului 10-18)
-Adulții peste 120 cm înălțime: 25 lv/ persoană / zi
-Copiii între 90 - 120 cm inaltime: 10 lv/ persoană / zi
-Copiii până în 90 cm - gratuit
Pachete de jumătate de zi (începând cu ora 14:00):
-Adulții peste 120 cm înălțime: 20 lv/ persoană / zi
-Copiii între 90 - 120 cm inaltime: 10 lv/ persoană / zi
-Copiii până în 90 cm - gratuit
Care a fost prima impresie?
Am ales să mergem la Aquamania în a doua zi a sejurului nostru, după ora 15. Cum pe plajă bătea vântul foarte tare, o bălăceală la noul Aquamania părea a fi soluția ideală de petrecere a timpului liber. Am ajuns la intrare, am folosit brățara pentru a intra în parc și de acolo, drum liber la distracție! Pe partea stângă se află o mulțime de poze făcute în interiorului parcului futurist care pot fi achiziționate la un preț exagerat de mare – 10 lv/25 lei/5€/poză iar pe partea dreaptă regăsim Aldo Summer Market, un mic magazin cu toate cele necesare. Am tras cu ochiul în jur iar retina era deja încântată de ce vedea. Un parc mare, nou, amenajat cu cel mai fin gust dar în același timp populat de un număr mediu de turiști ceea ce înseamna că puteam găsi un loc liber pe șezlonguri. Am mers către dreapta, unde putem găsi toaletele, garderoba dar și seifurile. Am ajuns în dreptul hotelul nostru, Primasol Ralitsa Superior Aqua Club și ne-am așezat pe trei șezlonguri, la umbra copacilor cu toate că pe cer se zăreau câțiva nori răzleți. După ce ne-am așezat, am plecat spre explorarea impozantului Aquamania. Cum ne-am așezat lângă un curs de apă, am plecat imediat să văd cum se numește. Am descoperit și celelalte atracții, pe unele le-am încercat, pe altele nu deoarece am zis că e mai bine să le testăm pe parcurs, nu toate odată. Păcatul a fost și mai mare când am decis să mergem pe o astfel de premisă așa că, după 2 zile, când am revenit în parc, toate șezlongurile erau ocupate așa că m-am mulțumit cu o nouă serie de poze și atât. Așadar, toate distracțiile din parcul acvatic sunt următoarele:
Lazy River – după nume, râul leneș, se încolăcește în jurul copacilor foarte bine strejuiți și este cea mai intensă atracție, putând fi testată de oricine. Se întinde pe o distanță de 300 m, în cerc. Cursul apei este continuu și ascunde pe traseu o mulțime de surprize fapt pentru care nu l-aș considera atât de ’’lazy’’. Nebunia poate fi începută de lângă Ralitsa, cu pornire din dreptul unui pod deasupra râului. Colacul potrivit pentru o astfel de aventură este cel verde, dublu, pentru două persoane. O persoană trebuie așezată cu capul și picioarele pe semnele indicate pe colac, iar cealaltă în sens invers. Chiar de lângă podul de după Crazy River, patru jeturi de apă tâșnesc din lateral astfel că face imposibilă evitarea lor (trebuie sacrificată o persoană care ulterior va fi udă în cap), apoi urmează un alt pod ce traversează mica porțiune din apă și necesită o atenție sporită deoarece există posibilitatea de a intra cu capul în plin în piatră, iar după 20 m urmează un vulcan de unde țâșnesc alte jeturi de apă ce te fac și mai ud decât erai, putând fi evitat doar deplasându-ne pe marginea piscinei care, în continuarea ei, mai ascunde un alt pod cu intrare direct în plantele de pe margine, urmată de o virare forțată la dreapta pentru a nu intra în zona jeturilor de apă din ambele sensuri, iar traseul se continuă pe lângă podul din zona în care am stat noi urmată, din nou, de o virare la dreapta pentru a nu intra în zona Crazy River care devine Lazy River atunci când valurile nu sunt pornite.
Crazy River – după nume, răul nebun este de fapt o continuare a ’’Lazy River’’, ce ascunde roci stâncoase ce se întind pe o distanță de 100 metri. Crazy River folosește tehnica valurilor prin puseuri de aer care fac ca apa să aibă mici oscilații, foarte distractive și captivante, deopotrivă. Înălțimea se ridică la 1,90 m. La fel de interesant este finalul acestui curs de apă care pe pereții din dreapta, fac și mai crazy aventura, râul fiind protejat doar de o sticlă transparentă. Programul de funcționare se împarte în 6 perioade a câte 20 minute, timp ce mi s-a părut cu mult depășit, ajungând chiar la 2 ore, cât am stat noi în parc. Orientativ, programul ne spune că râul nebun funcționează între 10:20-10:40,11:40-12:00,13:00-13:20,14:20-14:40,15:40-16:00 și 17:00-17:20. În afara orelor de program sau atunci când este oprit, Crazy River se transformă în Lazy River.
Lângă Crazy River se află o altă piscină ce cuprinde o nouă serie de distracții acvatice. Ca să vă faceți o idee, aici putem găsi 4 stropitoare sub formă de flori – două galbene, două roșii, între ele 3 tunuri cu apă, în imediata apropiere alte 3 tunuri pe post de bombe de apă – două roz și una albastră plus alte două tobogane - unul verde și unul albastru, cu coborâre de pe o pasarelă, mici ce-i drept și foarte abrupte, indicate mai degrabă copiilor căci un adult intră brusc în apă.
După Crazy River ne îndreptăm atenția către giganticele Mammoth și Tornado dar și către ProRacer și FreeFall.
Pentru a ajunge la aceste patru atracții, trebuie să ne punem oasele și spondiloza în mișcare, că doar avem de urcat vreo 4-5 etaje de bloc, într-un turn ce măsoară 20 metri înălțime. Ca să mă exprim din cuvintele unui coleg, tare greu îți e când duci în spinare colacul gigantic, când te mai gândești că trebuie să urci și scările cu el în brațe, ori câte doi, asemenea tipilor care îți urcă frigiderul pe scări, de voie de nevoie. Dacă îl cari singur, trebuie să îi aștepți pe anteriorii, care și ei se chinuie să avanseze. După ce ajungi sus, îți dai seama că ai urcat cu sacii de ciment pentru apartament în spinare, pe scări, că liftul se află încă la furnizori sau au uitat de el. În gând îți circulă o vorbă: ’’Vasile, naiba te-a pus să te urci, domne, acum înduri, lasă că te așteaptă soția jos să-ți facă un masaj, că poate te mai dezmorțești așa’’.
Mammoth, nebunia colorată în roșu și portocaliu poate fi numit cel mai autentic tub de rafting, agreabil și potrivit pentru toată familia. Are o lungime de 183 m iar colacul potrivit este cel pentru 4 persoane, fie verde sau galben, numai bun pentru o aderență de excepție. Copii sub 12 ani au acces la acestă nebunie doar dacă sunt însoțiți de adulți.
Tornado, numit unicul tobogan în stil rafting de acest gen din Europa, are o lungime totală de 191 metri și ascunde pe traseu o pâlnie – dacă o pot numi așa, plus o altă nebunie în formă de cerc, de te ia răul numai când o vezi. Colacele se găsesc între liniile de sosire ale acestor două atracții, Tornado și Mammoth.
Lângă Tornado și Mammoth, către dreapta, există un mic restaurant sau bar, cum vreți să-l numiți, construit pe nouă nivele, foarte puțin frecventat având în vedere că toate produsele alimentare și băuturile sunt contra cost.
Râmânem tot pe turnul de 20 m, ce ne mai conduce către alte două atracții foarte interesante și palpitante, dacă ne raportăm la modul de prezentare, anume ProRacer și FreeFall.
ProRacer, toboganul în gradient verde, are 4 benzi denivelate și curbate, fiecare având lungimea de 78 metri. Pe acesta l-am încercat, totul constând într-o cursă de viteză datorită curbelor ce te trezesc un pic. Se folosesc saltelele albastre, aflate la linia de finish, alcătuite din două mânere pentru susținere. Înălțimea minimă este de 120 cm.
FreeFall, cea mai impozantă nebunie din parc, constă într-o cădere lină de la 20 m înălțime, pe o pantă de aproximativ 70 grade. Toboganul este cel în culori roz. Nu m-am îndurat să-l încerc dar mi-am pus o mie și una de întrebări atunci când am văzut copii de 14 ani care se dădeau nestingheriți în ciuda multor fricoși (cu mine în frunte). Oare nu zboară copilul ăla de acolo? Nu, nu zburat. =)) Inclusiv oamenii mai grăsunei l-au încercat, fără niciun fel de incidente. Toată ingineria constă în plasarea mâinilor în cruce, pe abdomen iar picioarele un pic încrucișate, pentru o alunecare lină. Finalul este mai brusc, stropind cu apă în toate direcțiile. La punctul de plecare se află un salvamar care le dă sau nu turiștilor voie să se arunce de pe FreeFall. Totuși, vorbim de 77 metri în cădere liberă, pe plan înclinat (neregulat ce-i drept) iar posibilitatea apariției unei accidentări ori entorse este crescută. Înălțimea minimă este și aici de 120 cm.
Vis-a-vis de FreeFall și ProRacer se află Galaxy Pilot’s Bar, un mic bar cu povești extraterestre desenate pe pereți, de unde se pot savura băuturi răcoritoare, tot felul de dozatoare cu sucuri colorate și cafea de la un dozator profesional, diferit de dozatoarele standard existente în toate restaurantele din stațiune. Toate produsele sunt contra cost.
Dacă ne deplasăm la dreapta, ajugnem în Kidz Zone. O piscină mică ascunde de fapt Kidz Mini River, versiune mai inferioară a Lazy River și, desigur, adaptată pentru micii năzdrăvani. Nivelul apei măsoară 50 cm. Aici îi găsim pe frații mai mici ai lui Tornado ori ProRacer. Ceea ce mi-a atras atenția a fost un ’’ceaun’’ pe românește, ce se umple cu apă iar atunci când atinge nivelul maxim, se varsă cu centrul de greutate către un ’’apărător’’ care creează o feerie de stropi, spre bucuria copiilor. Tot aici mai găsim și Kidz Racer, versiunea mai mică a lui ProRacer, cu o pantă lină, în culori alabstru-portocaliu. Lângă Kidz Racer se află un alt tobogan verde, cu aceleași pante line, separat de Kidz Twister. Trecem de ’’ceaun’’ cu ajutorul unui pod și ajungem în adevăratul Kidz Zone. Ajungem lângă Kidz Racer și Kidz Tornado, ultimul din urmă conținând doar ’’pâlnia’’ anteriorul Tornado, fiind nemaipomenit în rândul copiilor dar și al părinților. Aici se folosește doar un colac, cel portocaliu, de o singură persoană. În colțul celălalt putem găsi o altă zonă de joacă pentru copii, de data aceasta fără piscină, doar cu câteva jeturi de apă ce țâșnesc din podea, plus o girafă și o bilă ce se rotește. Dacă ne întoarcem pe lângă acestea, vom mai găsi două broscuțe ce scot apă din toate direcțiile.
Cum se prezintă curățenia?
Curățenia reprezintă punctul mai puțin forte al parcului acvatic. Există coșuri de gunoi cu separatoare cât și dușuri, amplasate prost, înșirate în tot parcul. De ce zic prost? Păi, de exemplu, există un duș lângă stropitoarele ce conduc către Lazy River. Cel care se spală, ba lăsa apa pornită, ba își aducea și săpunul – asta ține de educația noastră nu de parc, dar ideea generală ar fi ca aceste dușuri să fie amplasate toate în același loc, pentru a nu se mai produce mucegai pe marmura de pe podea. Cu toate acestea, erau și câteva zone vis-a-vis de cele menționate cu câte două dușuri grupate, ceva mai departe de apă. Cam în tot parcul, marmura/podeaua era prăfuită – am făcut doi pași din apă pe podea și m-am înnegrit pe talpă. O atenție sporită la detalii ar fi mai mult decât indicată deoarece copii merg în picioarele goale prin parc iar apoi se aruncă în piscine. Așadar, soluția salvatoare ar fi perechea de papuci de plajă. Lazy River are o tehnologie nouă, ce atrage frunzele pe margine care pot fi ulterior îndepărtate. Toate bazinele sunt curate și dispun de aceeași tehnologie inovatoare.
Care este atmosfera generală?
Atmosfera predominantă debordează de un aer de vacanță susținut de muzica ce se aude în tot parcul – recunosc, în ultimul timp am început să ascult online un radio bulgăresc ce difuzează atât hituri internaționale cât și piese bulgărești care, spre surprinderea mea, mi-au plăcut și m-au făcut să mă simt excelent în Aquamania. Parcul este supraaglomerat după-amiaza, în zilele toride. Am avut ghinionul să nu prindem niciun șezlong liber la ora 15, fapt pentru care am fost nevoiți să ne ducem la plajă. De asemenea, o idee ce pare a fi plăcut interpretată de către majoritatea turiștilor ce trec pragul parcului o reprezintă arborii și plantele de tot felul ce împrejmuiesc piscinele. Așadar, pe lângă contrastul și varietatea culorilor, predomină și verdele natural.
Care este impresia generală?
După doar o tură la Aquamania, am constatat că numărul turiștilor ce plătesc un bilet de intrare diferă de perioada din zi dar nu îi depăsește câtuși de puțin pe cei care sunt cazați la hotelurile ce oferă intrare gratuită în parc. Per total, impresia generală pe care mi-a lăsat-o îl situează în topul atracților din stațiune, ba chiar pe locul fruntaș fiind o aventură de neratat. Pentru anul viitor s-au anunțat încă două atracții printre care o nouă piscină cât și o tiroliană cu aterizare finală în apă, toate acestea din spusele unui salvamar care discuta cu un turist tare curios. Noroc că l-am auzit. Intrarea gratuită la Aquamania ne-a ridicat gradul de mulțumire al sejurului petrecut în Albena.
Video – youtube
Vacanțe perfecte vă doresc!
Trimis de andreieu in 15.09.16 16:17:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
20 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreieu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 43.36690000 N, 28.07040000 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest articol
20 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
@andreieu:
”Ca să mă exprim din cuvintele unui coleg, tare greu îți e când duci în spinare colacul gigantic, când te mai gândești că trebuie să urci și scările cu el în brațe, ori câte doi, asemenea tipilor care îți urcă frigiderul pe scări, de voie de nevoie. Dacă îl cari singur, trebuie să îi aștepți pe anteriorii, care și ei se chinuie să avanseze. După ce ajungi sus, îți dai seama că ai urcat cu sacii de ciment pentru apartament în spinare, pe scări, că liftul se află încă la furnizori sau au uitat de el.
Am leşinat de râs la faza cu frigiderul pe scări. Parcurile mai serioase din Europa au sisteme care urcă până în vârful toboganului colacele simple, duble, cvadruple etc. Amatorii fac doar efortul de a-şi urca fizicul propriu pe scări. Chiar şi aşa tot se lasă cu febră musculară pentru cei mai puţin antrenaţi.
Cea mai tare chestie am văzut-o însă în Turcia: lift care te ducea la etajul dorit în funcţie de toboganul ales. Şi era vorba doar de aquaparcul unui hotel.
Mi-a plăcut articolul, mă face să-mi doresc un sejur la Albena.
Felicitări!
Şi La mulţi ani!
@andreieu:
Ca intotdeauna : Felicitari!
Ce balaceala!
Un articol foarte bogat in informatii, poze si cu videoclip, nici nu stiu ce sa apreciez mai intai. Si totusi: te apreciez pe tine si tot ce scrii pe AFA de cand te-am cunoscut. Virtual deocamdata.
Bravo!
@nicole33: Am avut şi oameni care m-au susținut moral să duc umorul la extrem, cel puțin aici. Totuși, tare aş fi vrut să urc un colac cvadruplu dar mi-e că fugeam mai rău pe scări doar ca să pară că nu l-am adus eu sus
Poate o să încerci Albena doar că nu ştiu ce hotel ai putea alege. Dacă mă raportez la preferințele tale, nu cred că ai avea din ce să alegi, poate doar Primasol Ralitsa Superior Aqua Club ori Flamingo Grand.
Mulțumesc pentru vot deși ştiu că nu ai cum să lipsești, faci parte din culoarea articolelor!
@nicole33: Eu am avut senzatia ca duc in spate placile de rigips. Cel mai misto este cand cel din fata se opreste brusc si te tamponezi de el, cel din spate de tine etc. Cred ca ai nostri daca aveau claxoanele la ei trageau un claxon
@andreieu: Eu l-am carat cu Fat Frumos. Cate Kg ai si cati cm?? Pe mine nu m-au lasat sa ma dau la copii. Am scapat si m-am dat pe unul si Fat Frumos radea de min, pe cel din P31
Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.
@andreieu:
” Poate o să încerci Albena doar că nu ştiu ce hotel ai putea alege. Dacă mă raportez la preferințele tale, nu cred că ai avea din ce să alegi, poate doar Primasol Ralitsa Superior Aqua Club ori Flamingo Grand.
Nu ai ghicit.
Flamingo iese complet din discuţie, cât timp nu are all inclusive pentru mine este ca şi cum nu ar exista.
La fel Ralitsele cu toată gaşca lor nu sunt o opţiune pentru mine fiind foarte departe de plajă.
Kaliakra Superior este de departe prima alegere, iar în caz de buget prea subţire, mai degrabă iau Dobrotitsa care, chiar dacă are doar două stele, măcar este fix pe plajă.
Aş prefera să stau la Kaliakra şi să plătesc intrarea la Aquamania pentru o zi, deoarece a doua zi aş fi zob şi nu m-aş mai putea decât târî până la plajă, dar mi-aş "linge rănile" în condiţii foarte bune.
@Dan&Ema: Mulțumesc pentru gânduri. Nu îmi e rușine să recunosc că fără sprijinul moral primit din partea userilor consacrați nu aş fi continuat pe AFA, doar că am descoperit oameni dichisiți, cum rar mai întâmpini într-un portal web.
Cu toate că ceea ce am postat pe site reprezintă doar 20% din totalul articolelor pe care le-aş fi putut postat, încă încerc dar nu reușesc şi nu voi reuși anul acesta să mai postez din cauza bacalaureatului deoarece un review, în stilul meu caracteristic durează mult pentru a fi redactat așa că, de voie de nevoie îl amân pentru la anul. Din vara anului viitor, sper ca întâlnirea noastră să fie şi reală, nu doar virtuală.
Mulțumesc, Dan, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc pentru tot!
@fanespoitorul:
”Cate Kg ai si cati cm?
Deși cântarul mă cam strigă că vrea să mai dea mâna cu mine, ultima oara țipase la mine vreo 60 kg. De înălțime nici nu mai vorbim, că 1,80 m am de acum 2 zile Făt Frumos învinge dar mai şi râde, după caz. Poate are şi un pic umor. Poate.
Mulțumesc pentru vizită și vot, te-am așteptat ce-i drept!
Dacă şi mie care n-am nicio contingenţă cu Aquamarina şi ştiu că n-o să-i dau niciodată bună ziua mi-a plăcut şi m-a prins reviewul, înseamnă că ai talent copile. Este foarte greu să faci o punte de înţelegere între 20 şi 80 de ani şi tu ai reuşit. Felicitări!
@andreieu: Mă omori cu detaliile şi meticulozitatea cu care îţi scrii reviewurile - şi să mai zică cineva că EU scriu articole lungi .
Nu ştiu cum, dar faci ce faci şi mă convingi să citesc un astfel de articol, pe o temă la care nu marşez de fel... Cu atât mai lăudabil!
@andreieu: Ai făcut 98 de poze la aquaparc? Și când ai mai avut timp să-ți dai drumul pe tobogane?
@Michi:
”mi-a plăcut şi m-a prins reviewul, înseamnă că ai talent copile
Dacă ați ști ce furnicături m-au cuprins deodată ce v-am citi aceste mici rânduri. Nu este neapărat vorba de un imbold ci de o stare de euforie permanentă ce mă face să mă simt apreciat din toate colțurile, fără a fi făcut ceva special doar redactând un articol ce îmi aduce o stare de melancolie. Aquamania s-a închis, i-a apus sezonul dar sper să-l reîntâlnesc și la anul. Mulțumesc pentru prezența deosebită, stimată doamnă, mi-ați făcut noaptea mai frumoasă!
@Carmen Ion: Pfoai, detaliile îmi dau bătăi de cap de fiecare dată dar nu mă pot plânge pentru că-mi place la nebunie să mă întind cu vorba, cu riscul de a-i plicitisi pe unii. Mă bucur că v-am atras atenția, exact cum mi-o atrageți și dumneavoastră, ca de fiecare dată. Nu știu cine a zis de articolele dvs. dar tare-l aștept și pe aici. Pe lângă @Zozo și @mishu, ar mai fi ceva curioși.
Mulțumesc pentru vot și pentru urările de ieri, că tare greu îmi e să respund!
@iulianic:
”Ai făcut 98 de poze la aquaparc? Și când ai mai avut timp să-ți dai drumul pe tobogane?
Dacă vă vine a crede, 40 și ceva de poze au fost făcute în doar 30 minute, în jurul orei 15:30, deci am avut timp și de fun pe tobogane.
Restul de poze sunt făcute în altă zi când nu am mai găsit niciun loc pe șezlonguri - toate erau ocupate cu prosoape, ceea ce m-a determinat să imortalizez pentru ultima oară câteva din locurile nefotografiate prima dată.
Mulțumesc pentru vot.
@andreieu: Vazand numai superbonusuri in dreptul articolelor tale m-am apucat si am citit si eu acest articol... se vede ca esti printre cei mai buni povestitori de pe forum. Structurezi foarte bine articolele si sunt usor de citit si de retinut. Felicitari pentru review-uri! Asteptam si altele noi
Buna, Imi poti spune te rog daca in cadrul parcului se plateste consumatia (gen apa, suc, bere) de catre turistii cazati la Primasol, Vita Park etc?
Multumesc!
@Xandra: Hello!
Scuze de răspunsul întârziat. Turiștii cazați la hoteluri menționate și de tine au doar intrare gratuită nelimitată, consumația din cadrul aquapark-ului fiind contra cost, la fel și închirierea prosoapelor și seifurilor.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jul.2019 Update Aquamania — scris în 13.08.19 de istvana din SFâNTU GHEORGHE [CV] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Si anul acesta la fel de frumos — scris în 15.07.16 de astrid din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Lazy sau crazy... river — distractie la maxim - Aquamania Albena — scris în 14.07.16 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Aqua Club, Parc sau Manie, cum vreți sa-i ziceți! — scris în 19.07.15 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Aqua Mania Albena — scris în 02.08.14 de ioan dorin din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ